Şimdi Ara

DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
907
Cevap
1
Favori
43.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

beyler şu işlemci oc muhabbetini başka bir konuda konuşşanız, işlemci bölümünde?

Çok haklısınız. Bütün kabahat bende. Zaten saatte geç oldu. Artık yarın, ElMukteda arkadaşımızın dilediği yerde devam ederiz. Tabi bana cevap vermekten yorulmadıysa.

Hepinize iyi geceler. Anlayışınız ve yardımlarınız için ise ayrıca teşekkürler.

Saygılarımla,
  • teknik sebeplerden dolayı bennchmark'ı kaldırmışlar 1.9 yamasından.. başka bir tarihte gelecekmiş..

http://www.pcgameshardware.de/aid,831301/Crysis-2-Patch-19-plus-DirectX-11-Noch-kein-Download-in-Sicht-Update/Action-Spiel/News/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 27 Haziran 2011; 13:37:15 >
  • Listemize 2 oyun daha eklendi!!
    Katılımınızı bekliyoruz

Dirt 3
    İndir
     DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi

test ayarları gösterildiği gibidir..

F1 2010
    İndir
     DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi

test ayarları gösterildiği gibidir..

F1 2010 testi açılırken bir kaç kez açılırmış gibi yapıp kapanıyorsa eğer, telaşa gerek yok.. her şey yolunda test başlayacaktır

..
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 30 Haziran 2011; 12:56:13 >

• Dirt 3
    Man From Atlantis -- Intel Q9650 @4.00GHz -- Gigabyte GTX 460 1GB OC (675/1350/3600) -- 42.4 FPS

F1 2010
    Man From Atlantis -- Intel Q9650 @4.00GHz -- Gigabyte GTX 460 1GB OC (675/1350/3600) -- 38.4 FPS

bu iki oyunun sonuçlarını ayrı ayrı da birlikte de sunabilirsiniz.. en yüksek ilk 5 sonuç geldikten sonra liste güncellenecektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 30 Haziran 2011; 1:41:08 >

• dirt3 e uptade istiyor sanırım
  • olabilir update kurulu bende..
  • hocam yatak moduna gectim eğer link bırakabilirseniz uptade ile illegal ama :) sabah 6850 sonucu verebilirim
  • Dirt 3

wolwerine0 -- İntel Core Duo2 e7500 3.65GHz -- Gigabyte GTX 460 1GB OC (900/1800/4300) -- 64.1 FPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apoc -- 30 Haziran 2011; 3:01:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

hocam yatak moduna gectim eğer link bırakabilirseniz uptade ile illegal ama :) sabah 6850 sonucu verebilirim

o tür paylaşımlara giremiyorum

http://lmgtfy.com/?q=dirt+3+update

@wolwerine0
    dostum, test ayarlarını yerine getiremiyorsanız konuya katılmanıza gerek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 30 Haziran 2011; 2:11:26 >
  • poyride de ne sistem varmış mübarek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

hocam yatak moduna gectim eğer link bırakabilirseniz uptade ile illegal ama :) sabah 6850 sonucu verebilirim

o tür paylaşımlara giremiyorum

http://lmgtfy.com/?q=dirt+3+update

@wolwerine0
    dostum, test ayarlarını yerine getiremiyorsanız konuya katılmanıza gerek yok..

yanlış birşeymi yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0
    yanlış birşeymi yaptım

sizin özelinizde bir kez daha hatırlatayım.. test sonucunda test ayarları açıkca gözükecek öncelikle( test sonucu kısmında directx 11 diğer test ayarlarıyla birlikte açık ve net bir şekilde gözükecek.. sutunları biraz açın) diğer test ayarlarına uyulacak, çözünürülük, aa, test haritası vs. en basitinden örnek olsun diye benim kendi sonucuma bakabilirsiniz..

Katılım Koşulları

-Test sonucu yan tarafta gösterildiği gibi sunulmalıdır: Kullanıcı Adı -- İşlemci @Saat Hızı -- Ekran Kartı (çekirdek/shader/ram) -- XX.XX FPS
    -Test sonucunuzu gösteren ekran görüntüsünde işlemci ve ekran kartınızın hızlarını belirten CPU-Z, GPU-Z görüntüsü bulunmalıdır..
    -Test ayarlarının net bir şekilde göründüğü küçültülmemiş ekran görüntüsü almalısınız..

Yukarıdaki koşullara uymayan sonuçlar eklenmeyecektir..
    İsminiz sıralamada görünmüyorsa yaptıklarınızı tekrar gözden geçirin ve test kurallarına uygun olduğundan emin olun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 30 Haziran 2011; 2:36:39 >

• Benchzone'un F1 2010 Bechmark Toolu benchmark yaptıktan sonra sonuçları göstermedi nedense. Oyun orjinal, steam'den almıştım onun etkisi olabilir mi ?
    Birde Bechmark Tool kullanmadan benchmark yapıp paylaşsak olur mu(f1 2010) ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 30 Haziran 2011; 3:24:05 >
  • wolwerine0 -- İntel Core Duo2 e7500 3.65GHz -- Gigabyte GTX 460 1GB OC (900/1800/4300) -- 40.36

• quote:

Orijinalden alıntı: TriguneXtreMe

Benchzone'un F1 2010 Bechmark Toolu benchmark yaptıktan sonra sonuçları göstermedi nedense. Oyun orjinal, steam'den almıştım onun etkisi olabilir mi ?
    Birde Bechmark Tool kullanmadan benchmark yapıp paylaşsak olur mu(f1 2010) ?

sorununuzun çözümünü bilemiyorum..
    benchtool'daki testle oyundaki aynı değil, ayrıca oyundaki test kişisel kamera ayarına göre değişiyor.. mesela ben ön kuyruktan test alıp yüksek puan alabilirken siz arka kuyruktan test yaparsanız daha düşük sonucu alırsınız, dirt 2 ve 3 içinde geçerli bunlar.. bu programla herşeyimiz standart ve test sonuçlarıyla birlikte test ayarları da açık bir şekilde görülebiliyor..

Düzelti:
    quote:

06/22/2011: Since the tool release a couple of days ago we discovered an issue with Steam's version of game F1 2010 which prevents results from being displayed right after the test. If that's your case, please wait until we can fix the incompatibility.

sorun steam versiyona özelmiş, yakında düzelteceklermiş.. listemizde F1 2010'dan başka 5 oyun daha var onlara da katılımınızı bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 30 Haziran 2011; 13:09:27 >

• Program tüm bilgileri verdiğinden cpuz ve gpuz açmaya gerek duymadım.
    F1 2010da bende normal oyunu açtı, benchmarkı başlatmadı

Dirt 3
    leecH -- AMD X6 1100T @4GHz -- MSI HD 6950 TF2/OC (1000/6000) -- 82.5 FPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leech -- 30 Haziran 2011; 13:57:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leech

Program tüm bilgileri verdiğinden cpuz ve gpuz açmaya gerek duymadım.
    F1 2010da bende normal oyunu açtı, benchmarkı başlatmadı

Dirt 3
    leecH -- AMD X6 1100T @4GHz -- MSI HD 6950 TF2/OC (1000/6000) -- 82.6 FPS

işlemci hızını doğru ve AMD'lerde ekran kartı modelini, sp sayısını tam göstermiyor.. cpu-z ve gpu-z gerekli..

• İşlemci hızında yanlışılık yok, ekran kartı modelinide gösteriyor ve kartıda modlamış olsaydım belirtirdim zaten ama problem değil yeniledim ssi
  • waiting for steam to start diyor ve abort olup test almıyor.
  • dirt 3 testi yapamadım , bench xlm. mi ne o dosyaya erişim engellendi hatası veriyor. update 1 de kurdum sonuç aynı
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.