Şimdi Ara

Donanimhaber oluculeri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
7.478
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://eksisozluk.com/donanimhaber-oluculeri--3279497?a=popular

Gulmekten oldum :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Malesef ölücü arkadaşlar için dediklerinin çoğu doğru. :)
    Yine de seviyok sizleri.
    Ama günahlarımız varsa bedelini ödersiniz diğer tarafta :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Drak44

Malesef ölücü arkadaşlar için dediklerinin çoğu doğru. :)
    Yine de seviyok sizleri.
    Ama günahlarımız varsa bedelini ödersiniz diğer tarafta :)
    "sırtlanın massai marada çekilen belgesellerini izlemekten sıkıldıysanız donanımhaberde bunları izleyin..."

yarıldım
  • Basvurduktan 3saat sonra sadece istanbul uygulamasi olan keyfepara teknosa 50 kampanyasindan 2 kere arandim.ya alin kullanin bisey istemiyoz diye.samsundayim ne alaka diyorum.hayirdan da tek seferde anlamiyan milyon dolarlara sonra satilan siteler hayrina mi dagitiyor bu cekleri.ticaret bu artik.olucu deniyor sonra insanlara.kimse zorla almaz da satmaz da.ama su yanlis bence 7 gecmisine hesap acip.olayi somurmek.

• quote:

Orijinalden alıntı: afraze55

Basvurduktan 3saat sonra sadece istanbul uygulamasi olan keyfepara teknosa 50 kampanyasindan 2 kere arandim.ya alin kullanin bisey istemiyoz diye.samsundayim ne alaka diyorum.hayirdan da tek seferde anlamiyan milyon dolarlara sonra satilan siteler hayrina mi dagitiyor bu cekleri.ticaret bu artik.olucu deniyor sonra insanlara.kimse zorla almaz da satmaz da.ama su yanlis bence 7 gecmisine hesap acip.olayi somurmek.
    hak verdim,dominos kampanyasında bagajına 100 tane pizza dolduran eleman vardı burda.ülkeyi yaşanmaz kılan zihniyet esasen bu.bunlar trafikte yolda sokakta 3 kuruşluk avantaları için insanların ölmesine bile göz yumar
  • E adamlar görmemiş ne yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

E adamlar görmemiş ne yapsın.
    Ölücü diyorlar ama kendileri de belli ki buradan çıkmıyor. Aşırı gerizekalıca yorumlar var.

https://eksisozluk.com/entry/51011539

Markette 25 lira olan şey burada 15 liraymış da millet 10 lira için birbirini yiyormuş. Yazar cidden gerizekalı, hadi 1000 lirada 10 lira önemsenmez ama 25 liradaki 10 lira gayet büyük bir miktar ve %40 yani neredeyse yarı yarıya ucuz gibi bir durum var. Ekşisözlükteki yazar müsvetteleri genelde aylık geliri 250 bin dolardan başlayan elit insanlar olduklarından gelmişler burayla dalga geçiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vag-Com Turkce ariyorum yardim
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alkışlıyoruz. Dhce alkışlıyoruz.
    Malesef çoğu konuda haklılar.

• Hepsi de biliyor isin ilginc yani. Bi arkadasa bakip cikmaya gelmis hepsi

• quote:

Orijinalden alıntı: byob

Hepsi de biliyor isin ilginc yani. Bi arkadasa bakip cikmaya gelmis hepsi
    10 tane başlık acıldı yeter daa..biri kaldırıldı zaten acmayın artıkhttp://forum.donanimhaber.com/m_105591158/tm.htm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Denver

10 tane başlık acıldı yeter daa..biri kaldırıldı zaten acmayın artıkhttp://forum.donanimhaber.com/m_105591158/tm.htm .

Alıntıları Göster
    belki haklılar da, lendileri de bişey alacak olsa ilk buraya bakar çakallar. Ekşide havamız olsun diye yaz çiz küfür et, işin düştümü gel buraya tv alıcam ne öneririsniz nerde ucuza buluruz de :)

mesajları yeniden okudum da, bunlar inciyi bile geçmiş :) küfürsüz mesaj atabilen birisi yok :) okuyolarsa burdan seslenmek isterim kendilerine, birader, ordan çomardır, dangalaktır, dilencidir *** *** vs dir yazmak kolay, gel bi de burda görelim senin artistliğini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 9 Mayıs 2015; 16:43:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

belki haklılar da, lendileri de bişey alacak olsa ilk buraya bakar çakallar. Ekşide havamız olsun diye yaz çiz küfür et, işin düştümü gel buraya tv alıcam ne öneririsniz nerde ucuza buluruz de :)

mesajları yeniden okudum da, bunlar inciyi bile geçmiş :) küfürsüz mesaj atabilen birisi yok :) okuyolarsa burdan seslenmek isterim kendilerine, birader, ordan çomardır, dangalaktır, dilencidir *** *** vs dir yazmak kolay, gel bi de burda görelim senin artistliğini.

Alıntıları Göster
    başlık türkçe karakter eksikliğinden kötürüm gibi olmuş.

• Bu Resim hangi konudan , yahu 1-2 tane bilemedin 3tane neyine yetmez....
    [image]https://store.donanimhaber.com/81/79/bc/8179BC6587807E29D6601580353F82DC.png[/image]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi km4 -- 9 Mayıs 2015; 19:01:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://eksisozluk.com/inanilmaz-tatli-bacaklari-olan-liseli--4777781?a=popular

Sübyancılardan ahlak dersi alacak değiliz,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • km4 K kullanıcısına yanıt
    açgözlülük.
  • BULUT06 B kullanıcısına yanıt
    altındaki yorum.

hiç mi utanmıyorsunuz ya
    adam açık açık sapık olduğunu belli etmiş,kardeşiniz kuzeniniz yiğeniniz yok mu sizin.
    şimdi bak bu adam sözlükten uçurulmayacak mesela,yine uçurulmayacak!
    edit: "adam belki liseli" diye mesaj atan var,sizin de zihniyetinize tüküreyim.
    lise nedir ya? 15-16 yaştan bahsediyoruz. çocuk lan daha çocuk çocuk. nasıl diyebiliyorsunuz büyük onlar diye!
    çocuk gelinleri de desteklersiniz siz ne biçim insanlarsınız.
    adam 1986 doğumluymuş! yazıklar olsun! ve şu adamı destekleyenler de var ya hani burada,diyecek bir lafım yok size!
    baslik o kadar igrenc ki,kendi sayfamda gorunmesini bile istemiyorum. favoriye almamanizi rica ediyorum

az önce gelen bir mesajı paylaşayım yazarın adını söylemeyeceğim:

''avrupa'da yasal yaş 13'e kadar dusebiliyor. sirf belirlenmis bir 18 uzerinden celallenmen komik. sinir 20 olsa bu sefer de universiteliler daha cocuk diye gezerdiniz siz.''

vay be.. tiksindim.. resmen tiksiniyorum sizden.. bu pis,bu kötü,bu iğrenç düşünceleriniz yanınıza kalmaz elbet..

• zamazingo22 kullanıcısına yanıt
    Hocam bana cevap gibi olmuş ama ben dh cileri kötüleyen kişilerin nasıl ahlaksız olduklarını göstermek için linki paylaşmis tim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BULUT06

Hocam bana cevap gibi olmuş ama ben dh cileri kötüleyen kişilerin nasıl ahlaksız olduklarını göstermek için linki paylaşmis tim
    bu ülkede hırsızlık bile artık normal bişeymiş gibi algılanıyorken, sıcak fırsatçılığın ölücülük,mezarcılık gibi yansıtılması olsa olsa ekşici pişlerin elit görünüp karı kız kaldırma misyonlarının bir yansımasıdır.

ölücülükle sıcak fırsatçılığı karıştırmamak lazım.

sıcak fırsatlarla evlilik arefesinde tanıştım ve bu forum sayesinde ev eşyalarımı akakçe nin en ucuz fiyatlarına göre bile ortalama %30 indirimli olarak aldım.

bu sayede binlerce lira kar ettim. ekşici pişlerin anlattığı gibi öyle fiyat hatasından bedava ürün almadık,1-2 lira indirimin peşinde koşmadık.

para harcarken kazanılır beyler. sonuçta bizim burada indirim peşinde koştuğumuz firmaların çoğu kapitalizmin kaleleridir. adamlar öyle bi anlatıyor ki sanırsın öksüzün,yetimin malına göz dikiyoz.

ayrıca tabi ki o fotoğraflarda kutu kutu sos almak, migros kampanyasında kod yazıp binlerce puan kazanmak sıcak fırsatçılık değildir.

şu anda 20.000 nüfuslu bir ilçede yaşıyorum ve buradaki dükkanlarda benim internetten 10 a aldığım ürünleri adamlar 15-20 ye satıyorlar. ve buradaki bilinçsiz halk da ayıla bayıla alıyor.

türkiyede sıcak fırsatlardaki gibi bilinçli tüketicilerin sayısı artsa ülkede israf azalır. tasarruf artar. refah seviyesi artar.

• Sübyancı değil ölücüyüz.Evet ölücüyüz sonuna kadar.

• Dh sevıye ve kalite olarak 10 basar ekşiye. Kufurlu boş muhabbet. Giren ne ogrenmiş. Biz burda ucuzu degıl hangi urun kalitelı kullanışlı onu da ogrenıyoruz. Daha bir sürü teknik bilgi ögrenıyoruz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.