Hoca olsam kafanla sırayı kırardımFake-i Ziya seni şimdide müdürün odasından giriyorsundur zaten foruma
Kronik bi rahatsızlığın var sanırım..
Hayır neyseki öyle bir şeyim yok sadece yaptığı terbiyesizliği buraya bir kaç insanı güldürmek amacıyla yazan kişilere karşı alerjim var.Okumaya mı gidiyorsunuz yoksa stand up'a mı belli değil.
quote:
Orijinalden alıntı: el_morad
quote:
Orijinalden alıntı: dipdip
quote:
Hoca olsam kafanla sırayı kırardımFake-i Ziya seni şimdide müdürün odasından giriyorsundur zaten foruma
Hayır neyseki öyle bir şeyim yok sadece yaptığı terbiyesizliği buraya bir kaç insanı güldürmek amacıyla yazan kişilere karşı alerjim var.Okumaya mı gidiyorsunuz yoksa stand up'a mı belli değil.
Aaaa öyle deme sonra kızların dikkatini nasıl çekecekler sınıfta nasıl karizma yaparlar sonra.
Hoca iyi etmiş sana tokatı cakmakla sen anca artislik yap sınıfı guldurmeye calıs populerite kazanmaya calıs
geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
quote:
quote:
quote:
Aaaa öyle deme sonra kızların dikkatini nasıl çekecekler sınıfta nasıl karizma yaparlar sonra.
çıkma teklifi ettiğinde kızların sana küfrtmesi sana cok koymu sanrm
quote:
Orijinalden alıntı: ImYourLife
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
quote:
quote:
quote:
çıkma teklifi ettiğinde kızların sana küfrtmesi sana cok koymu sanrm
Biz geçtik o dönemleri güzel kardeşim burdan sana ekmek çıkmaz
quote:
Orijinalden alıntı: The Swamplord
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KRHTH
Senin gibiler her sınıfta oluyor ya ona uyuz oluyorum. Gerekli gereksiz konuşmalar laubali hareketler falan filanİyi yapmış hoca ;/
Sen yapamıyorsun heralde.. Uyuz olup olmaman beni enterese etmiyor... Evet, derste sürekli espriler yapan, çoğu zaman huzur kaçıran bi adamım. Mutluyum, huzurluyum.
Sen devam et böyle, dayağı yer yer oturursun, sonra gelir buraya konu açarsın, mutlu ve huzurlu olursun.
Bahtiyar ol diye bir yorum niye gelmedi çok merak ediyorum.
Benim ağzımdan ömrümde böyle kelimeler çıkmadığı için söyleyemiyorum.
kalıbına tükür
@dipdip , kardeşim ben sana ya da seni geçtim , senin annene damacanaya tecavüz ediyo millet desem , annen bana bi tane tokat mı çakar yoksa hoşuna mı gider? sen bana bunun cevabını ver hele.
Allah bilir Apaçisindir bide sen
Dostum ben coğrafyacıya hocam karı istiyorum ben ama köylü olsun onlar çok temiz oluyor bana öyle biri lazım falan demiştim. Berrak hoca da güldü güldü azdın mı oğlum dedi. Dedim hocam bildiğin gibi değil.Tabi aramdaki samimiyetten dolayı hoca güldü ve birşey demedi. Zaten samimi olmadığım bir insana böyle birşey söylemem. Bu arada bizim sınıfta acayip bir animal planet havası var. Maymun ,köpek, kedi, ayı,öküz,inek,keçi,koyun aklına ne geliyorsa her türlü sesi yapan var. Beni son sene bu sınıfa aldılar daha iyi dediler bu sınıf. Ben geldim maymun sesi çıkardım meğersem sınıfın yeteneklileri varmış. Devamı geldi ve kadro çoğaldı keşke size izletebilsem imkan olsada ders esnasından izleyebilseniz.
Bu yılın ve dönemin bombasını patlatıyorum arkadaşlar. Bizim okulun zil sesi değişmiş falan koridorlarda hep hoparlör var bi ton yerleştirmişler etrafa. Tenefüs zilimiz zerda olarak çalıyor ve hayvan gibi sesi açık durumda. Öğretmenler zili çalınca yine türkçe bir müzik çalıyor ve anons ediliyor 'sayın öğretmenlerimiz dersimiz başlamak üzeredir sınıflarınıza gidebilirsiniz' gibi birşey diyor. İlk defa bir okulda böyle birşey gördüm. Ayrıca okula geç gittik kız arkadaşım ve arkadaşlarıyla. Müdür beni çok iyi tanıyor aileden dolayı. Kız arkadaşımı mikrafon u verdi istiklal marşı söliceksiniz dedi. Okul baya gelişmiş 15 günde teknolojiye ayak uydurmaya başlamışlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Teknode
Dostum ben coğrafyacıya hocam karı istiyorum ben ama köylü olsun onlar çok temiz oluyor bana öyle biri lazım falan demiştim. Berrak hoca da güldü güldü azdın mı oğlum dedi. Dedim hocam bildiğin gibi değil.Tabi aramdaki samimiyetten dolayı hoca güldü ve birşey demedi. Zaten samimi olmadığım bir insana böyle birşey söylemem. Bu arada bizim sınıfta acayip bir animal planet havası var. Maymun ,köpek, kedi, ayı,öküz,inek,keçi,koyun aklına ne geliyorsa her türlü sesi yapan var. Beni son sene bu sınıfa aldılar daha iyi dediler bu sınıf. Ben geldim maymun sesi çıkardım meğersem sınıfın yeteneklileri varmış. Devamı geldi ve kadro çoğaldı keşke size izletebilsem imkan olsada ders esnasından izleyebilseniz.
Bu yılın ve dönemin bombasını patlatıyorum arkadaşlar. Bizim okulun zil sesi değişmiş falan koridorlarda hep hoparlör var bi ton yerleştirmişler etrafa. Tenefüs zilimiz zerda olarak çalıyor ve hayvan gibi sesi açık durumda. Öğretmenler zili çalınca yine türkçe bir müzik çalıyor ve anons ediliyor 'sayın öğretmenlerimiz dersimiz başlamak üzeredir sınıflarınıza gidebilirsiniz' gibi birşey diyor. İlk defa bir okulda böyle birşey gördüm. Ayrıca okula geç gittik kız arkadaşım ve arkadaşlarıyla. Müdür beni çok iyi tanıyor aileden dolayı. Kız arkadaşımı mikrafon u verdi istiklal marşı söliceksiniz dedi. Okul baya gelişmiş 15 günde teknolojiye ayak uydurmaya başlamışlar.
Film tanıdık değil. Fransız yapımı mı ?
2000 yılından beri damacana kullanıyoruz biz bir telefonla eve gelio 2000 yılından öncede vardı hatta. sizin hoca baya geriden gelio anlaşılan
Öğretmenin vurduğu yerde gül biter
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme