Şimdi Ara

DonanimHaber LOL Genel Takımımız Kurulmuştur! Yeni SS'ler Yeni Arkadaşlıklar ^^

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar türkiye serverinde DonanimHaberLOLGenel takımımız kurulmuştur.Liginiz farketmez sadece rollerinizi yazın ve hakim olduğunuz karakterleri yazın.Birazdan ilk maça başlıycaz keyif ve eğlence için açtım, takıma gelmek isteyen oyun içinden eklesin: oyundaki adım:LightShockWave

*Daha sonra katılmak isteyenler buraya oyun içi adlarını ve en iyi oldukları rol ve karakterleri yazsınlar.

*Attığımız her maçın ss'ini koycam gelişmeleri katılamayan arkadaşlara bildiririm.

*edit:Beyler ilk 2 maçı attık gayet keyifli ve seviyeli geçti.Takımdaki arkadaşlarıma da teşekkür ederim gerçekten eğlenceliydi, birazdan maçarlın ss'lerini atarım.Takıma katılmak isteyenler oyun içinde bana pm yolu ile ulaşabilirler.Takımda her zaman yerimiz vardır en kötü bir tane takım daha açarız sorun değil.Yeterki seviyeli ve kaliteli bir oyun oynayalım

*İlk maçımız çok kolaydı skorlardan da görebilceğiniz gibi tüm lanelerde ezdik rakibi.10/0/7 gitmek karşı tarafı biraz huzursuz edicek olsa ki hafif küfür yedim

*İkinci maç için aynı şeyi söyleyemiycem, daha 10.dakikada açık ara farkla ezildiğimizi farkettik ve biraz da olsa moraller düştü.Ona rağmen ilk 15 dakika denesek de olmadı bizde bıraktık.

*Birbirimizi tanımak ve daha iyi anlaşmak için aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla bir 3v3 atalım dedik.Daha ilk baştan rakibimizi fena halde ezmeye başlayınca biz oyunu saldık ve rahat bir şekilde kazandık.Yine keyifli ve eğleceli bir maç oldu.Arkadaşlarıma teşekkürler, birinin adını sansürlemek zorunda kaldım çünkü konu kapatılabilir

*Gece ss'yi koymayı unutmuşum.Bu maç fena ezildik fakat yinede eğlendik.Artık diğer maçlara kaldı win'ler

*Takımımız son hızıyla yükselmeye devam ediyor.Kolay bi oyun oldu surrender@20 oldu bu maç.Bakalım hangi lige atıcak Bir maç sonra belli olucak herşey

*Veee bu maçı da yenmemize rağmen bronz1 attı.Takımı silip silmeme konusunda biraz takıldık fakat eğlendiğimiz için takıma devam ediyoruz.Diğer maçlarda görüşmek üzere takım arkadaşlarımın ellerine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeWithLouie -- 22 Ağustos 2014; 19:57:31 >

• Solo En Hakim Oluğum Lane.
    Jungle Hariç Diğerlerindede İyiyim.

ADIM : ByREAD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC8BE145A -- 21 Ağustos 2014; 18:03:34 >
  • up beyler! adını vermek istemeyen oyun içi eklesin görüşelim takım hazır olduğu an başlarız.
  • Son 1 kişi UP
  • Yaz beni farm kaçıran adc YuksekAkim
  • Up
  • Hadi bakalım takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam summoner name ASSHEN boş yer kaldıysa benide yaz.Main support.Ligim Silver 5 bu arada problem olmaz umarım

Edit: ligin problem olmayacağını yeni okudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MezunaKal -- 21 Ağustos 2014; 18:36:57 >
  • Bugün takılmalık gelirim top oynarım yer varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Main adc mid lig gümüş 1
    Yakuza373

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzmirli Samuray -- 21 Ağustos 2014; 18:57:52 >
  • Internet olsa dia adc olarak görevimi yapardim

• Twitch ten yayın da yapsanız çok güzel olur aslında başarılar.

• hala arıyorsanız şuan gelebilirim.
  • Mid ve soloda oynayabilirim. Kalırsa sup'da olur.
    Nickim Lynxou .
  • Adam ariyorsaniz hala geleyim plat 2 her lane de oynarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Main mid ama her yerde oynarım nick ...tim gülümse ... Noktayı tahmin edebiliyorsunuzdur ligim gold 1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lotus_

Adam ariyorsaniz hala geleyim plat 2 her lane de oynarim

Lig pek önemli değil hocam diamondumuz da var takımda platımız da var silverimiz de var.Dediğim gibi önemli olan rol ve karakterinize hakim olmanız.Oyun içi ekleyip pm yoluyla ulaşın takıma alıyım.Daha seri seri maçlar atıcaz herkese yer var
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeWithLouie

quote:

Orijinalden alıntı: _Lotus_

Adam ariyorsaniz hala geleyim plat 2 her lane de oynarim

Lig pek önemli değil hocam diamondumuz da var takımda platımız da var silverimiz de var.Dediğim gibi önemli olan rol ve karakterinize hakim olmanız.Oyun içi ekleyip pm yoluyla ulaşın takıma alıyım.Daha seri seri maçlar atıcaz herkese yer var

pm atarsanız sevinirim
  • nick:Mevlevi
    jungle ve mid oynarım
  • 3 gün sonra banım açılıyo beni de alır mısınız (silverim)

Edit:Mid LeBlanc, Solo Teemo, Jungle Xin Zhao, Support Janna bunlarda iyiyim.
    Nick:iyimserbirgül

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -şerafettin -- 21 Ağustos 2014; 20:08:25 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.