Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
231.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: scary.

bugün bambaşka bir inşaat fakültesi göreceksiniz hazır olun

Neden ?
  • quote:

çimler deme sakın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Puraq

quote:

çimler deme sakın

Noluyor læ
  • çevre düzenlemesi yapılıyoya fakültenin etrafında, ben mesajı attığımda ertesi güne heryeri bitirmiş olurlar diye düşündüm ama nerdee
  • Citi ile bir Teknik Üniversiteliler Buluşması düzenleyelim diyoruz...Tam da vize arefesinde Ne dersiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady

Citi ile bir Teknik Üniversiteliler Buluşması düzenleyelim diyoruz...Tam da vize arefesinde Ne dersiniz ?

olursa güzel olur

bide bu iki gündür kantinlerde ve yabancı dillerde milleti card finans müşterisi yapmaya çalışan abilere burdan
    yapışıyorlar resmen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Puraq

quote:

Citi ile bir Teknik Üniversiteliler Buluşması düzenleyelim diyoruz...Tam da vize arefesinde Ne dersiniz ?

olursa güzel olur

bide bu iki gündür kantinlerde ve yabancı dillerde milleti card finans müşterisi yapmaya çalışan abilere burdan
    yapışıyorlar resmen

Hiç sorma ya.Elimde arkadaştan aldığım karikatür dergisi vardı şöyle bir göz atıyordum direk yanıma bir çocuk gelip siyasi dergi satmaya çalıştı...İstemiyorum dedim hala anlatıyordu birşeyler

• sakin gençlik bu ne şiddet bu celal

size davutpaşadan güzel bi makro koyuyorum
     Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu ©
  • @scary. Güzelmiş abi.Fotoğrafçılık kulübüne katılsaydın

Matematik 1.Vizesinde bir soru büyük ihtimalle Türevin ispatından gelecekmiş.Farklı gruplara giden arkadaşlarım söyledi hocaları demiş..

Yani şöyle bir soru;

f(x)=e^(x^2)'in türevinin f'(x)=2xe^(x^2) olduğunu ispat ediniz...

Ekleme:Bu soru önceki yıllarda çok zor olduğu gerekçesiyle sorulmamış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 24 Ekim 2008; 22:00:22 >
  • Matematik Bölümü Tarafından Yürütülen Servis Derslerinin 1. ve 2. Vize Tarihleri

Matematik I (0251311-2801311 Kodlu) (1.ve 2.Öğretim)

1.Vize:15 Kasım 2008 (17.00-19.00)
    2.Vize:20 Aralık 2008 (17.00-19.00)

Matematik I (0251321 Kodlu) (1.ve 2.Öğretim)

1.Vize:15 Kasım 2008 (15.00-17.00)
    2.Vize:20 Aralık 2008 (15.00-17.00)

Lineer Cebir (0251320-2801320 Kodlu) (1.ve 2.Öğretim)

1.Vize:22 Kasım 2008 (17.30-19.00)
    2.Vize:27 Aralık 2008 (17.30-19.00)

Diferansiyel Denklemler (0252311-2802311 Kodlu) (1.Öğretim)

1.Vize:1 Kasım 2008 (15.00-17.00)
    2.Vize:29 Kasım 2008 (15.00-17.00)

Diferansiyel Denklemler (0252311-2802311 Kodlu) (2.Öğretim)

1.Vize:1 Kasım 2008 (17.00-19.00)
    2.Vize:29 Kasım 2008 (17.00-19.00)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 25 Ekim 2008; 2:38:28 >

• arkadaşlar ben internete peksık giremiyorum davutpaşada ya da herhangi bir yerde toplantı olursa katılmak isterim bende numaram 0537 571 17 59 herhangi biriniz bana da ulaşırsa çok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

arkadaşlar ben internete peksık giremiyorum davutpaşada ya da herhangi bir yerde toplantı olursa katılmak isterim bende numaram 0537 571 17 59 herhangi biriniz bana da ulaşırsa çok sevinirim

Davutpaşa'da Yıldızlılar buluşması yaparız.Teknik Ünililer buluşmasını gerek İTU'e gerekse de YTU'e yakın olması dolayısıyla Beşiktaş demiştik...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: #CannibaL#

arkadaşlar ben internete peksık giremiyorum davutpaşada ya da herhangi bir yerde toplantı olursa katılmak isterim bende numaram 0537 571 17 59 herhangi biriniz bana da ulaşırsa çok sevinirim

Davutpaşa'da Yıldızlılar buluşması yaparız.Teknik Ünililer buluşmasını gerek İTU'e gerekse de YTU'e yakın olması dolayısıyla Beşiktaş demiştik...

Tamam ben dediğim gibi pek sık giremiyorum nete eğer burda denk gelirsem mesaja cevap yazarım zaten aksi durumda verdiğim numaradan bana ulaşabilirsiniz

• ya şu davutpaşanın her yerini ince şekilde çekilmiş detaylı fotoları koysanıza(bahçesi kolidor dıştan görünüş lablar kocaman derslikler birde cami gibi bir yer varmış detaylı foto incelemesi yapın ya inş seneye ordayım yda itüde yada nanaydayım istekle istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: godfather09

ya şu davutpaşanın her yerini ince şekilde çekilmiş detaylı fotoları koysanıza(bahçesi kolidor dıştan görünüş lablar kocaman derslikler birde cami gibi bir yer varmış detaylı foto incelemesi yapın ya inş seneye ordayım yda itüde yada nanaydayım istekle istiyorum

Ya hacı neresini çekicen çekicek bişi yok her yer şantiye gibi ama yavaş yavaş gelişme var mesela inşaat fakültesi müthiş olmuş 13 trilyon para harcamışlar sadece inşaat fakültesi için düşün artık ama davutpaşa çok saçma sapan bi yer ulaşım çok fena sıkıntı mesela sonra sosyal anlamda sıfır o cami gibi dediğin yer harabe bi bina merak edilecek bi şeyi yok bence iyi düşün davutpaşadan bi bölüm yazacaksan

• cannibal davutpaşaya laf yok

dh de albüm ekle özelliği var anasayfaya ekleyebiliriz aslında herkes beğendiği fotoğrafları ekler tanıtım yapmış oluruz, ne diyosun shady
  • quote:

cannibal davutpaşaya laf yok

dh de albüm ekle özelliği var anasayfaya ekleyebiliriz aslında herkes beğendiği fotoğrafları ekler tanıtım yapmış oluruz, ne diyosun shady

Evet çok güzel olur.Üniversitemizden sanatsal fotoğraflar

Ben Fotoğrafçılık kulübündeki arkadaşlarıma da söyleyim yardım edeceklerdir.Hem ilk sayfamızda güzelleşmiş olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 26 Ekim 2008; 23:09:39 >

• sonradan albüm eklenemiyo galiba bi bak bakiyim shady ilk mesaj senin

bu arada söylemeden edemiycem kantinimiz açıldı sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 27 Ekim 2008; 15:55:21 >
  • bu arada ben hala bi klube üye olmadım
    frp yada fotografçılım gibi bir şey düşünüyorum ama açıkçası üşeniyorum
  • quote:

sonradan albüm eklenemiyo galiba bi bak bakiyim shady ilk mesaj senin

bu arada söylemeden edemiycem kantinimiz açıldı sonunda

Albüme çevir seçeneği var abi.Büyük ihtimalle çevriliyor

Valla abi Fen Edb'ta hiç kantin yok uyuz oluyorum ders aralarında çıkıp Tony's e kadar gitmemiz gerekiyor.Şimdi fazla bir sorun olmuyor ama kışın sorun olacak gibi duruyor
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.