Şimdi Ara

donma ve hdd hatası lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ciddi bir sorunum var CASPER dizüstü bilgisayarım var (i5 m450 2,40 ghz 6 gb ram) +(ALDIĞIMA PİŞMANIM) bilgisayarı aldığımdan beri donma yaşıyorum özellikle usb ve genelde telefon tablet v.s taktığımda, film izlerken boşta durduğunda pc takılıyor ve güç düğmesinden kapatıp açılmadan geri gelmiyor. garantisi varken servise verdim format attılar gönderdiler. bir daha verdim format attılar gönderdiler bir daha verdim hdd arızalı dediler değiştirdiler gönderdiler ancak hiç bir şekilde takılma sorunu geçmedi. ve artık garantiside bitti servise götürüyorum bakıyor format atınca geçer diyorlar birde 50 lira format parası istiyor yetkili servisi. lütfen birçare bulun kafayı yemek üzereyim 3 yıldır bu sorun var ne harici hdd ne flashtan birşey atmaya korkuorum çünkü direk takılıyor. ve son 1 haftadır hdd arızası ekrana çıkıyor yedekleyin diyor ve bilgisayar açılışta casper yazısında kalıyor esc ve f1 tuşlarına basarak hdd yi seçiyorum pc öyle açılıyor. hd tune programıyla hdd yi tarattım hiçbir kırmızı noktada bulunamadı lütfen yardım edin çaresini servis bulamadı buraya yazmak istedim lütfen ACİLL YARDIMM

• quote:

Orijinalden alıntı: mertba

Bu mesaj silindi.
    kimsemi yardım etmiyor yaw
  • mertba kullanıcısına yanıt
    sistem win8'mi?
  • quote:

Merhaba arkadaşlar ciddi bir sorunum var CASPER dizüstü bilgisayarım var (i5 m450 2,40 ghz 6 gb ram) +(ALDIĞIMA PİŞMANIM) bilgisayarı aldığımdan beri donma yaşıyorum özellikle usb ve genelde telefon tablet v.s taktığımda, film izlerken boşta durduğunda pc takılıyor ve güç düğmesinden kapatıp açılmadan geri gelmiyor. garantisi varken servise verdim format attılar gönderdiler. bir daha verdim format attılar gönderdiler bir daha verdim hdd arızalı dediler değiştirdiler gönderdiler ancak hiç bir şekilde takılma sorunu geçmedi. ve artık garantiside bitti servise götürüyorum bakıyor format atınca geçer diyorlar birde 50 lira format parası istiyor yetkili servisi. lütfen birçare bulun kafayı yemek üzereyim 3 yıldır bu sorun var ne harici hdd ne flashtan birşey atmaya korkuorum çünkü direk takılıyor. ve son 1 haftadır hdd arızası ekrana çıkıyor yedekleyin diyor ve bilgisayar açılışta casper yazısında kalıyor esc ve f1 tuşlarına basarak hdd yi seçiyorum pc öyle açılıyor. hd tune programıyla hdd yi tarattım hiçbir kırmızı noktada bulunamadı lütfen yardım edin çaresini servis bulamadı buraya yazmak istedim lütfen ACİLL YARDIMM

format at yada parçaları temizle

• hayır win 7
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirfilemirfil

quote:

Merhaba arkadaşlar ciddi bir sorunum var CASPER dizüstü bilgisayarım var (i5 m450 2,40 ghz 6 gb ram) +(ALDIĞIMA PİŞMANIM) bilgisayarı aldığımdan beri donma yaşıyorum özellikle usb ve genelde telefon tablet v.s taktığımda, film izlerken boşta durduğunda pc takılıyor ve güç düğmesinden kapatıp açılmadan geri gelmiyor. garantisi varken servise verdim format attılar gönderdiler. bir daha verdim format attılar gönderdiler bir daha verdim hdd arızalı dediler değiştirdiler gönderdiler ancak hiç bir şekilde takılma sorunu geçmedi. ve artık garantiside bitti servise götürüyorum bakıyor format atınca geçer diyorlar birde 50 lira format parası istiyor yetkili servisi. lütfen birçare bulun kafayı yemek üzereyim 3 yıldır bu sorun var ne harici hdd ne flashtan birşey atmaya korkuorum çünkü direk takılıyor. ve son 1 haftadır hdd arızası ekrana çıkıyor yedekleyin diyor ve bilgisayar açılışta casper yazısında kalıyor esc ve f1 tuşlarına basarak hdd yi seçiyorum pc öyle açılıyor. hd tune programıyla hdd yi tarattım hiçbir kırmızı noktada bulunamadı lütfen yardım edin çaresini servis bulamadı buraya yazmak istedim lütfen ACİLL YARDIMM

parçalar temiz format dün gece attım sorun devam fan dahil tüm parçalar temizlendi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emirfilemirfil

quote:

parçalar temiz format dün gece attım sorun devam fan dahil tüm parçalar temizlendi
    neden kimse yardım etmiyor hiçmi anlayan yok

• ramleri kontrol ettinizmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

ramleri kontrol ettinizmi ?

serviste kontrol edildi sıkıntı yok
  • hocam baska bisi helmiyor aklima biosa reset atin belki bir ayarla falan oynamistirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

hocam baska bisi helmiyor aklima biosa reset atin belki bir ayarla falan oynamistirsiniz
    pilimi çıkartmam gerekiyor ancak hiç bi ayarla oynamadım servise gitti format atıldı hdd değişti pc aldığım zamandan beri takılma sorunu var son 2 haftadırda f1 tuşuna basmadan pc açamıyorum ve hdd hatası alıyorum çok garip kafayı yemek üzereyeim hdd testlerini yaptım bir sıkıntıda yok
  • mertba kullanıcısına yanıt
    Sizin yine hdd'de sıkıntı olabilir bazı bilgisayarlarda hdd'de devamlı arızalar meydana geliyor.Hd tune programıyla tets edin error scan bölümünden bed sector varmı bakın kırmızı kare varsa sıkıntınız bundan kaynaklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Sizin yine hdd'de sıkıntı olabilir bazı bilgisayarlarda hdd'de devamlı arızalar meydana geliyor.Hd tune programıyla tets edin error scan bölümünden bed sector varmı bakın kırmızı kare varsa sıkıntınız bundan kaynaklı.

test yaptım hem quick scan hemde normal uzun olanda hiç bir sıkıntı yok hepsi yeşil
  • quote:

quote:

test yaptım hem quick scan hemde normal uzun olanda hiç bir sıkıntı yok hepsi yeşil

Alıntıları Göster
    Peki programın bencmark bölümünden grafik testi yaparmısın hiçbir uygulama açık olmasın.Birde healt sekmesinde hata gözüküyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 6 Şubat 2014; 1:28:42 >

• quote:

Peki programın bencmark bölümünden grafik testi yaparmısın hiçbir uygulama açık olmasın.Birde healt sekmesinde hata gözüküyor mu?

hemen yapıyorum birazdan resimlerini paylaşırım
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
     donma ve hdd hatası lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim donma ve hdd hatası lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim
     donma ve hdd hatası lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim donma ve hdd hatası lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim

• quote:

Siz bedsector testi dediğim programla yapmamışsınız sizde bedsector var.Bu lokal veri transferindede hatalara neden oluyor.Haliyle sectorden dolayı grafik testiniz facia zayıf halkanız hdd sorun bu

• quote:

Siz bedsector testi dediğim programla yapmamışsınız sizde bedsector var.Bu lokal veri transferindede hatalara neden oluyor.Haliyle sectorden dolayı grafik testiniz facia zayıf halkanız hdd sorun bu

error scan kısmından test yaptım tüm heryer yeşildi bir kırmızı nokta görmedim. peki ne yapmam gerekiyor şimdi bi çözümü var mı bu donmaların nedenide bu bad sectormu
  • quote:

quote:

error scan kısmından test yaptım tüm heryer yeşildi bir kırmızı nokta görmedim. peki ne yapmam gerekiyor şimdi bi çözümü var mı bu donmaların nedenide bu bad sectormu

Alıntıları Göster
    Healt bölümünde sector gözüküyor ayrıca bir hata var,birde grafik tetsinde okuma yazma işleminde boştayken okadar zigzag oluyorsa okuma yazma kafalarında da sorun olma durumu var.Bir arkadaşım makinesinde de aynı durum vardır defalarca servisten değişti ama hdd soketinden midir anakrttan güç yüklenmesinden midir devamlı hdd hata veriyordu senn durumunla benzer anakart yeni takılan hddye zarar veriyorda olabilir sıkıntıların hddki aksaklıklar okuma yazma kafaları bozulduysa işi biter.Tekrar o testi arkadaşlardan isterim sendende istiyorum grafik testini yeniden yapaynı durum varsa hdd çöküşte olabilir.3 yıldan beri bu sıkıntıyı yaşıyorsun senin durumun arkadaşımla aynı sistem hdd devamlı arıza veriyor.

• Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    buda son hali sanırım değerler çok yakın ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz :(
     donma ve hdd hatası lütfen yardım edin çıldırmak üzereyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.