Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
231.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Puraq

bu arada ben hala bi klube üye olmadım
    frp yada fotografçılım gibi bir şey düşünüyorum ama açıkçası üşeniyorum

şu an kurulmaya çalışılan bir frp kulübü var incele istersen şu sayfaları bilgi almak için
    http://ytuforum.com/index.php?showtopic=3569&st=180

• quote:

bu arada ben hala bi klube üye olmadım
    frp yada fotografçılım gibi bir şey düşünüyorum ama açıkçası üşeniyorum

bende olmadım, çok fazla tanıtım yapmadılarki davutta bi kaç tane gördüm onlarda ilgimi çekmedi
  • Fizik Vizelerinin Tarihleri ve Sınıfları açıklanmış;

http://www.fzk.yildiz.edu.tr/usissmprog.php
  • oha be teknik resim ödevi yeni bitti, saat 8 de başlamıştım
  • quote:

Orjinalden alıntı: scary.

oha be teknik resim ödevi yeni bitti, saat 8 de başlamıştım

Mustafa Hoca bize ödev vermiyor artık Sadece derste yapıp direk teslim ediyoruz.
  • arkadaşlar ibb çıkan var mı aranızda varsa evrakları ne yaptınız hallettiniz mi özellikle işsizlik belgesini
  • quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

arkadaşlar ibb çıkan var mı aranızda varsa evrakları ne yaptınız hallettiniz mi özellikle işsizlik belgesini

Kimseye çıkmamış mı burs
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

quote:

arkadaşlar ibb çıkan var mı aranızda varsa evrakları ne yaptınız hallettiniz mi özellikle işsizlik belgesini

Kimseye çıkmamış mı burs

Bana çıktı. İşsizlik belgesini muhtarlığa onaylattım ama gidip bir de kaymakamlığa onaylatacağım. Ne olur ne olmaz garantiye alalım.
  • quote:

quote:

Kimseye çıkmamış mı burs

Mizanseni görene kadar bi bana çıktı sanıyordum

bende emekli sandığının sitesinden tescil kaydı yoktur diye çıktı aldım birde kaymakamlıktan ayrı bi belge aldım hangisi işlerine gelirse onu kullansınlar

• albüm işi noldu, eklesenize kardeşim inşaat fakültesinin reklamını yapıcam ben
  • quote:

albüm işi noldu, eklesenize kardeşim inşaat fakültesinin reklamını yapıcam ben

Abi çektiğin resmin boyutuna çok büyük diyor.Max 200 kb istiyor Link'de veremiyoruz
  • 800x600 yaptıkmı genelde 200kb den düşük oluyor, boyut için ne istiyor alçak forum
  • quote:

quote:

quote:

Kimseye çıkmamış mı burs

Mizanseni görene kadar bi bana çıktı sanıyordum

bende emekli sandığının sitesinden tescil kaydı yoktur diye çıktı aldım birde kaymakamlıktan ayrı bi belge aldım hangisi işlerine gelirse onu kullansınlar

Ya o değil de sen ÖREM'in bursuna başvurdun mu, başvurduysan görüşmeye çağırıldın mı? Beni görüşmeye bile çağırmadılar ya.

• quote:

800x600 yaptıkmı genelde 200kb den düşük oluyor, boyut için ne istiyor alçak forum

1024*768 max diyorum Çok saçma bence..

Neyse 800*600 olarak yeniden boyutlandıralım bakalım.

Ekleme:Imageshack.us açılmıyor olacak iş değil

Ekleme2:Boyut maalesef 200kb'ın altına düşmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 1 Kasım 2008; 21:27:20 >

• vize sorularını netten nereden bulabilirim fiziği buldum diğerleri yok ayrıca bu okul kimlik kartları ne zaman verilir haberiniz var mı
  • a305teyim.com da bulabilirsin ders notu ve soruları
    yıldızda wireless olayını soranlar vardı buna bakın bi, tel.den girmenin bi yolu yok malesef :(
    http://www.bim.yildiz.edu.tr/docs/YTU-BIM-KablosuzAgBaglantiKilavuzu.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 2 Kasım 2008; 21:06:32 >
  • inşaatçılar öğrenci belgesinin nerden alıyorsunuz? bazıları yıldız diyorda bi kağıt için oraya gitmek çok zahmetli yaa
  • quote:

inşaatçılar öğrenci belgesinin nerden alıyorsunuz? bazıları yıldız diyorda bi kağıt için oraya gitmek çok zahmetli yaa

Davutpaşa'da öğrenci işleri vardır.Ordan alabilirsin bence

:: Davutpaşa Kampüsü:
    tel.no:+90 212 449 15 00
    adres:Yıldız Teknik Üniversitesi,Davutpaşa Yerleşim Birimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mizansen

Ya o değil de sen ÖREM'in bursuna başvurdun mu, başvurduysan görüşmeye çağırıldın mı? Beni görüşmeye bile çağırmadılar ya.

hayır ona başvurmadım ben
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Mizansen

hayır ona başvurmadım ben

Ya benim başvurumu bile kabul etmediler oluyor mu çyle ya. Hani herkesle tek tek konuşuyorlardı ben listede bile yokum.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.