Şimdi Ara

Donanımhaber Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Platformu © (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.658
Cevap
21
Favori
231.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Davupaşa'ya yeni bir bina yapılıyormuş. İnşaat nasıl gidiyor sene sonu biter mi? Bizim Elektroniği oraya postalıcaklar galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

Davupaşa'ya yeni bir bina yapılıyormuş. İnşaat nasıl gidiyor sene sonu biter mi? Bizim Elektroniği oraya postalıcaklar galiba.

Hangi bina ? Valla yazın Metalurjinin arkasına bir bina yapıyorlardı ama adam Fen Edb'ın ek binası olacak demişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 3 Kasım 2008; 23:50:29 >
  • metalurjinin yanındaki bina elektriğin binası projedende bakabilirsiniz harul hurul çalışıyolar gelirsiniz yakında osstation
    ayrıca otoparkın orda ve fen edebiyatın ortasındada yeni çalışmalar başlamış
    inşaat davutpaşaya medeniyet getirdi resmen
  • quote:

Orjinalden alıntı: scary.

metalurjinin yanındaki bina elektriğin binası projedende bakabilirsiniz harul hurul çalışıyolar gelirsiniz yakında osstation
    ayrıca otoparkın orda ve fen edebiyatın ortasındada yeni çalışmalar başlamış
    inşaat davutpaşaya medeniyet getirdi resmen

Makine Yıldız'da tek kalsın
  • nasıl gidiyor durumlar arkadaşlar alıştınız mı okula sorayım dedim benim durum gayet iyi hayatımdan memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertanunver

nasıl gidiyor durumlar arkadaşlar alıştınız mı okula sorayım dedim benim durum gayet iyi hayatımdan memnunum

Ben memnunum.Davutpaşa'da olunca Yıldız'ı özlüyorum.Yıldız'da oluncada Davutpaşa'ı

Hocalardan genelde memnunum.Bir tek Lineerciyi sevmiyorum fazla 4 işlem yapamıyor siz yapın diyip duruyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Shady

Makine Yıldız'da tek kalsın

kalsın valla fen edeb. bizde kimya metalurji bizde siz kalın orda gelmeyin

benimde güzel gidiyo okul, yalnız çok devamsızlık yaptım bundan sonra düzgün bi şekilde gidicem derslere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 5 Kasım 2008; 12:25:46 >
  • quote:

quote:

nasıl gidiyor durumlar arkadaşlar alıştınız mı okula sorayım dedim benim durum gayet iyi hayatımdan memnunum

Ben memnunum.Davutpaşa'da olunca Yıldız'ı özlüyorum.Yıldız'da oluncada Davutpaşa'ı

Hocalardan genelde memnunum.Bir tek Lineerciyi sevmiyorum fazla 4 işlem yapamıyor siz yapın diyip duruyor

sanki memnun olunmayan bir hoca unuttun

• quote:

quote:

Büyük ihtimalle aynı hoca geliyor lineer cebire. Ben o soruncaöyle basit işlemlerin cevabını hemen cevabı söylüyorum kıllık olsun diye. "3+4 eşittir kaç arkadaşlar" diye soruyor kadın ya. Çok sinir bozucu.

• hangi hocadan bahsediyosunuz biz mekan değişikliği olsun diye lineeri yıldızdan almayı düşünüyoruz arkadaşlarla devam zorunluluğu olmadığı için, önericeğiniz hoca varmı
  • quote:

hangi hocadan bahsediyosunuz biz mekan değişikliği olsun diye lineeri yıldızdan almayı düşünüyoruz arkadaşlarla devam zorunluluğu olmadığı için, önericeğiniz hoca varmı

Lineer'de hoca seçemezsin diyecektim ama şimdi ne yapmak istediğini anladım Valla ben bir arkadaşlara sorayım beğendikleri hocalar vardı.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: osstation

Davupaşa'ya yeni bir bina yapılıyormuş. İnşaat nasıl gidiyor sene sonu biter mi? Bizim Elektroniği oraya postalıcaklar galiba.

Hangi bina ? Valla yazın Metalurjinin arkasına bir bina yapıyorlardı ama adam Fen Edb'ın ek binası olacak demişti.

Valla bilmiyorum ki. Öyle bir havadis geldi. Kaç senedir İnşaat gdicek diyorlardı ve gitti Yeni bina yapılıyorsa sanırım sıra biz de

• quote:

bugün yıldızdaydım, allahım rüya gibi bi yer ya, sınavı erken bitirip çıktım gezdim, kıymetini bilin istanbulda eşi benzeri yok

Gel abi bekleriz arada.Bazı dersleri falan Yıldız'dan al
  • Erasmus'a başvuruyorum gençler, seneye bakarsınız burada olmayabilirim. Hadi hayırlısı, girdik bir işe...
  • hayırlısı olsun te queiro

daha önce verilmişti galiba ama benim çok dikkatimi çekmemiş sanırım, burda fakülte planları var elektrik makina inşaat farklarını belli ettiriyo gerçekten
    en kısa zamanda uygulamaya geçirilmeleri dileğiyle
    http://www.mmr.yildiz.edu.tr/Yeni4/default.html
    edit: ana sayfaya yönlendiriyo, sol tarafta planlama-tasarım a tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi get a life -- 12 Kasım 2008; 22:24:06 >
  • Sağol scary. Okulla ilgili herhangi bir problem falan olursa çekinmeden söyleyin, Beşiktaş'ta Barbaros'un aşağısında (Uğur Dersanesi'nin altında) Star Fotokopi var, orda her türlü ders notlar ve sınav soruları mevcut ama bazen notlar falan kalitesiz oluyor.
  • @Te Queiro

Abi hayırlı olsun

Kablosuz ağ olayını bir halletseler çok iyi olacak.Bir tek problem şu anda o gözüküyor.Ama şu ana kadar Yıldız'ı seçtiğim için hiç pişman olmadım inşallah ilerde de olmam.Hocaları (özellikle bölüm hocaları) insana çok sıcak davranıyorlar...

@scary

Davutpaşa'a şu anda taşınmaya razıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 12 Kasım 2008; 23:53:56 >
  • Arkadaşlar az önce dergide okudum. Alpay Erdem yarın, yani cuma günü okulda Hasta Ruh adlı stand-up gösterisini sergileyecekmiş. Saat 4'te, haberiniz ola.
  • Sen de sağol Shady.

Kablosuz ağa bağlanmakta ne gibi problemler yaşıyorsunuz? Bilgi İşlem Merkezi'ne gidin, belki yardımcı olabilirler.

Vizelerle aralar nasıl? İlk sınavlar kolay olur, yüksek notlar almaya bakın.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.