Şimdi Ara

Donanimhaber oluculeri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
7.478
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallaha hergün bakarım şu bölüme. Tam işe yarayacak bir kampanya denk gelir ya bazıları 50' şer tane ürün almıştır stok bitmiştir ya da millet kuralsızca abandığı için site kampanyayı bitirmiş iptal etmiştir. Düzgün birşeye denk gelemedim henüz alışveriş yapamadım.

Amerikada çok var bu tip insanlar. Kupon sevdalıları derler onlara. Kupon sistemi vardır onlarda, mağzalar çeşitli ürünlere indirim yapar ya da belli sayıda alırsan para puan tarzı şeyler verir. Adamlar 200 tane salam alıyor mesela 200 salam alınca ondan 50 peynir parası bedavaya gelmiş oluyor 50 de peynir alıyor. Peynir de kampanyalı onunla da başka ürün alıyor. Elinde başka kuponlar da var tabi. Kasaya gidiyor 3000 dolarlık alışverişi kuponları sisteme okuta okuta marketi 10 dolar borçlu çıkartıyor Evleri bildiğiniz market gibi, mahzenleri falan var. Son kullanma tarihine 4 5 ay kalan ürünleri de dernek ve kurumlara bağışlıyorlar.

Amerikadaki sistem bizde olsa dh ölücüleri ne yapardı acaba merak ediyorum. Adamlar kafayı yemiş yahu discovery de izledimde. Klasör klasör kuponları var yığınla

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    aman sesetme duymasınlar
  • ''sahibinden ölücüleriyle çaprazlanmaları durumunda memleketin en saldırgan pazarlıkçı neslini meydana getirecekleri kesindir.''

dün bunu okurken kriz geçirdim

Ben sıcak fırsatlar bölümünü arada görüyordum ama pek bilmiyordum. Aslında yapılan ölücülük değil ya.

Atıyorum mesela 3 kampanya arka arkaya kombinlenebiliyorsa buradaki ölücülük nerede ? Zararlı çıkan kimse yok ki ?

Açık bulmak vs. tamamen etiğe aykırıdır ona bi şey diyemem ama kampanya kovalamak ve bunu diğer insanlarla paylaşmak ölücülük değildir.

edit: abi yaptıklarınızı bir bir okudum, ben bu kurtlar sofrasına giremembundan sonra bu bölümü incelerken forumdan çıkış yapıcam, korkuyorum özellikle burger king'den 179 tane sos alan sevgili üyemize selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 10 Mayıs 2015; 2:00:06 >

• Ekşidekiler asıl ölücülüğün kralını yapıyor; zamanında sinema biletini 3 liradan alıyorduk, Ekşide, "sinema biletine 5 liradan fazla veren gerizekalıdır" gibilerinden bir başlık altında bizim dh çek takas olayı anlatıldı, ve ekşiciler konuya saldırıp herbiri 30~40 bilet birden aldı, rağbet fazla olunca sinema biletlerinin fiyatı arttı, şuan 10tl gibi sinema biletleri ve halen bu fiyat onlara çok makul geliyo ve 5~10 tane birden alıyorlar. Böylece satıcılar da tok satıcı moduna geçti..

Sıcak fırsatlar sayesinde bir ürünü piyasadaki en düşük fiyatın enaz %10 kadar indirimli değilse almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekşi sözlükteki SUDANLİ ZENCİ MUSA nickli üye buranın linkini vermiş ve buradaki insanların ölünün kemiğini sıyırdığını iddia ediyor.

neymiş falım 5li sakız 30 kuruş diye konu açılmışmış.

ulan dangalak ekşi sözlükte o kadar saçma sapan,boş, ahlaksızca konular açılıyor; bunları baz alarak ekşi sözlüğün pislik yuvası olduğunu idda etmek ne kadar ahmakça ise burdaki bikaç konuyu baz alarak burası hakkında tespitler kasmak ta o kadar ekşici ikiyüzlülüğüdür.

sıcak fırsatlarda ölücü yok mudur,hatta leşçi diye tabir edebileceğimiz insanlar yok mudur ? tabi ki vardır. ama kesinlikle azınlıktadırlar.

aynı ekşi sözlükte senin gibi bilgi sahibi olmadan, gördüğü bikaç konu veya kişi üzerinden topluluğa karşı genellemeler yaparak tespit kasan ekşici ikiyüzlülüğüne sahip insanların ekşi sözlükte bulunması ama azınlıkta olmaları gibi.

burada insanlar ihtiyaçları olan ürünleri kendilerince gayet büyük indirimler sağlayarak almaktadırlar. başlı başına bu bile burayı, senin ona buna çamur atıp üzerinden prim kazanmaya çalıştığın mecradan daha faydalı kılar.

• Bu ekşiciler kadar işe yaramaz adam yoktur heralde adamlar kıskanç neden derseniz ekşisözlükte adam akıllı bilgi yada çözüm bulamazsınız. ÇOĞU vasıfsız evde pc başında vakit öldüren bir soru sorduğunuzda bu soruya nasıl alaycı cevap verebilirim diye düşünen ciddiyetten uzak çoğu ana babasının harçlıklarıyla yaşayan bir guruh. Oysa donanımhaberde hemen hemen her konuya çözüm bulursunuz klima nasıl bağlanır pc ye nasıl format atılır telefonlara rom arabaya nasıl yazılım atılırdan tut balık nasıl avlanıra kadar bilgi alırsınız ha keza Türkiye gibi gelir ORANI düşük ve satıcıların alıcıları ÇOĞU zaman kazıkladığı ülkede sıcak fırsatlar bölümü tasarrufun adıdır. Ekşi sözlük gibi işe yaramazlarla dolu tiplerin bulunduğu yerde açılan başlıklara kanıp paylaşmayı bırakmayın çakalllar bir şey alacakları zaman ilk bu siteye bakıyorlar beslendikleri çanağın içinde pislemeye çalışıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 10 Mayıs 2015; 2:02:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Bu ekşiciler kadar işe yaramaz adam yoktur heralde adamlar kıskanç neden derseniz ekşisözlükte adam akıllı bilgi yada çözüm bulamazsınız. ÇOĞU vasıfsız evde pc başında vakit öldüren bir soru sorduğunuzda bu soruya nasıl alaycı cevap verebilirim diye düşünen ciddiyetten uzak çoğu ana babasının harçlıklarıyla yaşayan bir guruh. Oysa ekşi sözlükte hemen hemen her konuya çözüm bulursunuz klima nasıl bağlanır pc ye nasıl format atılır telefonlara rom arabaya nasıl yazılım atılırdan tut balık nasıl avlanıra kadar bilgi alırsınız ha keza Türkiye gibi gelir ORANI düşük ve satıcıların alıcıları ÇOĞU zaman kazıkladığı ülkede sıcak fırsatlar bölümü tasarrufun adıdır. Ekşi sözlük gibi işe yaramazlarla dolu tiplerin bulunduğu yerde açılan başlıklara kanıp paylaşmayı bırakmayın çakalllar bir şey alacakları zaman ilk bu siteye bakıyorlar beslendikleri çanağın içinde pislemeye çalışıyorlar

Hocam bence adamlar sizlere bi şey demiyorlar.

ortada terimsel bi karışıklık var.

İlk tarif edilen ölücülerle sonradan tarif edilenler karışmış.

1.grup = Fiyat kırmak için pislik yapanlar ( bunları zaten bu site de kimse sevmiyormuş anladığım kadarıyla )

2.grup = kampanyalarda teknik açık kovalayanlar

3.grup = İhtiyacından fazla alıp sonra satmaya kalkanlar

4. grup = Kampanyalardan birbirini haberdar eden, indirim kovalayan, nerede ne ucuz bilenler.

Bence hiç kimse 4. gruba laf etmiyor, zaten bi insan eğer über zengin falan değilse nerede bi indirim falan var bakar. Kendisinden önce bunları bulup haberdar edenlere teşekkür eder Bütün eleştiriler bu ilk üç gruba yapılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 10 Mayıs 2015; 2:08:29 >

• Önce kendilerine baksınlar.
  • çok ağır ifadeler var....malesef doğruluk payı da var...

dh yönetimine defalarca sıcak fırsatları ziyaretçilere kapatın dedik ama rating uğruna kapamadılar...

sonuçta bu onlara, sitelerine bir leke olarak döndü....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 10 Mayıs 2015; 3:02:20 >
  • bu ekşi de yazmak için para mı veriyorlar

bir arkadaş yukarıda yazmış 250 bin dolarlık bebeler diye

hepsi zengin mi bunların

sözlükleri hiç tasvip etmediğim için araştırmadım bunları

her sayfa da dilediğince küfür etmek serbest herhalde..ne zaman denk gelsem ana avrat düz gidiyorlar yorumlarda
  • Bu ezebenkler baba ve devlet parasıyla, ki 'bizim verdiğimiz vergilerle kurulmuş üniversitelerde beleşe okuyup , karı kız götüren , toplumu çökerten ahlak yoksunları , ellerine diplomalarını alıp fabrikalara mühendis olarak geldiklerinde.Ne öğrendiklerini , ne halt bildiklerini iyi görebiliyoruz.Beleşe maaş alan , asıl ölücüler timi onlar.....

Edit:Bu tipler aklıma geldikçe daha da çok kızıyorum ,fabrikalara ,mağazalara müdür olup insanları eze eze üç kuruşa 10 kişilik iş yaptırıp, avrupada tatile giderler işçinin kanını emerler ,canını alırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 10 Mayıs 2015; 5:06:54 >
  • İlgili yazı :
    valla öyle aç adamlar ki, birçok siteyi yağmalayıp batırdı bunlar. en son pabbuç.com'u batırdılar. site batmış, uyanıksporlar hala "çek+kod+puan kombo yapıp 15 liradan 5 tane nike aldım" yazıyorlar. lan site batmış. adamların yüreği yanıyor. hala iyi şikerttik muhabbeti yapıyor vijdansızlar. özellikle markafoni bu dh olucülerinin saldırılarına nasıl dayandı hala aklım almıyor. çeklerle 15 liralık ürünleri bedava alıp, üstüne avantajıx iadesi alıp, bedava ürünün üstüne bir de para alıyorlardı.

migros yürü ve kazan kampanyasında, yürümek yerine sistem açığı üzerinden kod yazıp, oturduğu yerden money kazanan mı istersin... hopi paracık kampanyasında alt limitsiz diye içki içmediği halde lazım olur diye tirbuson alan mı...

bu arkadaşları mezarlığa filan götürmeyin. çok tehlikeli

debe editi: bazıları okuduğunu anlamamış. ucuz ürün almak başka, açlık yamyamlık başka.

bir ara coca cola cınemaximum kırmızı kasa diye bir uygulama başlatmıştı. açma halkalarında ve plastik kapaklarda kodlar vardı. o kodları sisteme girene cınemaximum sinema bileti veriyorlardı. coca cola önce her 10 koda 1 bilet dedi. lağımlardan, çöplerden kola kapağı toplamaya çıktılar. hatta çocuğun biri don, atlet yıkanan çamaşır leğenine kapak doldurmuş (tahminen 2000-3000 kapak var), resmini koymuş, forumda hava basıyor. başar tabi. kapak demek sinema bileti demek. sinema bileti, forumda 5 liradan satıp cukkalamak demek. meğer çöp toplayıcılarıyla, cafelerde ve kebapçılarda çalışan garsonlarla kapak başı ücretle anlaşmış. adama bak adama. bildiğin iş adamı anasını satııım. akşam torbalarla gidip kapak hasılatını toplayıp, kapak başına ödeme yapıyormuş. coca cola, koca firma kaç defa yazılım hatası verdi. zaten hesapta 5000 puan yüklü vaziyette hediye bilet girerse hemen saldıralım diye hazır kıta bekliyor piranalar. günde 50 kere "ürün, bilet vs. yüklenmiş mi" diye sisteme giren mi istersin, "ürün yüklenir allah maafaza kaçırırız filan" diye gece uyumayan mı? adamlar sisteme hoparlör, tabak, n11 kodu girdiler. yazılım hatasından limitler çalışmayınca, kişi başı 50 tane 50-100 liralık altlimitsiz n11 kodu yağmalandı. biri gelmiş "namazdaydım tüh ya, böyle şans olur mu filan" diyordu. tabak, makarna kepçesi alan adam sınırinden 60 tane filan almıştı o dönem. baktı ki firma bunlarla uğraşamayacak 2 defa limit getirdi. fakat çözüm bulamadı bunlara. 2 senenin sonunda bu olucülerin psikolojisini anlar gibi oldu. her yeni sinema bileti yüklediğinde 3 bilet alma hakkı verdi. ama adamlar durdurulamıyor. avengers gibiler. çek satışta çocuğun biri "satılık sinema bileti, stok: 600" deyince coca-cola'nın bile bunlarla uğraşamayacağına kesin olarak emin oldum. 600 bilet alabilmesi için 200 telefon hattını sms onayıyla sisteme girmesi lazım. nereden bulacaksın 200 telefon hattını. mümkün değil. onu da düşünmüşler. eve gelen her misafire pardon telefonunuza bakabilir miyim deyip, hop kırmızı kasa mobil onayı yapıp. ooo çok güzelmiş telefon deyip iade ediyormuş. şimdi soruyorum bu oluculuk değil mi? bu ekonomik olmak mı? ucuza ürün almak mı?

beleş ışlak mendil veriyor çok sıcak yanıyoooooor diye konu açıldı bu foruma. ıslak mendil lan. bim'de 1tl al kullan. anasının babasının yedi ceddinin tc kimlik no'yu verip, gelen 50 tane ıslak mendili üst üste depocu gibi dizip resim çektiriyor. bunu forumda paylaşınca da sapıkça bir haz alıyor bu adamlar.

bu yazıyı ünlü bir dh olucusunun mottosuyla kapatıyorum:

"Allah razı olsun kardeş kaptım 5 tane"

Orijinali :
    https://eksisozluk.com/entry/51179722

• quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Ölücü diyorlar ama kendileri de belli ki buradan çıkmıyor. Aşırı gerizekalıca yorumlar var.

https://eksisozluk.com/entry/51011539

Markette 25 lira olan şey burada 15 liraymış da millet 10 lira için birbirini yiyormuş. Yazar cidden gerizekalı, hadi 1000 lirada 10 lira önemsenmez ama 25 liradaki 10 lira gayet büyük bir miktar ve %40 yani neredeyse yarı yarıya ucuz gibi bir durum var. Ekşisözlükteki yazar müsvetteleri genelde aylık geliri 250 bin dolardan başlayan elit insanlar olduklarından gelmişler burayla dalga geçiyorlar.

Genelleme yapmissin baya.35 tane sos alan ve falim 5li sakiz 30 kurus diye baslik acanlar burda degil miydi?Elitlikle alakasi yok bunun.Dogru arada sacma yorumlar var ama basliktaki yorumlarin cogu dogru.

• Yarası olan gocunur. Çoğu tespit lafı gediğine koymuş... Ekşiden dh ye eleştiri olarak görmüyorum, orda da söylenmiş bu dh nin değil toplumun genel sorunu, benzer tipler heryerde var. Burda toplu olarak görebiliriz sadece:) Ekşidekiler de tek tipmiş gibi yorum yapanlara da ancak gülünür...

• ÖLÜCÜLER ASSEMBLEEEEE!!!
  • Anlık yüzlerce binlerce kişinin dolaştığı sıcak fırsatlar bölümünde 2-3 açgözlü kampanyayı suistimal etti diye tüm ahaliye etmedikleri küfür kalmamış. Ama benden senden iyi takip ediyorlar sıcak fırsatlar bölümünü Yok bizim yüzümüzden site batıyormuş kampanya bitiyormuş. Bir kampanya oluyor üyelerin 15 katı ziyaretçi okuyor faydalanıyor. Bu insanlar sizin için açıyor bu konuları. 500 TLye alabileceğiniz ürünü 1000Tl ye alınca elit olmuyorsunuz gençler.

Hep ne diyor bunlar dedrdim de gerçekten ekşici ikiyüzlülüğü diye bir şey varmış.

Edit: Debeye giren arist ve benzerleri için söyledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 10 Mayıs 2015; 14:34:58 >
  • Bazi yazarlar gerçekten gerizekali yav indirimleri takip etmek kampanyalari takip edip hatta birkaç kombo yapıp ucuz almak mi mantiklisi yoksa bu antisosyaller gibi gidip benim 430 TL ye malettigim 4 adet lastiği bayi satış fiyatı olan 850 TL te almak mi?evet continental conti premium 5 serisi 4 lastik bayi fiyatı 850 TL iken ben 4 unu tam tamına yari fiyatına aldım

Boynerde hali hazırda 170 liraya satılan puma yi 63 liraya boynerde 200 TL te satılan puma yi 69 liraya aldım

25 liraya 5 çift converse terlik aldım ulan var mi ötesi?simdi mis gibi kullanıyorum 40 liraya 120 TL ye satılan klavye aldım saymakla bitmez...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazarların %60'ı gerçekten gerizekalı
  • çaylak statüsünde yorumumu yaptım...ileride gözükür belki :)))
    ekşide herkes ayda 4000-5000 TL kazanır...yerler,içerler,sevişirler ohhhh elit bir yaşamları vardır..
    Siyasi olarak asla asla AKP diyemezsiniz...Derseniz linç edilirsiniz..
    Küfürün bini bir paradır..Sayı-sövmeden popi olunmaz..

Bırakalım oraları yok mu yeni tictoc,taktik falan
  • sıcak fırsatları ben de takip ederim ama bazı ucuz diye 5 tane terlik almak da görgüsüzlüktür
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.