Bildirim
Mutlak değer Basit eşitsizlik Çarpanlara ayırma Ne kadar önemli?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Mutlak değer çok önemli va kesinlikle zaman harcanmalı hocam yani mutlak değer için harcadiğin zaman değer çünkü fonksiyo ve ayt için sağlam bilmelisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
barış ayhan yayınları kullanıyorum hocam ben, belirttiğniz konular genellıkle matematıgın temelı denilen konular, esıtsızlık uslu sayılar koklu sayılar mutlak deger ve carpanlara ayırmayı sıkı tutmanız lazım. sizin ıcın zaman kaybı olmaz hatta dıger konuları daha ıyı kavramanızı ve ılerlemenızı saglar. bu konuları hakkıyla ogrenıp pratık yaptıgımız zaman ılerkı matematık konularını kavramak daha basıt olacaktır. ıyı calısmalar. -
Dediklerin olmadan ayt mat temeli oluşturman çok zor basit eşitsizlik bilmeden 2. Dereceden eşitsizlik yapamazssın mutlak bilmeden ötf vs.
Az çok biliyorum aslında. Yazın selim yükselle üzerinden geçmiştim. Ama Mikail hocayle tekrar toplam 30 saat ayırmama gerek var mı diye düşünüyorum
çarpanlara ayırmayı çok ütopik öğrenmene gerek yok, derdini anlatacak kadar. diğer iki konuda temel konular zaten çok ütopik bir tarafı yok. -
mikailden polinom fonksiyon aldım artık daha dersini almayı düşünmüyorum o kadar uzun sürüyor ki hiç bitmeyecek gibi ya -
O zaman mutlak değeri izleyim. Basit eşitsizlik de bir kaç soru çözümü konu anlatımı vs YouTube'dan tekrar edeyim. Çarpanlara ayırma da kalıpları tekrar edip aytye giriş yapayım. Haftaya bitirebilirim herhalde dediklerimi. Ne dersiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKullanıcı Adı -- 15 Eylül 2019; 18:31:54 >
bence daha iyi olur. -
Hiçbir fasikülde hiçbir sbde olmadığı kadar soru çözüyor. Yani aslında hem konuyu öğreniyorsun hem de fasikül çözüyorsun.
Sadece konu çalışıyor olarak düşünme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKullanıcı Adı -- 15 Eylül 2019; 18:35:54 >
Bilmediğiniz veya tam oturtamadığınız yerlere baksanız yeterli açıkçası. Hızı da 1.5'e çekin hızlı geçiyor videolar. Ben öyle yapıyorum, tavsiye ederim. -
hocam tamam da bi mutlak değer dersini 5 saatte öğrenip 5 saatte soru çözerek de bitirebilirsin -
Mikail hoca da aynı şeyi yapıyor. 227 soru yazmış adam mutlak değerden hangi soru bankasında bulursun o kadar soruyu.
Bir de adam o kadar tane tane anlatıyor ki 2xde izliyorum yine yavaş geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KKullanıcı Adı -- 15 Eylül 2019; 18:47:33 >
Hocam mutlak değer ve basit eşitsizlikte işlem sorularından çok tanım ve yeni nesil soru tiplerine dikkat et derim.Ama çarpanlara ayırmayı dana gibi çöz,klasik nesil sorulara da aban.Çünkü çoğu konu için temel oluşturacak.Bu arada hocam mikail hoca PDF’leri var mı ders dinlerken çözmek için ?
Hocam çarpanlara ayırma da çok birşey yok gibi ya. Normal ayt konularında işlemlerde çıktıkça bile öğrenilir bence.
Evet PDF var
youtube dan izle. illa behzattan ya da miko dan bitireceğim diye takıntı yapma. lti yi atilla hoca ve sendesorrdan dinledim ayt de lti full. -
Hocam peki pdf’e nasıl ulaşıyoruz ? Ben video alacaktım ama PDF bulamayınca almadım.
Çarpanlara ayırma damar gibidir kan ordan akar hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Uzun ama abartmaya da gerek yok günde 4-+1 saat ayırarak ilerliyorum makul uzun sürelerle bitiyor ama sağlam ilerletiyor en uzun derslerden fonksiyon bile günde 60 soru çözsen 10 güne bitiyor ertelemelerle falan en fazla 15 gün sürer mutlak değer tarzı konuları ise 4 gün civarı en fazla 5 güne bitirdim günde konu anlatıma ayrılan vakitle yapamadığımız sorulara ayrılan vakitle günde 50-60 soru civarı ilerletmek iyi bence ne yapılamayacak kadar çok ne de çok az makul bir soru sayısı bu şekilde problem hariç tüm matematik mikailde olmayan konular brden olacak şekilde 6890 soru yapıyor bahsettiğim tempoyla yaklaşık 4 ayda bitiyor erteleme için 1 ay koysak bile baya erken bitiyor min 1 soru bankası daha ve denemeler için vakit kalıyor kısacası uzunluk sorun olarak görülmemeli mikaille çalışıp çalışmamak için kıstas içerik olmalı ve bence içeriği oldukça yeterli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 15 Eylül 2019; 21:12:38 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- en zor tyt denemeleri
- ebelik mi hemşirelik mi
- yks ilk 1000 devlet bursu
- açık lise obp öğrenme
- astigmat engelli raporu oranı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X