Şimdi Ara

DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
907
Cevap
1
Favori
43.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • f1 2010 testi geliyor . 6850@6870(%12 overclock) , athlon II x4 645 ile .

f1 2010 hata veriyo.dirt 3 yapıyım bari
    edit:drit3de hata veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Jimador -- 30 Haziran 2011; 16:17:57 >
  • f1 le dırt3 yapıp ekleyeceğim akşam.
  • Program sürekli internete bağlanmaya çalışıyor, dikkatli olun.
    İnternete bağlanmadan da Benchmark yapılabiliyor fakat her saniye uyarı veriyor. Reklam olsa birkaç kere sorar geçerdi fakat programın içerisinde internete bağlanmak için NET.Framework ile tasarlanmış bir işlem var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: achfighter

Program sürekli internete bağlanmaya çalışıyor, dikkatli olun.
    İnternete bağlanmadan da Benchmark yapılabiliyor fakat her saniye uyarı veriyor. Reklam olsa birkaç kere sorar geçerdi fakat programın içerisinde internete bağlanmak için NET.Framework ile tasarlanmış bir işlem var.

benchmark internete test sonucunuzu upload etmek için bağlanmaya çalışıyor.. isterseniz üreticinin hazırladığı ladder'a katılabilirsiniz

http://benchzone.adrenaline.com.br/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 30 Haziran 2011; 16:37:21 >

• Listemize 2 oyun daha eklendi!!
    Katılımınızı bekliyoruz

Dirt 3
    İndir
     DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi

test ayarları gösterildiği gibidir..

F1 2010
    İndir
     DonanımHaber'in En Hızlı Oyun Sistemleri D3D 9-10-11 ## Hawx 2, Crysis 2 Eklendi

test ayarları gösterildiği gibidir..

F1 2010 testi açılırken bir kaç kez açılırmış gibi yapıp kapanıyorsa eğer, telaşa gerek yok.. her şey yolunda test başlayacaktır

..
    .

• ekledin de testler hata veriyor ikisi de çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99
    ekledin de testler hata veriyor ikisi de çalışmıyor

testler gayet güzel çalışıyor bende.. nette de bu programları kullanarak yapılan fazlaca test mevcut.. siz çalıştıramıyorsanız ne yapabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

quote:

ekledin de testler hata veriyor ikisi de çalışmıyor

testler gayet güzel çalışıyor bende.. nette de bu programları kullanarak yapılan fazlaca test mevcut.. siz çalıştıramıyorsanız ne yapabilirim..

bir şey yap demedik sana , hata verdiğini söylüyoruz sadece . ben de çok meraklı değilim zaten hayret bir şey ha ne acayipsiniz be
  • quote:

bir şey yap demedik sana , hata verdiğini söylüyoruz sadece . ben de çok meraklı değilim zaten hayret bir şey ha ne acayipsiniz be

programı çalışmıyorsa hata veriyorsa etrafında da çalıştırabilenler varsa doğru yapmadığın birşey vardır değil mi? sitem edeceğine yaptığın yanlışı düzeltmeye çalış..
  • benchler orjinal oyun istiyor, steam'den çağırıyor.
  • yahu MFA bendede işlemedi dirt 3 benchi steam hatası veriyor. ?? oyunum steam değilki... nasıl bi programmış bu ?
  • core clock 920 yaptım bu sefer baya bir etkisi oldu

Dirt 3

wolwerine0 -- İntel Core Duo2 e7500 3.65GHz -- Gigabyte GTX 460 1GB OC (920/1800/4300) -- 90.7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apoc -- 30 Haziran 2011; 20:35:54 >

• wolwerine0

çözünürlük ayarın tutmuyor
  • bu seferde kenyada yaptım 64 fps

Mckhan ne demek istediğini anlamadım ?
  • 1680*1050 olucak cozunurluk listede yer almanız için
  • boşuna eklemişim ben bunları ilki söyledin sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

f1 le dırt3 yapıp ekleyeceğim akşam.

hocam yatsı okundu artık
  • oda benim gibi 650mb uptade i görünce erteledi galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

oda benim gibi 650mb uptade i görünce erteledi galiba

update felan tamam da, ne f1 2010 nede dırt3 çalışmıyor. Her iki oyunda sağlam çalışır durumda ama bechmark aracıyla ikiside çalışmadı. Halen uğraşmaktayım.
  • yok olmuyor, yalçın abi ellerinden öperim çalıştırırsan anlatırsın bize de
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.