Şimdi Ara

Doogee mix Ana konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
3
Favori
18.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Surfacefr

Sanirim turkiyede doogee dispororu var inanain uygun fiyata getirse yok satar cihaz gercekten suana kadar cok hosuma gitti.

Varlar Türkiye de ama getireceklerini sanmam. Fiyatı gerçekten çok iyi, cihazda çok ?ık. Ben acayip sevdim zaten bu Çin markalarını, şuan da redmi note 4x kullanıyorum ve a?ırı derecede memnunum. Sanmıyorum ki artık global markalara dünya para vereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • system electronıc kullanıcısına yanıt
    Ben daha once hep amiral gemisi cihazlar kullamdim . En son s7edge kullandim. İphone ilk seriden 4s e kadar hep aldim. Taki gecemsene Lenovo p1 i tavsiye üstüne alip kullanana kadar , hic oyun oynamam , o kadar memnundum ki p1den tek sorunum IPS ekran olmasi , amolede alisan biri icin IPS çok soluk kalıyor bu cihazi tercih etmdeki en büyük neden amoled ekrandi.

Bu cihaz sanirim kampanya sonrası 6 lik 230€civari Türkiye'ye gelsede 400€ toplamda bulur , 1600₺ yani gelsede bu fiyata marka imaji yuzunden alici bulamaz.

• quote:

Ben daha once hep amiral gemisi cihazlar kullamdim . En son s7edge kullandim. İphone ilk seriden 4s e kadar hep aldim. Taki gecemsene Lenovo p1 i tavsiye üstüne alip kullanana kadar , hic oyun oynamam , o kadar memnundum ki p1den tek sorunum IPS ekran olmasi , amolede alisan biri icin IPS çok soluk kalıyor bu cihazi tercih etmdeki en büyük neden amoled ekrandi.

Bu cihaz sanirim kampanya sonrası 6 lik 230€civari Türkiye'ye gelsede 400€ toplamda bulur , 1600₺ yani gelsede bu fiyata marka imaji yuzunden alici bulamaz.

Bende sizin gibi telefonda hiç oyun oynamam, hatta bazen kendimi zorluyorum oyun oynamak için ama olmuyor, sevmiyorum. Farklı telefonlar kullanmayı seviyorum, bende kullanıcı deneyimlerine güvenerek aldım redmi note 4x ve kolay kolay vazgeçmem heralde, Telefonu en son ne zaman şarj ettim unutuyorum valla.

Şimdi doogee mix i deneyimlemek istiyorum ama yine de kullandığım cihazı satmam, fırsat buldukça, maddi durumum elverdikçe de böyle fiyat performans ürünlerini deneyimlemek istiyorum.

• merhaba arkadaşlar telefon hakkında birkac birşey yazmak istedim. ilerde tekrar uzun kullanım ile ilgili bilgi veririm.

Cijaz da malzeme kalitesi çok iyi, cijazda donma kasma takilma reset atma gibi sorunlarla karsilasmadim. amoled ekran cok iyi gunes altinda cok super değil parlaklık fakat yeterli yani gunes altında okunabiliyor.

pil gunu rahat çıkartıyor. ilk gunler hizli bitti fakat sonradan sure uzadi. beklemede gece 24:00 dan sabah 10:00 a kadar 100% den 98% dustu buda gayet iyi bence beklemede. wifi ve sebeke cekimi kuvvetli herhangibir sorunla karsilasmadim. simdi birde madalyonun obur tarafi var :) cihaz yazilim olarak sorunlar var. bunlar mesela whatsap skype Messenger gibi uygulamalarda ses karsiya cok parazitli ve kisik gidiyor karsi surekli bir hisirti var diyor( video , ses kayitta veya normal telefon görüşmesinde sorun yok) ön kamera altta biliyorsunuz fotograf cekerken ekrani cevir diyor ve kamera uste geliyor bu güzel , yanliz ayni sey gorunlutu gorusme uygulamalarindada olmali, siz ekrana bakiyorsunuz hem sizi alttan cekiyor hemde karsi taraf sizi baska yere baktiginizi saniyor. yine kamere:) 16 mp Samsung lens olmasima rahmen cok birsey beklemeyin kamera cok iyi degil . parmak izi okuyucu cok hizli fakat bir sure sonra ekran kapaliyken uykuya giriyor sanirim ve algılamıyor mecbur guc butonu ile açıyorsunuz.cihazin sesi cok azdi sonra arastirdim ve mtk isletimcilerde bunu root olmadan ayarladigimizi ogrendim , ayarladim suan gayet iyi. simdilik bu kadar bu sorunlar cok buyuk sorunlar değil ve yazilimla duzelecek sorunlar. yine soyliyorum ben toplam 156€ aldim bu fiyata cihaz cok iyi yakinda guncelleme ilede sorunlarin azalacagini düşünüyorum.

iyi formlar.

• quote:

merhaba arkadaşlar telefon hakkında birkac birşey yazmak istedim. ilerde tekrar uzun kullanım ile ilgili bilgi veririm.

Cijaz da malzeme kalitesi çok iyi, cijazda donma kasma takilma reset atma gibi sorunlarla karsilasmadim. amoled ekran cok iyi gunes altinda cok super değil parlaklık fakat yeterli yani gunes altında okunabiliyor.

pil gunu rahat çıkartıyor. ilk gunler hizli bitti fakat sonradan sure uzadi. beklemede gece 24:00 dan sabah 10:00 a kadar 100% den 98% dustu buda gayet iyi bence beklemede. wifi ve sebeke cekimi kuvvetli herhangibir sorunla karsilasmadim. simdi birde madalyonun obur tarafi var :) cihaz yazilim olarak sorunlar var. bunlar mesela whatsap skype Messenger gibi uygulamalarda ses karsiya cok parazitli ve kisik gidiyor karsi surekli bir hisirti var diyor( video , ses kayitta veya normal telefon görüşmesinde sorun yok) ön kamera altta biliyorsunuz fotograf cekerken ekrani cevir diyor ve kamera uste geliyor bu güzel , yanliz ayni sey gorunlutu gorusme uygulamalarindada olmali, siz ekrana bakiyorsunuz hem sizi alttan cekiyor hemde karsi taraf sizi baska yere baktiginizi saniyor. yine kamere:) 16 mp Samsung lens olmasima rahmen cok birsey beklemeyin kamera cok iyi degil . parmak izi okuyucu cok hizli fakat bir sure sonra ekran kapaliyken uykuya giriyor sanirim ve algılamıyor mecbur guc butonu ile açıyorsunuz.cihazin sesi cok azdi sonra arastirdim ve mtk isletimcilerde bunu root olmadan ayarladigimizi ogrendim , ayarladim suan gayet iyi. simdilik bu kadar bu sorunlar cok buyuk sorunlar değil ve yazilimla duzelecek sorunlar. yine soyliyorum ben toplam 156€ aldim bu fiyata cihaz cok iyi yakinda guncelleme ilede sorunlarin azalacagini düşünüyorum.

iyi formlar.

Ön bilgilendirme için teşekkürler, whatsapp da sesli görüşmede sorun olması kötü olmuş, yurt dışında arkadaşım var sürekli whatsapp üzerinden konuşuyoruz çünkü. Ön kamera benim için sıkıntı değil, binde bir kullanıyorum çünkü, birde bu ses az ama düzelettim demişsiniz bunu nasıl düzelttiniz ? zor bir olay mı ? şimdiden bileyim de, cihaz elime ulaşınca uğraşmayayım, yapabileceğim bir şey ise yapayım. Bir de az olan ses dış hoparlör sesi mi yoksa ahize sesimi ?

az olan dis hoparlör sesi ve acmasi basit , zaten mtk ses yuksetlme yazinca birçok kaynak cikiyor. whatsap ve diger uygulamalardaki parazit görüntülü gorusmede var seslide sorun yok.

• quote:

az olan dis hoparlör sesi ve acmasi basit , zaten mtk ses yuksetlme yazinca birçok kaynak cikiyor. whatsap ve diger uygulamalardaki parazit görüntülü gorusmede var seslide sorun yok.

Evet biraz araştırınca buldum, burada sıkıntı yok, çözerim onu ben. Peki EngineerMode için arama tuşlarını kullanarak girmek mümkün mü yoksa marketten uygulamamı yüklemek gerekiyor EngineerMode girişi için.

Whatsapp da yaşanan sıkıntının sadece görüntülü görüşmede olmasına sevindim, benim için önemli olan sesli görüşme, burada sıkıntı olmasın yeter. O zaman belirttiğiniz olumsuzluklardan sadece kamera performansı kalıyor geriye, bende ki de şans, hiç kamerası dört dörtlük olan bir telefonum olmadı ve olmayacak sanırım :)

• quote:

merhaba arkadaşlar telefon hakkında birkac birşey yazmak istedim. ilerde tekrar uzun kullanım ile ilgili bilgi veririm.

iyi formlar.

Hocam birde sana zahmet, fırsat bulursanız navigasyonu denermisiniz ? gps performansı nasıl acaba.

EngineerMode kod ile giris ve marketteki uygulama ile giris arasinda hic fark yok uygulama basit oluyor sadece. evet kamera konusunda genellille sorunlar . umarım güncelleme ile duzeltilir bu sorunlar. p1 den sonra pili cabuk bitiyor gibi geliyor fakat farkli cihaz kullanan birisi icin kesinlikle durum farkli olur, sonucta p1 pil performansi ile taninan bir cihaz. ve en az 10 saat ekran suresi veren bir cihaz. bu arada bu cihazda pil kullanim verilerini göremiyorum buda yine yazilsal pil kullanim verisi yok yaziyor surekli. yani kac saat ekran suresi aliyorum bilemedim ama 6 saat ve ustu tahminimce aldigim ekran suresi.

hafta sonu kamp yerine gidecem, bilmedigim bir adres denerim ozaman. fakat uyduya cok cabuk baglaniyor bunu belirteyim.

• quote:

EngineerMode kod ile giris ve marketteki uygulama ile giris arasinda hic fark yok uygulama basit oluyor sadece. evet kamera konusunda genellille sorunlar . umarım güncelleme ile duzeltilir bu sorunlar. p1 den sonra pili cabuk bitiyor gibi geliyor fakat farkli cihaz kullanan birisi icin kesinlikle durum farkli olur, sonucta p1 pil performansi ile taninan bir cihaz. ve en az 10 saat ekran suresi veren bir cihaz. bu arada bu cihazda pil kullanim verilerini göremiyorum buda yine yazilsal pil kullanim verisi yok yaziyor surekli. yani kac saat ekran suresi aliyorum bilemedim ama 6 saat ve ustu tahminimce aldigim ekran suresi.

Sanırım ufak tefek yazılımsal sorunlar var, ama onlarda zamanla düzelecektir. Benim kullandığım cihaz da tam bir pil parformans cihazı, redmi note 4x kullanıyorum ve 2 günde bir şarj ediyorum telefonu, çok memnunum note 4x den. Zaten note 4x duracak, satmayacağım, çok uygun rakama aldım note 4x i de, doogee mix gelince değiş tokuş kullanırım duruma göre.

bende p1 duruyor isteyen cok ama vermem dedim :) ufak tefek yazilim sorunlari var evet ama cok can sıkıci bir durum yok . görüntülü gorusme parazit sorunu cözulse yeterli. size o cihaz iki gun gidiyorsa bu da bir gunu rahat cikartir hatta bir bucuk gun gider.

lacivert okadar albenili duruyorki goren cok begeniyor. inanin fiyatını soylemeye utaniyor insan yani bu fiyata bu cihaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 12 Temmuz 2017; 13:57:31 >
  • quote:

bende p1 duruyor isteyen cok ama vermem dedim :) ufak tefek yazilim sorunlari var evet ama cok can sıkıci bir durum yok . görüntülü gorusme parazit sorunu cözulse yeterli. size o cihaz iki gun gidiyorsa bu da bir gunu rahat cikartir hatta bir bucuk gun gider.

lacivert okadar albenili duruyorki goren cok begeniyor. inanin fiyatını soylemeye utaniyor insan yani bu fiyata bu cihaz :)

Bende vermeyeceğim note 4x i, bende lacivert olanından aldım, fiyatı gerçekten şaşırtıcı derecede iyi, kasa da çok şık, donanım fazlasıyla yeterli, daha ne olsun. Turkcell dün tanıtımını yaptığı T80 isimli, 16 gb dahili hafızalı, 2 gb ram ve SD 435 işlemciye sahip telefona 1299 tl istiyor, gerisini siz düşünün artık.
  • Merhabalar ben de anneme hediye alarak aldim bu telefondan.

Siyah olani siparis edecektim (Annem Iphone umu inci siyahi diye cok begenmisti) tavsiyenizo gotunce laciverst siparis ettim tesekkurler.

Cin den eskiden yaptigim alisverislerde hic sorun yasamamistim ama malesef bu sefer stok teyidi yapmama ragmen urunu aldiktan sonra gondermedikleri icin sordugumda stok yok dedi Bang good

Cok umursamaz davrandi online chat teki personeller iptal et iade yapalim falan diyorlar. 4gb ile degistirdim kargoya vermisler ama hediyeyi vermiyorlarmis. Sanki suc bende urunu degistirmemde neyse simdi baktim urunu tekrar satisa cikarmislar cok amotorce bir satis politikalari var 4gb lari ellerinden cikarmak icin olsa gerek.

Soylenilenlere katiliyorum inanin oldugum yerde bu telefonlari kullanabilsem baska telefon almam. Apple in bir tek kulakligi cok ise yariyor ama o da Apple urunleriyle tam entegre calisiyor. Turkiye deyken surekli Cin telefonlari kullandim ailem hala xiaomi telefonlar kullaniyor ve memnunlar.

• fatsali1 F kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun. keske bekleyip 6 gb alsaydiniz 10$ farki vardi sanirim daha uzun kulanirdiniz. gerci bendeki cihazi daha ben 4 gb altina dustugunu gormedim bostaki ram miktarinin surekli 4300 civari bosta . doogee firmasi talebi karsilamakta zorlaniyormus ,ondan solayi stok sorunu yasaniyor surekli. su ana kadar cijazdan fiyat baz alinirsa çok memnunun sadece kamera cok başarılı değil, birde görüntülü gorusmede seste parazit var(yazılım kaynakli ) haricinde yag gibi akiyor cihaz.

• bu arada bu cihazi alan arkadaslara sidetle noled uygulamasını kurmasini öneririm , biliyorsunuz bildirim ledi yok bu uygulama ile o sorunda cozuluyor ustelik hangi uygulama bildirimi varsa iconu cikiyor( ayarlari kurcalayin cok guzel ozelikleri var) amoled ekran avantajı ile pilde tüketiyor.

• Surfacefr kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

Sahsen annem icin 6gb ram gerekecegini sanmiyorum

Suanki telefonu 2gb ramli bir sikayeti yoktu

Dogru optimizasyonlu bir telefonda 2gb ustu ram ihtiyaci olmaz bence

Neyse gorecegiz Turkiye ye gondermeden bakacagim

Annem bir tek ses aramasi yapiyor

Uzakta olan benim ama cok nadir video aramasi yapiyoruz

Normal aramada sorun olmadigi surece kullanir

• quote:

Orijinalden alıntı: fatsali1

Tesekkurler

Sahsen annem icin 6gb ram gerekecegini sanmiyorum

Suanki telefonu 2gb ramli bir sikayeti yoktu

Dogru optimizasyonlu bir telefonda 2gb ustu ram ihtiyaci olmaz bence

Neyse gorecegiz Turkiye ye gondermeden bakacagim

Annem bir tek ses aramasi yapiyor

Uzakta olan benim ama cok nadir video aramasi yapiyoruz

Normal aramada sorun olmadigi surece kullanir

Hocam siparişi türkiyeden mi verdiniz ?
  • quote:

bu arada bu cihazi alan arkadaslara sidetle noled uygulamasını kurmasini öneririm , biliyorsunuz bildirim ledi yok bu uygulama ile o sorunda cozuluyor ustelik hangi uygulama bildirimi varsa iconu cikiyor( ayarlari kurcalayin cok guzel ozelikleri var) amoled ekran avantajı ile pilde tüketiyor.

Hocam uygulama çok pil tüketiyor mu ? mesela günlük ne kadar etkiliyor acaba pil tüketimini ? test etme şansınız oldu mu ?
    amoled olmasinin avantaji pil tuketimi cok az. zayen gece kapali ayara getirdim. sabahta en fazla 15 dakikada gorursun bildirimi. oda nerdeyse etkilemiyor pil kullanimini.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.