Şimdi Ara

DonanımHaber KO Geri Dönüş Ekibi Kuralım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, eski bir KO oyuncusuyum.
    2006-2009 tarihlerinden sonra arada bir denesemde, eskisi gibi tadı alamadım.
    Tekrardan USKO'ya başlamak istiyorum fakat Level sistemi ne durumda? Parti'siz kasılma şansı var mı ? CZ için ne kadarlık bir süre gerekir?
    ve item olarak en hesaplı server hangisi?
    genel olarak bilgi verirseniz sevinirim

-KO'ya geri dönmek isteyenler ile bir serverde hep beraber geri dönelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Collectivor -- 25 Temmuz 2015; 18:31:15 >

• Collectivor C kullanıcısına yanıt
    Bende düşünüyorum mesajım bulunsun. Belki aynı serverda başlayabiliriz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende eski oyuncusuyum TrKo daha çok keyif veriyor usko da eski tadı bence malesef yok arkadaşlar.
  • Eski oyuncuları kacırdılar. Alayı pvp oynuyor adam kalmadığı icin Serverleri birlestirip duruyorlar. Gecen bir bakayim dedim. Alayı +20 yani bosa para sacıcam dersen ko oyna ama pvp daha sarıyor kardesim. Yada ko da yeni sw acılmasını bekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THUGGER -- 25 Temmuz 2015; 15:48:04 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada oyuna geri dönmek isteyen arkadaşlar varsa hep beraber bir deneyelim?
  • oyuna dönmek isteyen arkadaşalr destan karus priyim toplanabiliriz ulaşın bana pm den
  • ben de varim arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni server açılırsa belki bi maceraya girebilirim bende ama şu durumda başlamak çok mantıklı durmuyor, theknightonline adında bir pvp var oynadığımız aynı usko tadında pk lar filan çok zevkli. uskoda sonradan gelen özelliklerle eski efektler filan birleştirilmiş utc, krovaz filan yok ama mesela item yapmak isteyenlere yardım için maden filan var. öneririm, oldukça zevkli bir server ama ticaret algısı çok geniş oyun parası, oyuniçi item ticareti şua hat safhada 100lerce tl yatıralanlar, kazananlar mevcut yani degerli bir server şu durumda. bir bakmanızı öneririm, konusuda var forumda.
  • iyi bir pvp bulunsa eğlenilebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Ağustos'ta oldschoolko açılıyor orada başlayacağım ben gelirseniz beraber takılabiliriz.
  • Bazı pvpler uskodan daha iyi :D usko oynanmaz olmuş
  • Yeni ya da eski server fark etmez, 20xx hicbi ko surumu oynanmaz
    Level, item dizme, az arkadasla oynama vs bunlar zaten sikinti

Pvp server bakin.. Pk sunucularda kendinizi gelistirip farm serverlara bakin

• the knight online gelebilirsiniz arkadaşlar 3 haftadır oynuyorum oldukça memnunum
  • Knight empireden basladik be :) ne gunlerdi. Moradon patchle birakmistik sonra item kiralamayla gene basladik :D sonra seri cs falan .d sonra birak basla birak son2 3 yildir hic girmedim. Gecenlerde baktim hem itemler degismis hem de en dusuk charlar binlerce liralik itemlerle dolaniyo. Her yerde gb koxp . :D sakin baslamayin usta baslsan da bi en az 2 3 bin lira dokersen orta seviye oynarsin yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.