Şimdi Ara

Doogee mix Ana konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
3
Favori
18.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler..
  • Uygun fiyatlı istanbul dan nerden bulurum.adamlar 1000tl üzerinde fiyatlar veriyor.
  • Çok iyi, şenleniyor buralar, sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfacefr

hayırlı olsun . ne kadar çok olursak okadar birbirimize destek daha fazla olur.

Hocam konu başlığını değiştirseniz de doogee mix ana konusu yapsanız daha şık olur aslında, biraz da sayfayı düzenlerseniz şahane olur.
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    aslinda iyi olur, haftasonu na kadar hallederim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aslinda iyi olur, haftasonu na kadar hallederim .

Teşekkürler, bizim de bir ana konumuz olsun dimi
  • ilk sayfayı biraz düzenledim yine önerisi olan varsa eklerim.

• Teşekkürler hocam, eline sağlık güzel oldu böyle.
  • yine bir guncelleme ustelik büyük bir guncelleme 527mb .Umarim bu sefer su videolu gorusme sorununu çözmüşledir.

Doogee mix Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 11 Ağustos 2017; 23:37:25 >
  • quote:

yine bir guncelleme ustelik büyük bir guncelleme 527mb .Umarim bu sefer su videolu gorusme sorununu çözmüşledir.

Doogee mix Ana konu

Hadi hayırlısı, ne gibi değişiklikler var acaba.
    daha tam deneme sansim olmadi ama fotoğraf kelitesi ve odaklanma hizi birtik daha iyi ve cihaz cok daha seri gibi geldi bana.

kamera haricindeki (biraz daha iyi) diyer buglarda gelisme yok gibi :( .

sizden ricam altaki linke girip bu buglari ozellilede görüntülü sohbet bugunu belirtmeniz.

community.doogee.cc
    Message DOOGEE Smartphone Community
    https://community.doogee.cc/forum.php?mod=viewthread&tid=1534

eklemek istiyorum iki farkli cihazda bu sorun fazla yok. mesela doogee mix samsung s6 aradiginda , veya iphone aradiginda fakat iki doogee mix birbirini aradimi gorusmek imkansiz , ikisinden biri kulaklik taktimasi lazim ortadaki parazitin kalkmasi icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 12 Ağustos 2017; 12:20:56 >

• Cihaz elime ulaştı, aslında mavi mi siyah mı diye çok gittim geldim ama cihaza bakınca iyi ki siyah almışım dedim. İlk başta cihaz oldukça ağır geldi ama sonradan alıştım. Kamera kalitesi çok tatmin etmese de, aldığınız fiyatın hayli hayli hakkını veriyor genel anlamda cihaz.

Bu ana konu olayı ciddi şekilde faydalı olacaktır. Menü de türkçe olmayan bazı seçenekler var, cihazın farklı özelliklerini bulunca konuda paylaşırsak kullanan arkadaşlar için büyük kolaylık olur.
  • quote:

kamera haricindeki (biraz daha iyi) diyer buglarda gelisme yok gibi :( .

sizden ricam altaki linke girip bu buglari ozellilede görüntülü sohbet bugunu belirtmeniz.

https://community.doogee.cc/forum.php?mod=viewthread&tid=1534
    eklemek istiyorum iki farkli cihazda bu sorun fazla yok. mesela doogee mix samsung s6 aradiginda , veya iphone aradiginda fakat iki doogee mix birbirini aradimi gorusmek imkansiz , ikisinden biri kulaklik taktimasi lazim ortadaki parazitin kalkmasi icin.

Tamam hocam, siteye girip dediğiniz gibi yapayım hemen, ne kadar çok şikayet giderse o kadar çabuk çözüme ulaşır.

• quote:

Orijinalden alıntı: M__R__T

Cihaz elime ulaştı, aslında mavi mi siyah mı diye çok gittim geldim ama cihaza bakınca iyi ki siyah almışım dedim. İlk başta cihaz oldukça ağır geldi ama sonradan alıştım. Kamera kalitesi çok tatmin etmese de, aldığınız fiyatın hayli hayli hakkını veriyor genel anlamda cihaz.

Bu ana konu olayı ciddi şekilde faydalı olacaktır. Menü de türkçe olmayan bazı seçenekler var, cihazın farklı özelliklerini bulunca konuda paylaşırsak kullanan arkadaşlar için büyük kolaylık olur.

Hayırlı olsun hocam, sizin de görüşlerinizi bekliyoruz hocam.
  • M__R__T kullanıcısına yanıt
    tekrar hayili olsun. ben iki tane aldim bir kendime bir esime farkli renkler. birazda zevk meselesi sanirim ben maviyi cok sevdim ve gerçekten cok albenili duruyor.

çok teşekkürler, biraz kullanalım bakalım..
  • quote:

tekrar hayili olsun. ben iki tane aldim bir kendime bir esime farkli renkler. birazda zevk meselesi sanirim ben maviyi cok sevdim ve gerçekten cok albenili duruyor.

Önceki cihazım Elephone S7 Maviydi. Belki de ondandır benim durum, mavileri çok venziyor çünkü. Sanırım farklı olmasını istedim biraz da ama piano black kasa bu cihazda cidden çok hoşuma gitti. Yalnız mavinin de oldukça güzel duracağından eminim..
  • M__R__T kullanıcısına yanıt
    anladım değişiklik iyidir. sistem meneger i biraz kurcalayin derim, orda kullanmadiginiz uygulamalari dondurabilir , arka planda calismasini istemediginiz ugyulamalari ayarlaya bilir hatta acilista otomatik baslamasini istediginiz uygulamalari ayarlaya bilirsiniz. ses siddeti konusunu naptiniz . ilk sayfaya eklemeyi dusunuyorum ses yukseltmiyi.

bu Çinliler iyi yapiyor bu sistem meneger olayini Lenovo p1 ayniydi neden buyuk firmalar yapmaz bunu hayret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 12 Ağustos 2017; 13:10:46 >
  • quote:

anladım değişiklik iyidir. sistem meneger i biraz kurcalayin derim, orda kullanmadiginiz uygulamalari dondurabilir , arka planda calismasini istemediginiz ugyulamalari ayarlaya bilir hatta acilista otomatik baslamasini istediginiz uygulamalari ayarlaya bilirsiniz. ses siddeti konusunu naptiniz . ilk sayfaya eklemeyi dusunuyorum ses yukseltmiyi.

bu Çinliler iyi yapiyor bu sistem meneger olayini Lenovo p1 ayniydi neden buyuk firmalar yapmaz bunu hayret.

Eve geçince kurcalayayı biraz, ben de az önce çift tıklama ile açılma ve çift tıklama ile kapanmayı buldum menüden güzel oldu..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.