Şimdi Ara

Doogee mix Ana konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
3
Favori
18.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı herkese tavsiye ediyorum, gerçekten süper bir cihaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M__R__T -- 12 Eylül 2017; 16:5:23 >
  • Arkadaşlar video çekim modları nasıl

1080p 60 fps kayıt yapabiliryormu?
  • ARKADAŞLAR 2 GÜNDÜR KULLANIYORUM. gayet güzel telefon. YALNIZ BU ANA EKRANDA SOL TARAFTAN KAYDIRINCA ÇIKAN HABER SİTESİNİ BİR TÜRLÜ KAPATMADIM BULAN VAR MI ACABA

BİR DE PARMAK İZİ KİLİDİ TEK BAŞINA KULLANILAMIYOR ÇOK GARİP İLLA Kİ BAŞKA BİR KİLİTLE KULA MAL GEREKİYOR Buda eksi bir özelliği

• bestoforhan B kullanıcısına yanıt
    Tam anlamadim parmak izi ile ilgili sorunu.

• Yani telefona parmak izi kilidi koymak istediğiniz zaman tek başına koyamıyorsun. İlla ki yanında ek bir güvenlik daha istiyor Desen pin şifre ile beraber olmak zorunda. Öyle de bir anlamı kalmıyor açıkçası

• bestoforhan B kullanıcısına yanıt
    Bu doogee firmasına özel değil, ios bilmiyorum fakat kullandığım tum Android cihazlarinda ayni , sonuçta parmak izini tanımasa veya sensor agrizalansa nasil acacaksiniz cihazı.

• Belki kimse farketmemistir ama ön kamera toz alıyor benim kameranın içi toz dolu

• Kimsenin on kamerasında toz yok mu benden başka ,😀🤔

• Arkadaşlar telefon için Facebook sayfası açtım herkesi sayfaya bekliyorum bu sayede birbirimize daha iyi yardımcı oluruz. https://www.facebook.com/Doogee-Mix-Kullanici-Kulub%C3%BC-1977829815831617/

• Doogee mix in gsmarena da fotoğraf ve video çekim kalitesi paylaşılmış.

kıyaslama yapınca kamera çekim kalitesinin çok kötü olduğu gözüküyor.

2015 model lumia 950xl şu ana kadar üretilmiş en kaliteli fotoğraf çeken

telefon olma özelliğini sürdürüyor..

http://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idType=3&idPhone1=8450&idPhone2=7263&idCamera3=300407
  • Bende amoled ekran için düşünüyordum ama kamerası kötü diye bi arkadaşım sattı, arka kamerada zaten resmi not 3 pro senaörü varki zaten felaket bana göre, oysa ön kamera dahada kötü olduğunu söylüyorlar bende kamera tutkunu olduğum için istemeden ekiyorum bu modeli, ne olurdu 5 $ daha fazla verip iyi. Bi Sony sensörü koyaydınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zemajestik -- 14 Eylül 2017; 9:23:48 >
  • Arkadaslar bugun 20170818 gunvellemesi geldi fakat benim cihazda hala son 4 cekirdek surekli en yuksek frekansta calisiyor ve sarjimi cok cabuk bitiriyor bu sorun baskasinda varmi acaba

• Aslinda guncelleme geldiginde surumu 20170910 olarak gosteriyordu ama yukledigimde 20170818 olarak yuklendi

• Bu arada ingilizce olan recovery menu çince olmuş. O kadar guncellemede duzelen hic mi bir sey olmaz allah aşkina

• En iyisi yuklememek o zaman

• sniper80 S kullanıcısına yanıt
    seste duzelme varmi acaba .

• Yüklemeyin gereksiz bir güncelleme olmuş parmak izi hala aynı seste de bir farklılık yok

• Arkadaşlar cpu z gibi programlardan bakabilirmisiniz sizinde son dört çekirdek hiç kapanmadan sürekli 2.5 ghz demi çalışıyor. Yarım saat beklemede yüzde 3 ila 4 şarjım bitiyor. Ekran açıkken de dakika da yüzde 1 şarj gidiyor. İşin ilginç tarafı film falan izlerken şarj gayet iyi ama net te dolaşırken çok hızlı düşüyor. Size zahmet bi bakıverin şu çekirdeklerinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper80 -- 15 Eylül 2017; 11:47:12 >
  • sniper80 S kullanıcısına yanıt
    Ben cihazı sattim , aksam eşim geldiginde unutmazsam bakarim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.