Şimdi Ara

Doogee mix Ana konu (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
3
Favori
18.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkürler. Az önce facebook gurubunu açan arkadaşla konuştum onunda aynı şekildeymiş ama yoğun kullanımda bir gün gidiyormuş. Benim şu anda bile yüzde 65. Toplasan 1 saattir açık telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oysa işlemci az, enerji harcıyor denmişti vede parlak samsung amoled ekranda, bu kadar harcaması düşündürücü

• P25 tasarruflu olarak lanse edilmiş ve ekranı samsung amoled olmasına karşın neden bu kadar çok harcıyor, samsung ekran diğer ekranlara nazaran %30 daha parlaklık veriyor

• Doogee Mix kullanıcıları, telefonunuzdan memnun musunuz? Bazen dokunmatiğinde ve parmak izinde sıkıntı çıkıyormuş. Doğru mudur?

• Arkadaşlar Merhaba
    Bende Aliexpress üzerinden telefonu aldım.Fakat gönderi takibe baktığım zaman aşağıdaki gibi İSTANBUL UKİM yazıyor diğer siparişim şuan bulunduğum yerdeki ptt şubesinde bu İstanbul Ukim ne anlama geliyor acaba ?
    Doogee mix Ana konu
  • akbey_59 A kullanıcısına yanıt
    Valla iyi cesaret hocam, inşallah gümrükte takılmaz..
  • ses konusunda sıkıntı çeken var mı? bana ahizeden gelen ses az gibi. biraz arttırsak iyi olacak.
  • Uluslar arası kargo izleme merkezi hayırlı olsun telefon gümrükte inşallah gecer

• Cevaplar için teşekkürler tahminen işlemler ne kadar sürer acaba ? 4 gün oldu hiçbir ses seda yok ?
  • Bende bugün istettim aliexpressten umarım güzel çıkar
  • Malesef arttırsanızda tatmin edici bir seviyeye gelmiyor

• BeyazZenci01 kullanıcısına yanıt
    Bende dokunmatik iyide parmak izi sıkıntı

• Şu an 10saat 37 dakika olmuş şarjdan çekeli ve ekran sürem 3 saat 14 dakika ve bu sürenin 2.5 saatinde ekran aydınlığı yarıdaydı şu an şarj %21. Dikkat ettim WiFi ile bağlıyken şarj daha iyi fakat mobil veride malesef vasat

• zemajestik Z kullanıcısına yanıt
    Yok be kardeşim 350 nit parlaklık seviyesi diğer cihazlarda bu değer en az 450 nit. İlk aldığımda ekranın parlaklığının az olması hemen dikkatimi çekti

• Ekranın hem parlaklığı az hem de karşılaştırdığım ıps ekranlara göre kırmızıyı daha turuncu gösteriyor ama diğer renklerde bir sıkıntısını farketmedim

• Arkadaşlar mtk engineering üzerinden ses arttırma işlemlerini yaptım fakat anlamlı bir değişim hissedemiyorum. Özellikle ahizeden gelen ses çok yetersiz. Müzik dinlerken kulaklık sesi de yetersiz geliyor. Hoparlörü ise pek umurumda değil. Özellikle bu iki sesin arttırımında mtk engineering üzerinde hangi seçenekler etkili. Veya aranızda anlamlı bir yükselme sağlayabilen varsa ayarlarını paylaşabilir mi?

Onun dışında telefonun henüz bir sıkıntısını görmedim. Launcher I ve soldan çıkan newsfeed i beğenmediğim için nova launcher yükledim. Bir de kendi sunduğu galeri app da zoom seçeneği yok sanırım onu değiştirdik. Klavyede türkçe spell check de olmadığından SwiftKey klavye kullanıyorum. Ses harici çözülemeyecek bir sorun yok gibi.

• sniper80 S kullanıcısına yanıt
    cijaz nit degeri 500nit 350 nit deyil. amoled ekran ips ekrana gore beyazlar daha pempemsidir ,fakat diyer renkler daha canlıdır ilk defa amoled kullanan birine tuhaf gelebilir fakat amoled ekrana alismis birine ips çok donuk ve cansiz gelir. daha once hep amoled kullanmis biri olarak suan kullandigim cijazimdaki tek sorunum ips ekran sevmiyor olmam bir türlü alisamadim.

Doogee mix Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 20 Eylül 2017; 20:9:47 >

• sniper80 S kullanıcısına yanıt
    iki kere ayni msj olmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 20 Eylül 2017; 21:46:31 >
  • Doogee mix Ana konu

• Surfacefr kullanıcısına yanıt
    Devicespecifications'ta 350 nit olarak yazılmış. Bencede haklı olabilirler çünkü diğer amoledlere göre ışık zayıf gibi gekdi

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.