Şimdi Ara

Döneri tek ben bi beğenmiyom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarımın hepsi hayvan gibi döner ayran yiyo ben ne döneri nede Ayranı beğenmiyorum başka beğenmeyen varmı

• evet
  • ailen seni tenekede pi?irilmi? kuzey amerika kaplanynyn yavrusunun sol butuyla besledi?i için be?enmiyorsundur
  • Olsada yesek ayran da büyük boy olacak son yudumla son parçayı yerken aldığın keyf
  • bi tek sen beğenmiyon
  • Bi zurna olsada yesek bol acılı
  • komur atesinde pismis hafif yagli et doner gibisi var mi
  • Ben severim ama o yagli kismi var ya yumusak oggkkk
  • Olum hatay usulü olucak dürüm lavaşlar aşırı kızarmış içine patates kızartması karnım açıktı lan.
  • izmirdeysen çok normal beğenmemen plastik etten döner yapıyor adamlar bir tane düzgün yapanına rastlamadım hele dürüm içine patetes koyanlar var ki tek amaçları etin olmayan tadını bastırıp doyuruculuğu artırmak.
  • oooooooo çok coolsun kardeşim hll
  • daha geçenlerde ekmek arası dönerlerden normal döneri unuttuğumu fark ettim.
    çok eskiden et dönerler tabakta yenirdi ve çok lezzetli olurdu.
    sonra ete o kadar zam geldi ki et döneri unuttuk.
    bolca tavuk eti yer olduk. Tavuk etinden sucuklar yapılır oldu. Hatta çiğ köftede bile et kullanılmadı, piyasada çamur gibi çiğ köfteler boy gösterdi.
    bir ara tavuk etinden tantuni gördüğümde artık bu işin doruğa ulaştığını anladım.
    Bugünkü tavuk dönerler bence alım gücümüzün çok zayıfladığının kanıtıdır ve dönerle alakası olmadığı gibi yemekle de alakası yoktur.
  • Yalnız değilsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.