Şimdi Ara

Dönemin ilk dayağını yedim. Sebebe geeell. (: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dipdip

Sabah 7.30
    Ders: Coğrafya
    Konu: Gelişmiş ülkeler

Konu döndü dolaştı damacanaya geldi. Hoca; "mesela damacanayı telefonla eve getirme bile yeni yeni yayılıyor" dedi.

Ben de: " Nasıl yeni hocam ? "

Hoca: "Damacanayı telefonla eve getirmek ne zamandır var oğlum ? "

Ben: " Hocam afedersiniz, millet damacanaya tecavüz etmeye başladı, nasıl yeni ?! "

Hoca, elinin tersiyle sol yanağıma bi tane çaktı. (:

Ama zor tutuyorum kendimi.

"1 sene çektik senin şu terbiyesizliklerini, 2. sene de aynı şeyleri yapıyorsun, terbiyesiz herif " falan dedi.

Söylediğimde terbiyesizlikte göremiyorum ben ama. (:

Dönemin ilk dersinden başladık, sonumuz hayrolsun.

söylemek istediklerimi şu smile anlatıyor :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaFleur- -- 8 Şubat 2010; 14:27:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erenkurt

45 dakikada bir girdiği her derste senin gibi iki öğrence olsa ve bu düzenli olarak haftanın beş günü tekrarlansa, dahası hocalarla müdürle olan problemleri ve kendi sorunları... Bir de bu öğretmenlere aldıkları 1000 lira para için fazla maaş alıyor diyen insanlar var, vay bee..

1000 lira aldıklarına inandığını söyleme ?

Göreve yeni başlayan bir öğretmenin ders ücretleriyle birlikte alacağı en fazla miktar 1200 lira

Bu arada hocanın işi zor ama vurmakta kesinlikle Haksız bunu belirtmeyi unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPrens -- 8 Şubat 2010; 14:29:40 >
  • ben baktım, benim id numaramda 169233

ASIL SEN SÖYLE BAKALIM KİM FAKE ?!

• Malesef artik hocalara eskisi gibi ögrencilerin üzerinde otorite kurulmasina izin verilmiyo.. Bizim zamanimizda biz hocaya böyle diycezde sadece bi tokatla yetinicez.. tahtaya çikartir agiz burun dot döşek patlardi bizde.. Şimdi yok ögrenci hakki yok bilmem ne hakki..

Hanim hanimcik kizlar dedigin bile şimdi okullarda erkek avlarinda.. hangi hocaya laf soksam hangi hocayi zor duruma düşürsem diye ugraşiyolar..

Bizim zamanimizda da vardi böyle ögrenciler.. hocaya küfürler dövmeye kalkişmalar ama onlar ögrenci degildi.. Sirf kari kiz sevdasi için okula gelmiş olan it kopuktu.. ya okuldan kovuldular yada tasdiknamelerini verip egitimden muaf tutuldular.. Liseyi 4-5 senede ZORLA bitiren herifler vardi.. hee şimdi o zamanlar asarim keserim diyenler şimdi 10 liraya köpeklik yapmaya hazirol komutundalar.. adam okumadi ki.. işi gücü kavga hir gür.. laf atmalar kavga çikarmalar.. İşe giremiyo.. çogu ana baba parayi varsa onu yiyo şuan..

Bide şunu anlatmak istiyorum.. Yeni nesil çok kötü arkadaşlar.. inanin çok kötü..

Geçenlerde yani okullar kapanmadan önce arkadaşimin kardeşini okuldan almaya gittik daha okula bi girdik hocalarin yaninda ana avrat baci 13 14 yaşlarinda çocuklar laf üzeri akraba oldular.. Ulan dedim harbi bu nesil manyak bi nesil ne saygi ne sevgi.. Hele kizlar tam tozutmuş ! 14 yaşindaki kizlarin etek boylarini gördüm dedim ortam bozuk valla... kizlarin agzinda küfürler, etekleri utanmasalar soyup ellerinde taşiycaklar..

yorum biraz dagilmiş olabilir ama şuan okul çaginda olan herkese soylemek istedigim tek şey..

Hani hocalariniz diyo bazen sizlere ' okuyun bakin ilerde çok pişman olursunuz.. bugunleri çok ararsiniz pişman olursunuz '' diye..

Okuyun adam olun.. ilerde bişiyler için pişmanlik duymayin.. Bu zamanlariniz size tek sunulabilicek firsatlardandir.. 4-5 sene sonra tekrar bugunlerinize dönemiceksiniz.. yaptiginiz hatalari telafi edemiceksiniz.. Geleceginize bugunden yatirim yaptiniz, yaptiniz... Yoksa çok pişman olursunuz..

Öyle hocalara laf atmalar, küfür etmeler laf sokmalar onlara degil sizlere Zarar verir.. o adam yada kadin dersi anlatir gider.. ona bişiy olmaz.. olan sizlere olur.. Bizde bilirdik zamaninda hocalari dövmeleri laf atmalari ortam dagitmayi..

Benim zamanimda okumayan SİRF serserilik yapmaya gelen adamlari ben şimdide görüyorum.. işsiz güçsüz 5 parasiz it kopuk..

Firsatlari degerlendirin.. Hİç soylenenleri takmiyosaniz bile, ananizin babanizin üzerinizde olan haklarini haram etmeyin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 8 Şubat 2010; 14:53:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Karşındaki öğretmenin senin, kankanla mı konuşuyorsun

Kankası bile olsam böyle konuşturmam

Sınıfta kız yok diye böyle konuşma hakkını sana kim veriyor. Sonra öğretmen suçlu, öğretmen adam edemiyor, öğretmen öğretemiyor oluyor.

Öğretmen ne yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Hawk -- 8 Şubat 2010; 14:36:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KRHTH

Senin gibiler her sınıfta oluyor ya ona uyuz oluyorum. Gerekli gereksiz konuşmalar laubali hareketler falan filanİyi yapmış hoca ;/

+1903

Böyle adamları tenefüste dövmekten zevk alıyorum
  • Ben olsam dayak atmaktan beter ederdim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seyitist

Öğretmen öğrenciye dayak atamaz. Bu suçtur. Buna rağmen dayak yiyorsan suç öğretmende değil sendedir.

Nasihat istediğimi hatırlamıyorum.

Edit: Sınıfta kız yok.

Haaa abisi sen "ulan ne şerefsiz hocaymış, bide kafa atsaydın" ya da "mulan sana yapılırmı bu yanındayız" tarzında bişeyler istiyosun sanırım ama kalmadı.

• iyi yapmış
  •  Dönemin ilk dayağını yedim. Sebebe geeell. (:
  • bnce öğretmenlerin ilk önce öğrencilere yazmayı öğretmeleri gerekir. yani cümlenin başında büyük harf sonrasına da küçük harf kullanılması gerektiği.
    dur bir şikayet edelim bakalım tatl verecekler mi..

tüh, zaten şikayet etmişsiniz. beni de uğraştırdınız boşuna..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 8 Şubat 2010; 14:57:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImYourLife
    BİR ÖĞRETMENİN NE SEBEPTEN OLURSA OLSUN ÖĞRENCİYE ŞİDDET UYGULAMAYA HAKKI YOKTUR. BU YAPILAN ÖĞRETMENİN KİŞİLİĞİNİVE RUH HASTASI OLDUGUNU GÖSTERİR. DÜŞÜNÜN OKULDAN ÇIKTIKTAN SONRA ÖĞRETMENİ DİĞER İNSANLARDAN AYIRAN BİR ÖZELLİĞİ YOKTUR. NORMAL MAAŞLI SIRADAN BİR İNSANDIR ONA GÖRE DAVRANSIN HOCALAR ADAM OLSUN AKILLI OLSUN

Sivilceli kendini komik sanan birinin çıkıp terbiyesizce sınıf düzenini bozcak laflar etmesi normal onun gibi insan olan öğretmenin belki aşırı hareketler yapıp ona tepki göstermesi anormal?? Bence siz çok TV izlemişsiniz..
  • quote:

Senin gibiler her sınıfta oluyor ya ona uyuz oluyorum. Gerekli gereksiz konuşmalar laubali hareketler falan filanİyi yapmış hoca ;/

+1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ImYourLife
    BİR ÖĞRETMENİN NE SEBEPTEN OLURSA OLSUN ÖĞRENCİYE ŞİDDET UYGULAMAYA HAKKI YOKTUR. BU YAPILAN ÖĞRETMENİN KİŞİLİĞİNİVE RUH HASTASI OLDUGUNU GÖSTERİR. DÜŞÜNÜN OKULDAN ÇIKTIKTAN SONRA ÖĞRETMENİ DİĞER İNSANLARDAN AYIRAN BİR ÖZELLİĞİ YOKTUR. NORMAL MAAŞLI SIRADAN BİR İNSANDIR ONA GÖRE DAVRANSIN HOCALAR ADAM OLSUN AKILLI OLSUN

Sivilceli kendini komik sanan birinin çıkıp terbiyesizce sınıf düzenini bozcak laflar etmesi normal onun gibi insan olan öğretmenin belki aşırı hareketler yapıp ona tepki göstermesi anormal?? Bence siz çok TV izlemişsiniz..

adam beni takip ediyor

• öğretmenler öğrencileri hayata hazırlayan bir numaralı kişilerdir senin yaptığın terbiyesizliği cezasız bırakıp "aferim lan kerata" diye başını okşasa ne kadar hoşuna giderdi yaptığının doğru birşey olduğunu sanardın ama hakettiğin cevabı aldın nedense yaptığın yanlışın hala farkında değilsin
  • Ben lisedeyken örnekdeki gibi arkadaşlar benzer sebeplerden dolayı, özelliklede bayan öğretmenlerden dayak yediklerinde hep gülme krizine girmişimdir. o günler aklıma geldi
  • bi saattir adama yapmadığınızı bırakmadınız televizyonlarda bangır bangır bağırırken sizin gibi ahlak bekcileri nerde idi ...
    arkadaş bazı hatalar yapmış olabilir ama sırf arkadaşı küçük düşürmek için cevaplar yazmanız bence yanlış tabi arakdaşın derste öle bi cevap vermesi yanlış ama öğretmenin yaptığı daha yanlış direk disipline göndermesi lzm dı bazı vurdulu kırdılı insanlar yüzünden ülkemiz bu hale geliyo ...

öğretmenin görevi orda elin oğluna vurmak değil öğrencinin disiplin konusunda sorunları varsa gerekli yerlere göndermek ki orasıda gerçekden görevini yaparsa okuldan uzaklaştırılmak okuldan uzaklaştırılmanın bi öğrenci üzerind eyaptığı pskolojik baskı bi tokat dan daha ağır bi ceza bence arkadaş suçlu öğretmen ondan çok daha suçlu
    geçiniz işler böle yürümüyo gibi cevaplar vericek olan arkadaşlara cevabımı veriyim herkez görevini yapsaydı bu ülkede sorunlar çok daha az hapishaneler daha boş olucakdı...

• İnsanda bir gram gurur olur..
  • quote:

quote:

Sen yapamıyorsun heralde..
    Uyuz olup olmaman beni enterese etmiyor...
    Evet, derste sürekli espriler yapan, çoğu zaman huzur kaçıran bi adamım.
    Mutluyum, huzurluyum.

Sen devam et böyle, dayağı yer yer oturursun, sonra gelir buraya konu açarsın, mutlu ve huzurlu olursun.

• Kaynak?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.