Şimdi Ara

Doogee mix Ana konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
3
Favori
18.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende aynı durumdan müzdaribim ve malesef mtk engineer mod dan başka bir yol bulamadım. Bu markanın dg 550 modelini aldık 3 iki buçuk sene falan oldu onda da aynıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sniper80 S kullanıcısına yanıt
    350 olma ihtimali çok düşük ,saun kullandigim p1 450 ila 500 arasinda bir yerdeydi ,tam hatırlamıyorum fakat parlaklik bundan geri kalmaz.cihazi kullaniyorum diye savunuyorum sanmayin ben cihazi suan kullanmiyorum satali 1ayi gecti(görüntü gorusme ses sorunu yuzunden) karsilastirdiginiz cijaz note3 ustu cijaz ise daha düşük kalmasi normal. hatta suanki note8 1000nit ustu diye biliyorum.

• Surfacefr kullanıcısına yanıt
    Ne bileyim işte bende gördüğüm kadarıyla söyledim. Ekran parlaklığı az gelincede mantıklı geldi. Allaha şükür ses sıkıntısı bende olmadı gayet iyi ama ahize sesi bayağı problem

• Surfacefr kullanıcısına yanıt
    P1 derken lenovo P1 mi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet0303531 -- 22 Eylül 2017; 20:11:32 >
  • Doogee mix de imei degisimi yapabilen varmi? Engineer modda kapali imei atma yeri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garuda -- 23 Eylül 2017; 12:42:9 >
  • garuda kullanıcısına yanıt
    Kapalı değildir ben kendim attım

Adım adım ekran görüntüsü atarmısın

• Mesela lenovo p2 nin ekranıda süper amoled ama çok kötü ,parlak değil, bende meizu m2not ve leco cool1 var, meizu ekranı çok daha parlak, doogenin ekranının parlak olacağını düşünmüştüm ama samsung amoled gibi değil demekki

• zemajestik Z kullanıcısına yanıt
    Meizu dan memnunmusun özellikle karşıdan gelen sesten

• zemajestik Z kullanıcısına yanıt
    Surfacefr daha önce amoled kullanmış ben ilk defa kullanıyorum o ekranın gayet iyi olduğunu söylüyor. Fakat sitede gördüğümde 350 nit parlaklık diyor. En kısa zamanda bir mağazada p2 ile karşılaştırıcam bende çok merak ettim acaba benim gözüm amolede alışık olmadığından mı bana düşük geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper80

Adım adım ekran görüntüsü atarmısın

telefon kutuda duruyor hocam hat takmadım daha sen bir bakarmısın *#*#3646633#*#* bu kodla engineer moda giriyorum connectivy bölümünde radio bölümü yasni sim1 sim2 imei atılan yer yok bakıp bilgi verirmisin?
  • sniper80 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran gayet iyi demiyorum 350nit değil diyorum , gunes altinda çok iyi degilsede fena değil .

iki cijazda full parlaklıkta otomatikten cikartilmis. soldaki lenova p1 vibe 422nit ,tam emin degilim ama 400 ila 500 arasiydi eminim. sağaki doogee mix.

ikinci resimde ise yine sağdaki doogee mix soldaki samsung s6edge . sanirim bu iki fotograf biraz yardimci olacaktır ekran parlaklığı konusunda.

lenova p1 vibe doogee mix

Doogee mix Ana konu

Doogee mix Ana konu

samsung s6edge doogee mix

Doogee mix Ana konu

Doogee mix Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 24 Eylül 2017; 0:42:35 >

• imei atmadanmı kullanıyorsunuz :) devlet sırrı gibi saklanıyor doogee mix e imei atma
    ben yurtdışında ikamet ediyorum imel sorunum yok :) google amcaya sorun onlarca kaynak cikacaktir .
    sir gibi saklanma degilde sonucta yaszk oldugu icin insanlar ceza almak istemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 23 Eylül 2017; 23:43:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfacefr

ben yurtdışında ikamet ediyorum imel sorunum yok :) google amcaya sorun onlarca kaynak cikacaktir .
    sir gibi saklanma degilde sonucta yaszk oldugu icin insanlar ceza almak istemiyor.

googlede sadece maumata ile oldugu yazıyor ama mac kullandığımdan cihaz üzerinden atılan yöntem gerekli hocam
    anladım eginermod a girebiliyormu cihaz suan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 24 Eylül 2017; 1:34:32 >
    Kardeşim ilk önce mtk mod dan telephony yazan bölümden gprs olan kısma gir. Orada cihazın imei numarasını göreceksin onu silip kendi imei numaranı gir ardından write imei yazan kısma tıklayıp karşına çıkacak pencerede ok yazısına tıkla ve hemen sonra attached yazan kısma tıklayıp yine ok diyeceksin bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper80 -- 24 Eylül 2017; 2:32:41 >
  • Bizimkisi samsunga göre bayağ sönük kalmış gerçi arada hatrı sayılır bir meblağ var

Yok canım niye devlet sırrı olsun. Ben yazıştığımızı unuttum bildirimde gelmedi. Aklıma gelir gelmez yazdım

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.