Şimdi Ara

Donanımhaber FIFA 15 TURNUVASI / PS4 (Rütbe ödüllü) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
6
Favori
12.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuleCo

Monaco-porto maçı ne oldu

Bir önceki mesajda yazmış arkadaş Monaco turnuvadan çekilmiş.

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Yedek alınamaz mı daha ilk maçlar 16 lı turnuvada bile fire verdik 32 liyi duşunemiyorum

• Atletico Madrid'in çıktığı arkadaşta çekilmiş, Pm atmış bana.

Aslında konuda müsait olacaklar başvursun diye yazmıştım ama tam anlaşılmadı sanırım

İlk iki yedek arkadaşı alabilir ya da yedekler arasında kura çekebiliriz. Siz karar verin arkadaşlar.

Akşama tabloları güncelleyeceğiz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güven kullanıcısına yanıt
    Atletico çekildiyse onun yerine yedek almak adil olmaz çünkü iki maçını oynamış Monaco ise henüz hiç maç yapmadı yedek alınabilir diye duşunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Atletico Madrid'in çıktığı arkadaşta çekilmiş, Pm atmış bana.

Aslında konuda müsait olacaklar başvursun diye yazmıştım ama tam anlaşılmadı sanırım

İlk iki yedek arkadaşı alabilir ya da yedekler arasında kura çekebiliriz. Siz karar verin arkadaşlar.

Akşama tabloları güncelleyeceğiz.

Uygun zamanım oluyor ancak her haftayı bekleye bekleye ilerlemektense zamanım varken, gruptaki tüm arkadaşlarla da iletişime geçmişken yapıp bitirmek daha verimli olacaktır diye düşünüyordum. Diğer türlü başka maçlar bekleniyor, müsait olduğumuz zaman boşa gidiyor. Seri bir şekilde yapıp bitirmek en mantıklısıydı. Akşam 6 maçımı da yapıp bitirebilirdim. Kısacası araya boşluklar girecek şekilde ilerlendiği için devam etmemeye karar verdim. Sürekli foruma girip takip edemiyorum bu şekilde. Herkese iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SFY -- 25 Şubat 2015; 11:11:08 >

• SFY kullanıcısına yanıt
    Dostum sende haklısın ama sonucta 16 tane farklı insan 16 tane farklı yaşam herkes her zaman müsait olamıyor.

Maçlar için 3 gün süre gayet iyi toplamda 9 günde grup maçları bitecek gruptan sonrası zaten çok daha çabuk bitecek.

Turnuva formatı şuan bu şekilde keşke çekilmeyip bir sonraki turnuva için görüş bildirseydiniz ona göre yeni yapılacak turnuvalarda bunlar dikkate alınırdı.

Sonuçta kararınızı vermişsiniz ama açıkçası ben üzüldüm çekilmenize.

• quote:

Orijinalden alıntı: MARCO

Dostum sende haklısın ama sonucta 16 tane farklı insan 16 tane farklı yaşam herkes her zaman müsait olamıyor.

Maçlar için 3 gün süre gayet iyi toplamda 9 günde grup maçları bitecek gruptan sonrası zaten çok daha çabuk bitecek.

Turnuva formatı şuan bu şekilde keşke çekilmeyip bir sonraki turnuva için görüş bildirseydiniz ona göre yeni yapılacak turnuvalarda bunlar dikkate alınırdı.

Sonuçta kararınızı vermişsiniz ama açıkçası ben üzüldüm çekilmenize.

Yok zaten diğer katılımcılar da yapsın bitirsin demiyorum dostum. En azından benim gibi müsait bir zaman periyodu oluşturup maçları tek seferde bitirebilecek kişiler beklemek zorunda kalmasın. Atıyorum ben 6 maçı yaparım, 3 gün sonunda yeni fikstür çıkar devam ederim. Hem herkesi bekleme hem de haftaları sırasıyla oynama kısmı biraz sıkıntılı bir karar. Neticede X kişisiyle ha ilk hafta ha son hafta yapmış olmak bir şey değiştirmez, her türlü yapacağım onunla, durum bu.

Turnuvaya yine devam ederim sıkıntı değil

• SFY kullanıcısına yanıt
    Bencede devam edin siz maçlarınızı yapın resimlerini alın hemen paylaşmayın 2.ve 3.maçları herkes paylaştığı zaman sizde resimleri gonderirsiniz

• quote:

Bencede devam edin siz maçlarınızı yapın resimlerini alın hemen paylaşmayın 2.ve 3.maçları herkes paylaştığı zaman sizde resimleri gonderirsiniz

Konuda söylemeseydin bari hocam

• quote:

Böyle şeylere lüzum yok. Kuralları herkes daha rahat oynasın diye koyuyoruz. Sonuçta oynayan sizlersiniz. 1. Hafta maçları bitmeden 2.haftaya geçmememizin nedeni hem ayrılanlar olursa mağdur olmamanız hem de puanlarda kargaşa olmaması için.

Bizden yana sıkıntı yok, herkes her hafta maçını yapabilir. Maç sonuçları geldikçe puan tabloları güncellenecek.

Son duruma göre ayrılan kaç arkadaş varsa yedek katılımcılardan turnuvaya dahil edeceğiz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

quote:

Böyle şeylere lüzum yok. Kuralları herkes daha rahat oynasın diye koyuyoruz. Sonuçta oynayan sizlersiniz. 1. Hafta maçları bitmeden 2.haftaya geçmememizin nedeni hem ayrılanlar olursa mağdur olmamanız hem de puanlarda kargaşa olmaması için.

Bizden yana sıkıntı yok, herkes her hafta maçını yapabilir. Maç sonuçları geldikçe puan tabloları güncellenecek.

Son duruma göre ayrılan kaç arkadaş varsa yedek katılımcılardan turnuvaya dahil edeceğiz.

Aynı kurallar geçerliyse yedek listeden yerime birini dahil edebilirsiniz

Ben fikrimi sundum son kararı turnuvayı düzenleyen yönetici arkadaşlarımız versin en kısa zamanda yedek arkadaşlar bulunursa iyi olur turnuva devam etsin soğumasın

• Olaya siz karar verin istiyoruz. Üstte mesajda yazdığım gibi oynayanlar sizlersiniz. Herkes herkesle iletişim haline geçtiyse sıkıntı yok. İstediğiniz hafta maçını yapabilirsiniz.
    Gorduğunuz gibi ortak bir karar çıkmıyor şu an Monaco ve atletico Madrid bulunursa turnuva zaten devam edecek sıkıntı kalmayacak

• Arkadaslar turnuva sahibide soyluyor herkes maclarini isterse bugun bitirsin 2. Ve 3. Hafta gelincede yaptiginiz maclarin fotograflarini paylasirsiniz burada her iki taraf icinde en mantiklisi bu olur hem kimse ayrilmamis olur turnuvadan hemde daha seri ilerleriz

• quote:

Olaya siz karar verin istiyoruz. Üstte mesajda yazdığım gibi oynayanlar sizlersiniz. Herkes herkesle iletişim haline geçtiyse sıkıntı yok. İstediğiniz hafta maçını yapabilirsiniz.

Tamamdır devam ederim o zaman kalan maçlarla, zamanı gelince paylaşmış oluruz
  • bencede tum maclari yapalim ne kadar once biterse grup maclari o kadar iyi gruplardan sonra daha hizli olur surec zaten

• 2. Hafta maçı için kaç gibi müsait siniz hocam ?
  • birisi eksik olursa benide ekleyebilirisniz hocam.ben akşamları full boşum :D
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.