Şimdi Ara

Doogee mix Ana konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
3
Favori
18.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim cihaz da an itibari ile gelmiş, şimdi almanyadan bana gelmesini beklemek kaldı, bu bekleyiş kargo süresine göre daha uzun sürecek, kargo çok hızlı geldi, şaşırdım gerçekten, ayın 8 inde sipariş verdik 15 inde geldi, tam 1 hafta. Gümrük parası vergi gibi şeylerde çıkmamış, çok iyi fiyata geldi telefon, şaka gibi.

Doogee mix Ana konu

Doogee mix Ana konu

Doogee mix Ana konu

Doogee mix Ana konu

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun . kargoya verildikten sonra çok hızlı geliyor bamada bir haftada gelmisti. gumruk odenmesim diye MP3 çalar yazmislar cijazlara ondan dolayi gumruk almiyorlar. yoksa 160€ + %21 daha olacakti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

quote:

Orijinalden alıntı: fatsali1

Tesekkurler

Sahsen annem icin 6gb ram gerekecegini sanmiyorum

Suanki telefonu 2gb ramli bir sikayeti yoktu

Dogru optimizasyonlu bir telefonda 2gb ustu ram ihtiyaci olmaz bence

Neyse gorecegiz Turkiye ye gondermeden bakacagim

Annem bir tek ses aramasi yapiyor

Uzakta olan benim ama cok nadir video aramasi yapiyoruz

Normal aramada sorun olmadigi surece kullanir

Hocam siparişi türkiyeden mi verdiniz ?

Hayir Amerika, buradan arkadasla Turkiye ye gonderecegim.
  • burda guncellemden felam bahsetmisler ingilizcek yok anlamadim . bende gözükmüyor güncelleme

https://www.google.fr/amp/s/forum.xda-developers.com/android/general/doogee-mix-development-support-t3632785/amp/

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfacefr

burda guncellemden felam bahsetmisler ingilizcek yok anlamadim . bende gözükmüyor güncelleme
    https://www.google.fr/amp/s/forum.xda-developers.com/android/general/doogee-mix-development-support-t3632785/amp/

Resmi bir güncelleme değil sanırım, geliştiricilerin hazırladığı romlar. Sizin dediğiniz gibi , derin uykuda parmak izi okuma hatası varmış cihazda, yurt dışı incelemelerinde de bundan bahsetmişler, birde yer yer çeviri hataları varmış dil kısmında, sanırım güncelleme yayınlarlar kısa süre içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system electronıc -- 21 Temmuz 2017; 15:53:27 >

anladim . iyi ozan costom rom lar cikmaya baslamis demekki.

• bildiğiniz gibi cijaz p25 fakat doogoe firmasi bu cijazda iki farkli isletimci kullanmis. bunlar p20 ve p25 arastirdigim kadariyla aralarindaki tek fark p20 2.3ghz p25 2.5 ghz. bendeki cijaz p20 çıktı kullanim acisindan yag gibi oyun oynamadigim icin farketmiyorum. fakat isin profosyonel tarafi bu sekilde bir fark yakışmıyor böyle firmalara. günümüzde sadece küçük firmalar değil büyüklerde bunu yapıyor insanları aldatiyorlar. sony sensor diyor kimi sony kimi isocell ekran paneli lg diyor bir kismi lg obur kismi farkli ucuz bir uretici ürünü çıkıyor. p20 perfirmansi kotu felan gibi algilanmasin yazdiklarim sadece bilgilendirme amaclidir. ben hala görüntülü gorusmede hi sorun haric çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 24 Temmuz 2017; 12:53:23 >
  • ekleme ben cihaza antutu ile baktigimda p25 cpu Info ile baktigimda p20 gozukuyor xda da durum ayni acaba gercekten iki farkli cpu mu kullanıldı yoksa yazilimlarin cpu yu farkli algilamasimi .

• quote:

ekleme ben cihaza antutu ile baktigimda p25 cpu Info ile baktigimda p20 gozukuyor xda da durum ayni acaba gercekten iki farkli cpu mu kullanıldı yoksa yazilimlarin cpu yu farkli algilamasimi .

Bu bahsettiğiniz olay yabancı forumlarda da uzun uzun tartışılmış ama kimse tam anlamıyla bir sonuca varamamış. Ama kullanıcılar genel olarak memnunlar cihazdan. Sizde nasıl durumlar, görüntülü görüşme harici bir durum var mı sizi çok rahatsız eden ? cihaz da ram yönetimi felan ne durum da ?
    cihazda görüntü gorusmedeki parazit haricinde sahsima hicbir sorun yasamiyorum , rami daha 4000 de bile gormedim genelde 4300 lerde en fazla( tek oyun bile kurulu değil) ben genel olarak gerek pil gerek performans cok memenunum . daha önceki msjimda belirtigim gibi ufak tefek yazilim hatalari var fakat genel olarak memnunum cihazdan. sizin cihaz nezaman gelecek belli tarih varmı?
    Doogee mix Ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 25 Temmuz 2017; 12:54:51 >

• quote:

cihazda görüntü gorusmedeki parazit haricinde sahsima hicbir sorun yasamiyorum , rami daha 4000 de bile gormedim genelde 4300 lerde en fazla( tek oyun bile kurulu değil) ben genel olarak gerek pil gerek performans cok memenunum . daha önceki msjimda belirtigim gibi ufak tefek yazilim hatalari var fakat genel olarak memnunum cihazdan. sizin cihaz nezaman gelecek belli tarih varmı?
    Doogee mix Ana konu

Arkadaşım biletleri almış 20 ağustos da geliyor. 2. telefon olarak kullanacağım için vakit sorunum yok. Bakalım belki o zamana kadar güncelleme ile, ufak tefek sıkıntılarından arınır cihaz.

• dun 178 mb lik bir güncelleme geldi. Guncelleme sonrasi benim fark ettigim duzelen bug yok malesef.

Doogee mix Ana konu

• quote:

dun 178 mb lik bir güncelleme geldi. Guncelleme sonrasi benim fark ettigim duzelen bug yok malesef.

Doogee mix Ana konu

Bir kaç düzeltme güncellemesi daha alır diye düşünüyorum. Varmı başka gözünüze takılan herhangi bir şey, olumlu veya olumsuz, baya oldu alalı siz.

Kamera kalitesi ve görüntülü gorusme ses sorunu haricinde pek can sıkıcı bir sorunu yok. Yanlız yine başka cihazla görüşürken bir nebze iki taraf birbirini anlıyor fakat iki doogee mix birbirini aradiginda resmen mic ler devre dışı kalıyor . bu durum cok can sıkıcı ozellille benim gibi yurdisinda yasayip nerdeyse günlük akrabaları ile görüşen biri için gercekten büyük sorun.

edit: guncelleme sonrasi pil daha hizli bitiyor cihaz alan arkadaslar beklesin guncelleme yapmasin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 8 Ağustos 2017; 11:36:8 >
  • quote:

Kamera kalitesi ve görüntülü gorusme ses sorunu haricinde pek can sıkıcı bir sorunu yok. Yanlız yine başka cihazla görüşürken bir nebze iki taraf birbirini anlıyor fakat iki doogee mix birbirini aradiginda resmen mic ler devre dışı kalıyor . bu durum cok can sıkıcı ozellille benim gibi yurdisinda yasayip nerdeyse günlük akrabaları ile görüşen biri için gercekten büyük sorun.

edit: guncelleme sonrasi pil daha hizli bitiyor cihaz alan arkadaslar beklesin guncelleme yapmasin bence.

Sizdeki de şans, telefonun en sık kullandığınız uygulaması düzgün çalışmıyor. İnşallah en kısa zaman da şu görüntülü görüşmedeki sorun çözülür.
    nerdeyse günlük geribildirim yoluyorum artik birinden birine denk gelirler heralde. yanliz tuhaf olan yabanci formlarda rasgelmedim bu sorundan bahsedenleri. sadece benim cijazdami desem iki cihazimda ayni. acaba bu mtk isletimcide bir ayar varda benmmi cahiligim. :) umarim yakin zamanda duzelir bu sorun.

• Ben de bugün siyah renk 6 / 64 bi cihaz satın aldım. Yorumlarınız alım yapmamda etkili oldu, teşekkürler. Cihaz anladığım kadarı ile fiyat / performans cihazı. Bakalım elime geçiince tekrar yazarım.. :)
  • hayırlı olsun umarım memnun kalırsınız.

• Bende bi delilik yaptım 4-64 lacivert renk verdim sipariş bakalım ne zaman elimize geçer de deneyimi yaşarız. Oyunla isim çok yok zaten görüntüsü cezbetti beni umarım sıkıntı yasamayiz konuda yanliz bırakmayalim sizleri

• By Doğu B kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun . ne kadar çok olursak okadar birbirimize destek daha fazla olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 8 Ağustos 2017; 17:48:35 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.