quote:Orijinalden alıntı: rockerrollcaizdir evladımAlıntıları Göster Eeee o zaman biz müsade isteyelim..!
quote:Orijinalden alıntı: rockerrollcaizdir evladımAlıntıları Göster nerde türkün gücü, tüm dünyaya görsün türkün gücünü, türk gençliği vsvsvsvs
quote:Orijinalden alıntı: tcan nerde türkün gücü, tüm dünyaya görsün türkün gücünü, türk gençliği vsvsvsvs türk türksün türküm türküz türksünüz türkler
quote:Orijinalden alıntı: tcan nerde türkün gücü, tüm dünyaya görsün türkün gücünü, türk gençliği vsvsvsvs Filiz s.....
quote:Orijinalden alıntı: Arcateraquote:Orijinalden alıntı: tcan nerde türkün gücü, tüm dünyaya görsün türkün gücünü, türk gençliği vsvsvsvs Filiz s..... Alıntıları Göster yahudi dediler geldik
quote:Orijinalden alıntı: Arcateraquote:Orijinalden alıntı: tcan nerde türkün gücü, tüm dünyaya görsün türkün gücünü, türk gençliği vsvsvsvs Filiz s..... Alıntıları Göster Bikere izleyip deneyim kazanmak günah değildir yavrum
quote:Orijinalden alıntı: Isbara ALPBikere izleyip deneyim kazanmak günah değildir yavrumAlıntıları Göster banlanabilirsin
quote:Orijinalden alıntı: Isbara ALPBikere izleyip deneyim kazanmak günah değildir yavrumAlıntıları Göster Mossad da bizi fişliyormuş zaten dikkatli post atın
quote:Orijinalden alıntı: jelib10 Aslı var mı bilmiyorum....Bu durumda forumda takılmak, mesaj atmak caiz midir ? Ben caiz diyorsam caizdir... O kadarrrr
quote:Orijinalden alıntı: caiz2005 quote:Orijinalden alıntı: jelib10 Aslı var mı bilmiyorum....Bu durumda forumda takılmak, mesaj atmak caiz midir ? Ben caiz diyorsam caizdir... O kadarrrr Adam son noktayı koymuş.
quote:Orijinalden alıntı: EGercekquote:Orijinalden alıntı: caiz2005 quote:Orijinalden alıntı: jelib10 Aslı var mı bilmiyorum....Bu durumda forumda takılmak, mesaj atmak caiz midir ? Ben caiz diyorsam caizdir... O kadarrrr Adam son noktayı koymuş.Alıntıları Göster ergenekonmuş ergenciler
quote:Orijinalden alıntı: Madrox.theSage quote:Orijinalden alıntı: CriticalWave Dhde üyeliği silmek sevapmış 5 sevap puanına tekabül ediyomuş cuma silersen 10..
quote:Orijinalden alıntı: Okishtquote:Orijinalden alıntı: Madrox.theSage quote:Orijinalden alıntı: CriticalWave Dhde üyeliği silmek sevapmış 5 sevap puanına tekabül ediyomuş cuma silersen 10..Alıntıları Göster ezan okunurken donanımhaberi kapatmassak cehenneme gidermiyiz hocam