Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
230.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son verdiiğin link te bir sürü dosya var
  • beyler neler oluyor ya nedir bu ders seçim olayındaki karışıklık siz hep program belirlemişsiniz ama mesela benim bilgisayar mühendisliği 1 tane program yayınlamışlar,bütün derslerin tek gün tek saati var.yani hepsi belli.sadece 2-3 tane grup var her dersin.onlardan birine giricez anladığım kadarıyla.siz nasıl yaptınız kendinize göre program ? bölümden bölüme mi farklılık gösteriyo ?

bi de bilgisayar müh. sayfasında ders alma dilekçeleri yayınlanmış.bu ne için lazım olacak ? internetten şifremizle seçicez dersleri olup bitmeyecek mi ? dilekçe de neyin nesi

çok soru sordum ama kafam karıştı yav aydınlatıverin beni

• bu dilekçe inşaattada var, doldurup danışmanınıza verin diyo ama danışman listesini eksik yayınlamışlar napıcam bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkang

beyler neler oluyor ya nedir bu ders seçim olayındaki karışıklık siz hep program belirlemişsiniz ama mesela benim bilgisayar mühendisliği 1 tane program yayınlamışlar,bütün derslerin tek gün tek saati var.yani hepsi belli.sadece 2-3 tane grup var her dersin.onlardan birine giricez anladığım kadarıyla.siz nasıl yaptınız kendinize göre program ? bölümden bölüme mi farklılık gösteriyo ?

bi de bilgisayar müh. sayfasında ders alma dilekçeleri yayınlanmış.bu ne için lazım olacak ? internetten şifremizle seçicez dersleri olup bitmeyecek mi ? dilekçe de neyin nesi

Kontenjanı düşük olan bölümlerde bir tane program belirlemişler.Ancak Makine-İnşaat gibi kontenjanın fazla olduğu bölümlerde birçok program yayınlamışlar..

Ders alma dilekçesi ise internetten ders kaydını tamamladıktan sonra aldığın dersleri ve bu derslerin gruplarını dilekçeden belirtip imzalayıp derslere devam edeceğini bildirmeni sağlıyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

beyler neler oluyor ya nedir bu ders seçim olayındaki karışıklık siz hep program belirlemişsiniz ama mesela benim bilgisayar mühendisliği 1 tane program yayınlamışlar,bütün derslerin tek gün tek saati var.yani hepsi belli.sadece 2-3 tane grup var her dersin.onlardan birine giricez anladığım kadarıyla.siz nasıl yaptınız kendinize göre program ? bölümden bölüme mi farklılık gösteriyo ?

Kontenjanı düşük olan bölümlerde bir tane program belirlemişler.Ancak Makine-İnşaat gibi kontenjanın fazla olduğu bölümlerde birçok program yayınlamışlar..

Ders alma dilekçesi ise internetten ders kaydını tamamladıktan sonra aldığın dersleri ve bu derslerin gruplarını dilekçeden belirtip imzalayıp derslere devam edeceğini bildirmeni sağlıyor..

eyvallah sağolasın bilgiler için.bu dilekçeyi teslim etmenin bi süresi var mı peki ?

• tamam ya dilekçeyi teslim etmenin son günü 26 eylül müş.

• Sistemdeki ders kaydınızın tamamlanmasından sonra seçmiş olduğunuz dersleri bölümden aldığınız ders alma dilekçesine yazarak imzalayıp, en geç 26 Eylül 2008 Cuma gününe kadar onay için danışmanınıza teslim etmelisiniz. Aksi durumda kaydınız geçersiz sayılır
  • quote:

tamam ya dilekçeyi teslim etmenin son günü 26 eylül müş.

• Sistemdeki ders kaydınızın tamamlanmasından sonra seçmiş olduğunuz dersleri bölümden aldığınız ders alma dilekçesine yazarak imzalayıp, en geç 26 Eylül 2008 Cuma gününe kadar onay için danışmanınıza teslim etmelisiniz. Aksi durumda kaydınız geçersiz sayılır

26 Eylül de ekle sil'in son günü olması gerekiyor

Ekleme:Yarın ki sınava giren var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 14 Eylül 2008; 14:25:34 >
  • Ben girmeyi düşünüyorum.
    Bu arada kendinize göre program yapma işinde hala bir problem olduğunu düşünüyorum. Şimdi sen istediğin derse istediğin saatte girebilirsin diyorsunuz da mesela atıyorum 4 - 5 arasında bir dersi sadece bir kişi aldı. O zaman yalnız başına mı girecek o arkadaş o derse. Ben hala sizin bu söylediklerinzde sorun olduğunu düşünüyorum. Bence o programlardan uygun olanını seçeceğiz. Çünkü diğer türlü çok karışıklık olur.
    Net bir açıklama varsa link verebelirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mizansen

Ben girmeyi düşünüyorum.
    Bu arada kendinize göre program yapma işinde hala bir problem olduğunu düşünüyorum. Şimdi sen istediğin derse istediğin saatte girebilirsin diyorsunuz da mesela atıyorum 4 - 5 arasında bir dersi sadece bir kişi aldı. O zaman yalnız başına mı girecek o arkadaş o derse. Ben hala sizin bu söylediklerinzde sorun olduğunu düşünüyorum. Bence o programlardan uygun olanını seçeceğiz. Çünkü diğer türlü çok karışıklık olur.
    Net bir açıklama varsa link verebelirseniz sevinirim.

Açıkta kalırsan danışmanlara başvuruyormuşun onlar senin yerine uğraşıp gerekirse yeni sınıf açıp yerleştiriyorlamış, kısacası kolayını buluyorlarmış.. Zaten çakışma vs. olursa ekle/silden kendinize göre son ayarı yapıyormuşuz..

• yaa benimde hala kafam karışık
    bizim(inşaat 2. öğrenim) perşembe günü lineer cebirle teknik resim çakışıyor nasıl olacak bu? ayrıca lineer cebir beşiktaşda görünüyor
  • puraq illa tablodaki derslerden seçmek zorunda değilmişiz, bütün derslerin olduğu tablo var öğr. işleri sayfasında ordan kendine uygun olanını seçersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 15 Eylül 2008; 16:28:04 >
  • arkadaşlar ilk hafta sadece o kendi bölümünüzün yayınladığı programdan seçebilirsiniz ekle sil geldiğinde sınırlar kalkıyor o zaman bütün uygun olanlardan seçilebiliyor ama bu seferde kontenjan durumları devreye girer
  • quote:

Orjinalden alıntı: scary.

puraq illa tablodaki derslerden seçmek zorunda değilmişiz, bütün derslerin olduğu tablo var öğr. işleri sayfasında ordan kendine uygun olanını seçersin

ilk önce kendi bölümünüzden seçin

2.haftada diğer bölümlerden seçim açılıyor...
  • sınav yarın 13:30 da değilmi sakata gelmeyelim
  • quote:

sınav yarın 13:30 da değilmi sakata gelmeyelim

ileri ingilizce saat 13.30 da
  • Arkadaşlar şimdi bütün makinecilere bir iyilik yapacağım.

Tasarım geometrisi ve teknik resim dersini Prof. M. Alışverişçi adlı hocada almamızı tavsiye ettiler. Hem çok iyi öğretiyormuş hem de geçmekle ilgili sıkıntı olmuyormuş. Buyrun dersin kodu:

0651211-0651231 TAS.GEO.TEK.RES.
    G(1)
    A307
    PROF.M.ALIŞVERİŞÇİ

Ders cuma günü saat sekizde.
  • usis şimdiden göçmüş bi saat sonrasını düşünemiyorum
  • quote:

usis şimdiden göçmüş bi saat sonrasını düşünemiyorum

Ben de tam aynısını diyecektim. Hadi hayırlısı bakalım.
  • sabahlarız gibi görünüyor
  • şimdiden böyleyse yandık demektir
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.