Şimdi Ara

Doogee mix Ana konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
3
Favori
18.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banggood Türkiye satışlarını durdurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroesx -- 17 Ağustos 2017; 15:57:8 >
  • heroesx kullanıcısına yanıt
    neden acaba , acikmala varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    hocam bu üründen almıştım bugün geldi. malesef kenarlar yapismiyor, birde on kamera boşluğu yanlis kesilmiş tam lesi ortaliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfacefr

hocam bu üründen almıştım bugün geldi. malesef kenarlar yapismiyor, birde on kamera boşluğu yanlis kesilmiş tam lesi ortaliyor.

4 gün kaldı cihazın gelmesine, zaten kutusundan çıkıyordu sanırım, olmadı başka yerden tekrar sipariş veririm.
    evet kutusundan cikiyor, hatta uzerinde gelen koruma iki katmanlı ayni filmlerdeki gibi ,ben birinde hata yapip soktum. ilk katmani sokun önden de arkadanda yani zaten telefona birtane yapismis vaziyette filmle geliyor. ikinci kutudan cikan yedek. ama biz alismadigimiz icin boyle seylere iki katmanida çıkartıyoruz.

ekleme: aliexpres ten ikitane silikon esimede birtane kapakli aldim ikiside guzel cikti tam oturuyor cihazlara

m.tr.aliexpress.com
    Online Shop Ocube Doogee Mix lüks kılıf Doogee Mix kapak kılıf özel koruyucu çevirme PU deri kılıf Doogee Mix 5.5" cep telefonu | Aliexpress Mobile
    https://m.tr.aliexpress.com/s/item/32823674641.html?spm=a2g0n.orderList.0.0.425cfbc8eWV9KW&

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 17 Ağustos 2017; 20:26:32 >

• quote:

neden acaba , acikmala varmi?

Bu depo bulunduğunuz yere gönderilemez. Yazısı çıkıyor tum telefonlarda. Kotu oldu bu sıtden daha once telefon almıştım.
  • heroesx kullanıcısına yanıt
    evet kötü olmuş görükle alakalı sanırım . acaba sadece simkart kullanan cihazlarmi, yoksa tamamen mi Türkiye'ye ürün gondermiyecek.

• Surfacefr kullanıcısına yanıt
    Tablet ekledim o da gönderilmiyor.Farklı 30 euro sınırını geçen ürün ekledim gönderiliyor.
  • Merhaba Arkadaşlar Bende Bu Telefonu Almak İstiyorum 4 GB mi 6 GB alayım Aradaki Fark Nedir Ne Önerirsiniz
  • kenanciftci21 K kullanıcısına yanıt
    aradaki tek fark ram miktari.

• quote:

aradaki tek fark ram miktari.

Hocam Hangisini Alayım
  • kenanciftci21 K kullanıcısına yanıt
    bendeki 6 gb bostaki rami daha 4gb altinda gormedim,aradaki fark 10$ sanirim ,karar sizin .

• Telefon uykuya girdiğinde parmak izinin çalışmadığını söyleyenler var.

Ekranda ki home butonuna basınca samsunglarda ki gibi ekran uyanıyor mu peki yoksa illa güç düğmesine mi basmak lazım böyle bir durumda.
  • Subat kullanıcısına yanıt
    Bu sorundan ilk incelememde önceki sayfalarda bahsetmistim. home butonu baslamli değil dokunmatik. yani patmak izi okumuyorsa mecbur güç tusuna basmak gerekiyor.

Aliexpressten alan varmı telefonu ? Dün PTT de Singapur dan çıktı görünüyordu bugün kayıt yok diyor ? 17 track tada dün çıktı gösteriyordu bugün sadece deniz aşırı sevkiyat diyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: By Doğu

Aliexpressten alan varmı telefonu ? Dün PTT de Singapur dan çıktı görünüyordu bugün kayıt yok diyor ? 17 track tada dün çıktı gösteriyordu bugün sadece deniz aşırı sevkiyat diyor..

Gümrük olayını nasıl çözdünüz ?
    Teşekkürler cevap için. Gözümden kaçmış önceki yazdığınız tekrar sormuş oldum kusura bakmayın.
  • Subat kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah o amaçla soylemedim.

Bu arada görüntülü görüşmede parazit ayarlar/ses/ses zenginlestirme yi kapatinca daha net ses aliyor iki tarafta.

Geçerse şans 25 kişiden iki kişinin kalmış bende 26.yim galiba bi girseydi ülkeye 3 gündür yerinde sayıyor kargo

• quote:

Orijinalden alıntı: By Doğu

Geçerse şans 25 kişiden iki kişinin kalmış bende 26.yim galiba bi girseydi ülkeye 3 gündür yerinde sayıyor kargo

Çok riskli değil mi bu şekilde, az para da değil ki.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.