Şimdi Ara

Doogee mix Ana konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
344
Cevap
3
Favori
18.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam incelemelerde 6 mi yoksa 4 GB mi dikkat etmedim.ram den başka değişik bişey yok sanırım.avrupada stok yapıyorlar.yani onlar aynı gün eline geçebiliyor.bircok firmanın Avrupa stokları var.doogee firması ilerleyen bir firma.ingiltere ligi ve İspanya Ligi'nde reklam sponsorluğu var.ileriki zamanlarda daha iyi ürünler görebiliriz.ayrica bataryası biraz daha büyük olsaydı keşke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam keske banada avrupadaki depodan yolamis olsalardi, bu sayede vergi ödemezdim :) suan şansa kalmış , gümrük memurunun insiyatifine vergi odeyip ödememem. Evet 4 ila 6 arasinda tek fark ram gerisi hep aynı. Birde bu cihazin nit degerini bulamadim , desteğe sordum rakam vermedi fakat memnun kalırsınız baya yuksek dendi . incelemelerde hic dikatinizi cektimi bu konu hakkında bilgi veren oldumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 29 Haziran 2017; 23:55:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

Hocam mi mix muadili istiyorsan maze Alpha ya bak sen.oda çok güzel incelemeni tavsiye ederim.

Baktım ona da ama o da büyük geldi bana, bakalım bunu bir tecrübe edelim de.

• Surfacefr kullanıcısına yanıt
    https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-doogee-mix

Nit değeri burada varmı bir bakar mısın ben tam bilmiyorum onu

• die_caprio kullanıcısına yanıt
    evet 500 nit mis, yeterli parlaklik, s6 edge 553 olduğunu düşünürsek üzmez diye tahmin ediyorum.

• Merhaba arkadaşlar . Cihazlar dum geldi toplamda kargo sonrasi 8 gunde ulasti elime. Bende iki rengide var ama mavi ayri guzel , ilk izlenim gercekten kalite malzeme kullanmislar, gumruk almadilar buna cok sevindim 70. € cepte kaldi(iki cihaz icin) mp3 calar yaziyordu kutuda sanirim ondan almadilar. Simdi gelelim esaz konuya . Cihaz cok performansli donma takilma olmadan aciyor hemen ( hic oyun yuklemedim) yalniz sanki bana biraz isiniyor gibi geldi , onceki cihazim sd615 liydi acana ondanmi bu cihaz isiniyor gibi geldi bilmiyorum. Bir diyer konu ise fotograf uzerinde 16 mp samsung kamera var fakat cok basarili degil sanirim yazilim kaynakli, ozellikle dusuk isikta çok sey beklemeyin. Bir diğer husus da cihaz tamamen Türkçe değil android stock Türkçe fakat cihazin kendi özel ayarları İngilizce. Özet olarak bu paraya bu cihaz bedava diye bilirim sinucta 600₺ takabul ediyor. İlerki zanamda performans ve pil kullanimi hakindada bilgi veririm . Yine sormak istediginiz veya denememi istediginiz birsey varsa denerim.

İyi gunler

• quote:

Orijinalden alıntı: Surfacefr

Merhaba arkadaşlar . Cihazlar dum geldi toplamda kargo sonrasi 8 gunde ulasti elime. Bende iki rengide var ama mavi ayri guzel , ilk izlenim gercekten kalite malzeme kullanmislar, gumruk almadilar buna cok sevindim 70. € cepte kaldi(iki cihaz icin) mp3 calar yaziyordu kutuda sanirim ondan almadilar. Simdi gelelim esaz konuya . Cihaz cok performansli donma takilma olmadan aciyor hemen ( hic oyun yuklemedim) yalniz sanki bana biraz isiniyor gibi geldi , onceki cihazim sd615 liydi acana ondanmi bu cihaz isiniyor gibi geldi bilmiyorum. Bir diyer konu ise fotograf uzerinde 16 mp samsung kamera var fakat cok basarili degil sanirim yazilim kaynakli, ozellikle dusuk isikta çok sey beklemeyin. Bir diğer husus da cihaz tamamen Türkçe değil android stock Türkçe fakat cihazin kendi özel ayarları İngilizce. Özet olarak bu paraya bu cihaz bedava diye bilirim sinucta 600₺ takabul ediyor. İlerki zanamda performans ve pil kullanimi hakindada bilgi veririm . Yine sormak istediginiz veya denememi istediginiz birsey varsa denerim.

İyi gunler

Hayırlı olsun hocam, siz 4 gb ram olan modelini mi aldınız ? bende siparişi verdim dün, almanyadaki arkadaşımın adresine gidecek telefon, o gelirken getirecek bana. Resim paylaşırsanız güzel olur, deneyimlerinizi bekliyoruz.

Birde telefonun kendi özel ayarları türkçe değil demişsiniz ama, nedir bu türkçe olmayanlar acaba ? biraz daha açarmısınız lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system electronıc -- 7 Temmuz 2017; 14:50:50 >

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    6gb olan modelini aldim bende. Turkce olmayan doogee nin kendi kisisel ayarlari mesela parmak izi sensoru kisayol ayarlari . Mesela hareketler , alt sagdan cikan kolay erisim ayarlari felan. Suan tek cihaz var aksam oburude gelsin fotograf cekip yollarim.

• quote:

6gb olan modelini aldim bende. Turkce olmayan doogee nin kendi kisisel ayarlari mesela parmak izi sensoru kisayol ayarlari . Mesela hareketler , alt sagdan cikan kolay erisim ayarlari felan. Suan tek cihaz var aksam oburude gelsin fotograf cekip yollarim.

Bende 6 gb ram olan modelini aldım, mavi renk. Şimdi de ön ve arka koruma filmi siparişi veriyorum, gerçi kutu içerisinden çıkıyor ama, yedek kalsın bir tane dedim. Kullanım deneyimlerinizi ve olumlu, olumsuz yorumlarınızı bekliyorum, takipteyim. Gerçi bu fiyata daha ne olsun ki, bu rakamlara burada telefon yok, düşünsene 6 gb ram, 64 gb dahili hafıza, çok şık bir tasarım, ön arka Corning Gorilla Glass 5, çift kamera vs...
  • Hocam kayıt işini nasıl halledeceksiniz ?

@Surfacefr
    Ben fransadayim kayit olayina gerek yok burada

Ön arka koruma nerden aldiniz link alabilirmiyim. Birde slikon klif bulamadim daha yeni oldugundan aksesuar sıkıntısi var suan ilerde düzelir umarim.

• quote:

Ön arka koruma nerden aldiniz link alabilirmiyim. Birde slikon klif bulamadim daha yeni oldugundan aksesuar sıkıntısi var suan ilerde düzelir umarim.

https://tr.aliexpress.com/item/XSDTS-For-Doogee-MIX-Screen-Protector-DOOGEE-MIX-Front-Back-Super-Soft-Nano-Explosion-Proof-Film/32819630043.html?spm=2114.13010608.0.0.kgbi7x

Aliexpress den aldım hocam, ben kılıf kullanmak istemediğim için ön ve arka kaplama aldım.

Yanlar 2D oldugu icin yapisacakmi acaba bu filmler tam olarak. Birde yenibir film sanirim daha once kullandinizmi bu filmlerden önerirmisiniz.

Bu arada baya özlemişim amoled ekranı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 7 Temmuz 2017; 18:15:57 >
  • quote:

Yanlar 2D oldugu icin yapisacakmi acaba bu filmler tam olarak. Birde yenibir film sanirim daha once kullandinizmi bu filmlerden önerirmisiniz.

Bu arada baya özlemişim amoled ekranı :)

Daha önce kullanmadım, deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak. Zaten pahalı da değil, denemeye değer.
    always on kendi özelliği değil. Ben kendim yukledim.

Doogee mix Ana konu

Doogee mix Ana konu

Doogee mix Ana konu

Doogee mix Ana konu

Doogee mix Ana konu

• Surfacefr kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünün gelmiş ,hayırlı olsun.genis bir inceleme yazarsın artık :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • die_caprio kullanıcısına yanıt
    Şuan hersey iyi , bir hafta kadar kullanim sonrasi detayli bilgi veririm suan cok erken iyi veya kotu demek için.

• quote:

always on kendi özelliği değil. Ben kendim yukledim.

Doogee mix Ana konu

Doogee mix Ana konu

Doogee mix Ana konu

Doogee mix Ana konu

Doogee mix Ana konu

Çok güzel gözüküyor, güle güle kullanın. Bizimki de gelsin bakalım, zaten sanmıyorum bizden başka kullanıcısı olsun, koskaca konu bize ait hocam 😁

Sanirim turkiyede doogee dispororu var inanain uygun fiyata getirse yok satar cihaz gercekten suana kadar cok hosuma gitti.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.