yahu son bi kaç yorumumu yazarken fark ettim ki aynı muhabbetleri daha önce de yaptım ben gereksizlerde. gereksizler kendini tekrar ediyo.
ve bunu yazarken de fark ettim ki benim fikirlerim de aynı kalıyo. sabit fikirli miyim ben
normal muhabbetlerim hep aynı konu üzerine kuruludur?ne olacak bu Fener'in hali
burada da bu durumun olması normal
aa niye üzerine alındın şimdi :P
ya yok ben şahısları demedim de genel olarak
biri bi konu açıyo aylar sonra başka biri aynı konuyu açıyo
sonra aynı cevapları verirken kendimi garip hissediyorum
iyidir iyi, hiç yaşlanmıyoruz demek ki
Ben benzeri bi konu açmak ay geçmesini beklemiyorum. Ama iki dakikayı mecbur bekliyorum.
yukarıda soru işaretini yanlış yere koymuşum da onu boşverelim
mesele üzerime alınma meselesi değil de,hayat böyle,
Fener muhabbetinde de üç grup var,"sanane lan" diyenler,"banane lan" diyenler,"her şey çok güzel olacak" diyenler,onlar da pek değiştirmiyorlar fikirlerini
ilk cümlenin başında bir cümle daha vardı,onu silince garip olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: etusch
Ben benzeri bi konu açmak ay geçmesini beklemiyorum. Ama iki dakikayı mecbur bekliyorum.
quote:
Konu açma süresi olmalı ve bu ay ya da aylar mı olmalı demek istiyorsun şimdi sen Bence istemiyorsun ama olsun, maksat saçmalayalım.
quote:
Orjinalden alıntı: cause_of_death
quote:
Konu açma süresi olmalı ve bu ay ya da aylar mı olmalı demek istiyorsun şimdi sen Bence istemiyorsun ama olsun, maksat saçmalayalım.
Bir an düşündüm de döngüde bir delik açmak mümkün mü diye ? Sonra dedim ki kendi kendime Ne işin var be etusch Repsol bisanına atla gez biraz Hava da güzelken henüz Yoksa hayatı seyredersin Anladım hep bisiklete binmem bundan
quote:
Orjinalden alıntı: kemalton
Fener muhabbetinde de üç grup var,"sanane lan" diyenler,"banane lan" diyenler,"her şey çok güzel olacak" diyenler,onlar da pek değiştirmiyorlar fikirlerini
hem banane lan hem de sanane lan diyenler noluyo ben mesela olmaz olsun benim gibi fenerli
quote:
Orjinalden alıntı: .ceylan.
quote:
Orjinalden alıntı: kemalton
hem banane lan hem de sanane lan diyenler noluyo ben mesela olmaz olsun benim gibi fenerli
hem sanane,hem banane diyenler,direk "bize ne diyorlar" da ben anlatım kolaylığı açısından üç grup seçmiştim,yoksa bir sürü grup var,babam da her sene "Allah bildiği gibi yapsın" diyor,onu eklemedim mesela
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme