Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: scary.

pazartesi yapılacak olan sınav için ne düşünüyosunuz, zorluğu bunun gibimi olur

Valla hocam girsem mi girmesem mi kararsızım..Eğer bu seviyede olursa biraz daha phrasel verb lere çalışarak iyi bir not alınabilir..Ancak parçalar kasıcı olur mu olmaz mı bilmiyorum..

Birde merak ettiğim diyelim bu sınava girdik bir not aldık geçerli (C yada B-) şimdi biz buna rağmen dersi seçip sene içinde tekrardan yükseltme amaçlı girebiliyormuyuz sınava?
  • yapabiliyoruz, ders alınabiliyomu bilmiyorum ama sınava tekrardan girebiliyoruz eskisini iptal ettirip
    sen onu bunu bırakda atv de makinist var şu an kaçırma
  • quote:

sen onu bunu bırakda atv de makinist var şu an kaçırma

• arkadaşlar ders programıyla ilgili bişey sorcam,
    şimdi pazartesi günüde matematik var cuma günüde, bu iki gündede aynı konularmı anlatılıyo,
    bide tabloda koyu renkli gösterilen dersler var bunlar alınması zorunlu dersler anlamınamı geliyo
  • usis te artık muaf olanlara hazırlık öğrencisi yazmıyor
    muafiyet belgesi gibi birşey koymuşlar
  • quote:

arkadaşlar ders programıyla ilgili bişey sorcam,
    şimdi pazartesi günüde matematik var cuma günüde, bu iki gündede aynı konularmı anlatılıyo,
    bide tabloda koyu renkli gösterilen dersler var bunlar alınması zorunlu dersler anlamınamı geliyo

Örneğin Fizik dersi 5 kredili..Bir gün 3 krediyi veriyor diğer günde 2 krediyi..Yani bunlar birbirlerini tamamlayan dersler niteliğinde..

Benimde aklıma takılan Servis derslerinin seçimi.Orasını anlayamıyorum biri açıklarsa çok sevinirim
  • sağolasın shady, 3. yarıyıldan ders alacak olan varmı
  • quote:

sağolasın shady, 3. yarıyıldan ders alacak olan varmı

Abi Türkçe 1 almayı düşündüm ama daha alışma süreci olcak ilk dönem.İlk dönem aynı müfredatı uygulamayı düşünüyorum 2.dönem düşünürüz..Gerçi 2.dönem dersleri daha zormuş ama
  • ders seçimlerini nasıl yapacaz bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
    Mesela mat1 derslerin den fazla sayıda var ve hangi dersi hangi hoca veriyor bunu nerden anlayacağız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

Yararlı olacağını düşündüğüm "Not Dönüşüm Tablosu":http://www.sbu.yildiz.edu.tr/not.htm

Birde sisteme not girişlerini yapmışlar..Ben B- ile geçmişim muafiyet sınavını..

B+ ile geçmişim güzel

var mı pazartesi günü muafiyet sınavına girecek olan ? ben girmeyecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkang

B+ ile geçmişim güzel

var mı pazartesi günü muafiyet sınavına girecek olan ? ben girmeyecem

O sınava girmeme yönelik bir ev baskısı var ama bilmiyorum kararsızım..Girmeyi düşünen var mı?
  • ben giriyorum.
    ama bu ders seçimlerini nasıl yapacaz? kafam çok karıştı yaav
  • quote:

Orjinalden alıntı: Puraq

ben giriyorum.
    ama bu ders seçimlerini nasıl yapacaz? kafam çok karıştı yaav

Benimde kafam karışık..A305'de Sıla güzel açıklamışlar diyorda ben ders programlarına bakıyorum 35 grup falan hiçbirşey anlamıyorum..
  • hangi hocanın hangi derse gireceğini nerden bilicez ?
    Ayrıca serbest seçimli dersler ve adını bilmediğim bir iki çeşit daha var. bunlar tam olarak ne oluyor? birilerinin bizi aydınlatması lazım
  • bende pazartesi gidicem, hem davutpaşayı görmüş olurum
    bu grup olarak verilen dersler içinde yapılacak bişe yok, içlerinden bi tanesini seçiçez
  • quote:

bende pazartesi gidicem, hem davutpaşayı görmüş olurum
    bu grup olarak verilen dersler içinde yapılacak bişe yok, içlerinden bi tanesini seçiçez

şansa ne gelirse yani?
    millet o kadar soruyor şu hoca iyimidir notu nasıldır diye? nerden anlıyoruz hangi hoca hangi gruba ders vereceğini?
  • anlayamıyoruz malesef, ama dersler başladıktan sonra diğer grupların derslerine girebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 13 Eylül 2008; 14:28:26 >
  • Ya bu İleri İngilizce Sınavı için kayıt yaptırmak gerekmiyor diyor klavuzda. Muafiyet sınavını geçen herkes girebilir deniyor ama kayıt esnasında bize soruldu İleri İngilizce Sınavı'na girecek misin diye. Ben hayır dedim ama yine de girme hakkım var mı?
  • pazartesi günkü sınav yıldız kampüsündeymiş ben davutpaşa sanıyodum
  • quote:

pazartesi günkü sınav yıldız kampüsündeymiş ben davutpaşa sanıyodum

Bende onu Davidpacha Palace'da biliyordum

Ekleme:Evet Davutpaşa'daymış sınav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 13 Eylül 2008; 16:28:27 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.