Şimdi Ara

Donanımımda uyumsuzluk var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı yeni toplattım. Fakat güncellemelerini yapıp virüs taraması yaptığım halde bilgisayar kasıyor. Herhangi bir internet tarayıcısına girdiğimde bile takılmalar oluyor. Uyumsuzluk olduğundan şüpheleniyorum. Altta donanım bilgilerim var. Anlayan arkadaşlarımdan ricam bu donanımda bir uyumsuzluk varmıdır detaylı yazabilirmi.

Intel Core CI5 3330 3.0 GHZ 6MB LGA
    Asus P8H61-M LX H61 DDR3 1333Mhz
    HDD pc-3.5 500GB SEAGATE 7200 16MB SAT3
    VGA-ATI Sapphire 6870 1GB DDR5 256
    RAM KINGSTON 8 GB DDR 1333 Mhz TEK

• + bazı oyunlarda da kasma oluyor. COD Black Ops 2'yi en düşük ayarlarda bile aşırı kasma yüzünden oynayamıyorum. 2 defa format attım. Şuan Windows 7 Ultimate x64 kurulu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cineko -- 29 Temmuz 2013; 1:48:24 >
  • Merhaba,

Bilgisayarın tüm donanımları yeni mi toplandı yoksa örneğin evdeki psuyu mu bağladınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç kaynağınız kaç watt acaba?

• Tüm parçalarım kasa dahil hepsi yeni. GÜç kaynağım 500 Watt. Bir uyumsuzluk varmıdır bu donanımda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Güç kaynağınız kaç watt acaba?

Ayrıca bir film izlerken bile CPu kullanımı 60 70'lere kadar çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cineko

Tüm parçalarım kasa dahil hepsi yeni. GÜç kaynağım 500 Watt. Bir uyumsuzluk varmıdır bu donanımda ?

Bir yerde uyumsuzluk olduğu belli. Ekran kartını çıkarıp on board deneyin. Olmazsa ram sorun yaratıyor olabilir.

• quote:

quote:

Bi̇osu sıfırlamanızı öneririm. O işlemciye o anakart da hiç yakışmamış
    İşlemci kullanımı aşırı fazla. Dediğim gibi biosu sıfırlayın belki çekirdekler kapalı olabilir

• Evet arkadaşlar yardımcı olsun ben bilemedim şuan. Çekirdekler kapalı olabilir mantıklı. Bir bakın yoksa o kadar kullanımda bir hata olmalı o kadar kullanamaz.

• quote:

quote:

quote:

İşlemci kullanımı aşırı fazla. Dediğim gibi biosu sıfırlayın belki çekirdekler kapalı olabilir

Haftaiçi iş dolayısıyla götüremiyorum. Kendim bi çare bulayım dedim. Teknik servise götürcem kaçış yok galiba, bios sıfırlamayı bilmiyorum. Daha doğrusu kasanın içinden tek bir parça çıkarıp takmadım bugüne kadar. Peki size son sorum bu donanımın seviyesi nedir. Parçaları hakkında çok iş görmez dediğiniz varmı ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Haftaiçi iş dolayısıyla götüremiyorum. Kendim bi çare bulayım dedim. Teknik servise götürcem kaçış yok galiba, bios sıfırlamayı bilmiyorum. Daha doğrusu kasanın içinden tek bir parça çıkarıp takmadım bugüne kadar. Peki size son sorum bu donanımın seviyesi nedir. Parçaları hakkında çok iş görmez dediğiniz varmı ?

Hocam donanım hakkında bilginiz yoksa servis mantıklı bir seçim olabilir. Biosu görmeden tarif etmek de biraz sakat

Iş görmez dediğim parça yok,gayet güzel sistem. Anakart H77 chipsetli olsa daha iyi olabilirdi ama size zararı olmaz

• peki hepinize teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.