quote:Orijinalden alıntı: tcan nerde türkün gücü, tüm dünyaya görsün türkün gücünü, türk gençliği vsvsvsvs filiz sevişelimmi ?
DH'den kazanılan tüm gelirler de İsrail'e gidiyormuş Tövbe tövbe hadi gerçek olsa da ne anlamı var böyle bir konu açmanın.
Her şey bitti adamın dinine mi geldi sıra? :) Farz edelim ki Yahudi, ne olacak şimdi? Foruma kelime - i şehadet mi getirteceğiz? :))
quote:Orijinalden alıntı: Ömer Her şey bitti adamın dinine mi geldi sıra? :) Farz edelim ki Yahudi, ne olacak şimdi? Foruma kelime - i şehadet mi getirteceğiz? :)) imzanı anlamadım.doğrluğu var mıdır. bir anlatıver hele.
quote:Orijinalden alıntı: caiz2005 quote:Orijinalden alıntı: jelib10 Aslı var mı bilmiyorum....Bu durumda forumda takılmak, mesaj atmak caiz midir ? Ben caiz diyorsam caizdir... O kadarrrr Adamın adı caiz beyler Dağılabiliriz
quote:Orijinalden alıntı: DeRozan quote:Orijinalden alıntı: caiz2005 quote:Orijinalden alıntı: jelib10 Aslı var mı bilmiyorum....Bu durumda forumda takılmak, mesaj atmak caiz midir ? Ben caiz diyorsam caizdir... O kadarrrr Adamın adı caiz beyler Dağılabiliriz
quote:Orijinalden alıntı: GoldPunch Donanimhaer.com sahibi olabilir. Ama donanimhaber.com sahibi değil.