Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kağıtta yıldız yazmışlar, davutpaşada olması daha iyi benim için
    bide çevre ve jeodezi sitelerinde taşınacaklarını yazmışlar ama inşaat mühendisliğinde tık yok acaba taşınmıyomuyuz
  • scary. Pazartesi öğrenirsin

Dostlar kararsız kaldım sizlerede danışmak istiyorum.Ben ders programı yaptım normalde Cuma günümü boş yapmıştım ama son dakika golü ile cuma günü Toplumsal Yapılar ve Tarihsel Dönüşümler dersi olduğunu gördüm..Şimdi benim aklıma takılan soru şu:Çarşamba günü benim 2saat Lineer Cebir ve 4 saat Matlab'ım var..Cuma günüde 3 saat Toplumsal Yapılar ve Tarihsel Dönüşümler..Bu Toplumsal Yapılar ve Tarihsel Dönüşümler dersini Çarşamba alıp Cuma'mı tamamen boşalta biliyorum ancak bu seferde Çarşamba günü 9 saate çıkıyor...İki arada bir derede kaldım siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 13 Eylül 2008; 17:51:04 >

• Arkadaşım ders günlerini veya saatlerini kafana göre düzenleyemezsin. Sitede ders programları açıklandı. Gir indir dosyayı. Orada 9 10 farklı program var sen onlar içinde kendine uygun gördüğünü seçeceksin. Ders kayıtlarını ona göre yapacaksın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mizansen

Arkadaşım ders günlerini veya saatlerini kafana göre düzenleyemezsin. Sitede ders programları açıklandı. Gir indir dosyayı. Orada 9 10 farklı program var sen onlar içinde kendine uygun gördüğünü seçeceksin. Ders kayıtlarını ona göre yapacaksın.

Uygun gördüğünü değil sen onlardan karma bir program hazırlayabiliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

Orjinalden alıntı: Mizansen

Arkadaşım ders günlerini veya saatlerini kafana göre düzenleyemezsin. Sitede ders programları açıklandı. Gir indir dosyayı. Orada 9 10 farklı program var sen onlar içinde kendine uygun gördüğünü seçeceksin. Ders kayıtlarını ona göre yapacaksın.

Uygun gördüğünü değil sen onlardan karma bir program hazırlayabiliyorsun

Valla ben öyle biliyorum ama senin dediğin gibiyse süper hocam. Bir gün tamamen boş olabilir.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizansen -- 13 Eylül 2008; 18:39:17 >

• arkadaşlar bazı derslerde iki tane ders kodu var hangisini alıcaz
  • 1. yarıyıldaki tüm dersleri aldım sizce çokmu ağır bi program oldu

pzrtsi 6 saat
    salı 6 saat
    çrşmba 2 saat
    prşmbe 6 saat
    cuma 7 saat
  • quote:

Orjinalden alıntı: scary.

1. yarıyıldaki tüm dersleri aldım sizce çokmu ağır bi program oldu

pzrtsi 6 saat
    salı 6 saat
    çrşmba 2 saat
    prşmbe 6 saat
    cuma 7 saat

bu da benim

Pazartesi:6 saat
    Salı:4 saat
    Çarşamba:6 saat
    Perşembe:5 saat
    Cuma:3 saat (Bu günüm boşta olabilir..Dersin 2008lilere verilip verilmeyeceği belli değil)
    Cumartesi:4 saat
  • açıklanan programda çakışan dersler var bu nasıl iş yaa
    inşaat ikinci öğrenim perşembe günü lineer cebir ile teknik resim çakışıyor, çakışmasa bile lineer cebir beşiktaş da görünüyor
  • birden fazla alternatif var puraq, aynı dersi başka bi gün alabilirsin
    ders programı hakkında bi açıklama yapmadı sevgili bölümümüz, büyük ihtimalle sadece yerleri davutpaşaya uyarlanıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 13 Eylül 2008; 23:01:14 >
  • senin bölüm de mi inşaat?
    birden fazla seçim yok galiba yani grup olarak 2 grup var ve ikiside aynı saatte başlayıp aynı saatte bitiyor
  • şimdi baktım ikinci öğretm programına dediğin gibi, 1. öğretimde daha fazla seçenek sunmuşlar
  • paramızla rezil oluyoruz
  • bu arada 1. öğretim programına baktım da orda da hemen hemen aynı saat içindeki aynı çeşit ders sayısı fazla.
    birde statik görünüyor 1 öğretimde bizde yok nasıl oluyor
    ayrıca çakışan dersler lineer cebirle teknik resim çakışmasa bile lineer cebir beşiktaş da görünüyor
  • Toplumsal Yapılar ve Tarihsel Dönüşüm dersinden 2008 girişli Makineciler muaf....Bölüme konulan ders alma dilekçesinde Toplumsal Yapılar ve Tarihsel Dönüşüm dersi yerine Makine Mühendisliğine Giriş dersi gözüküyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 13 Eylül 2008; 23:24:16 >
  • arkadaşlar bu ders kayıtlarını ne zamn yapacağız bi de bütün dersler merkez kampüste mi olacak
  • ders kayıtları 15 eylül de başlıyor.
    dersler fakülten nerdeyse orda istisnalar dışında
  • quote:

Orjinalden alıntı: scary.

şimdi baktım ikinci öğretm programına dediğin gibi, 1. öğretimde daha fazla seçenek sunmuşlar

Ben demiştim
  • tamamdır sağolun arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muśtafa

http://www.elm.yildiz.edu.tr/Donem/DersProg/20081/usis1.xls

bu dosyayı açıp resimini çekip buraya koyar mısınız lutfen?

sağ tıklayıp hedefi farklı kaydet, denedinmi
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.