Şimdi Ara

DOOM 4 (PS4 ANA KONU) 2016 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
6
Favori
21.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi görsellerden baktım çok iyi olmuş baya benzetmişler her ne kadar ilk oyunlardaki kadar tatlı olmasada doom 3 deki gibi farklı bir yapıda değil o yüzden bu oyuna resmen bir remake oyunu diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom II -- 17 Mayıs 2016; 0:08:56 >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    peki doom 2'deki gibi icon of sin benzeri bir final boss var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doom II

peki doom 2'deki gibi icon of sin benzeri bir final boss var mı?

Bir final boss var elbette ama nasıl bir şey olduğunu anlatabilmem mümkün değil zira hemen anlaşılır. Yine de spoiler içine alayım, isteyen baksın.

Doom 1 finali ile aynı, Spiderdemon karşımıza çıkıyor.
  • nightmare de oynuyorum bu mod manyak:)))
  • Arkadaşlar oyunu uygun fiyata nereden alabiliriz acaba? PC için. Teşekkürler...
  • Godlessfrog kullanıcısına yanıt
    PC için duurmaplay adlı siteden 99 TL gibi bir fiyata alabilirsin. Ben oyunu bitirdim kesinlikle parasının hakkını veriyor! :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tfn123 -- 17 Mayıs 2016; 20:16:10 >
  • efsane oyun
  • Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama benim grafiklerle ilgili sorunum meğer PS4 ile ilgiliymiş. Ses görüntü ayarlarında görüntü çıkışında hdmi ı tam (full) moduna aldığımda renkler ciddi derinlik kazandı ve eskiden oyunda karaltı gibi görünen alanlar yerini doğru tonlanmış renklere bıraktı. Multiplayer ağırlıklı oynadığımdan PS4 ile oyuncu monitörü kullanıyorum. Eğer monitörünüz tam RGB aralığını destekliyorsa bu ayarı yapmanızı tavsiye ederim. (TV lerin %90 ı desteklemiyormuş uyarayım!)

Oyuna ultra violence zorluğunda başlamama rağmen ilk 4-5 bölüm beni zorlamamıştı. Sanıyorum 7.bölümden sonra ciddi zorlanmaya ve aynı oranda keyif almaya başladım. Oyunda belki korku öğesi yok ama sizi ciddi strese sokabilecek çatışma mekanikleri var. Yapay zeka bu bakımdan çok güzel iş çıkarıyor. Oyun bir noktada artık sizi silah ekonomisi yapmaya ve doğru silahı kullanmaya zorluyor. Örneğin bazı iblis tiplerini direkt testere ile kesemiyorsunuz. Doğru pozisyonu yakalayamazsanız sizi yamultuveriyor. Kısaca oyunda ilerledikçe hikaye modu beni benden almaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delio -- 18 Mayıs 2016; 13:39:28 >

• Online oynanabilirlik rezalet olmamıs,bu oyunun online ı daha farklı olmalıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lingua__Franca kullanıcısına yanıt
    Ok bye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun grafikleri bence yeterli. Online da bence eğlenceli olmuş.
  • Oyunu bitirdikten sonra toplanabilirler için bölüm seçme açılıyor mu ?
  • 1080P/60FPS çakılı verebilen en iyi grafikli oyun.Uncharted 4 PS4 Neo'da single'ı 60FPS yaparsa anca o alır bu ünvanı iDTech 6 sağlam iş çıkartmış 5'in kötü izleniminden sonra iyi toparlamış oldular.Aşağıdaki DigitalFoundry videosunda da bahsedildiği gibi uzun zaman sonra John Carmack'ın dahil olmadığı ilk iD motoru buymuş ve endüstiriden en deneyimki isimleri bir araya toplamışlar CryEngine gibi motorlarda çalışan isimlerle birlikte geliştirmişler.

Umarım bu motoru diğer firmalarada satarlarda konsolda belli bir çıta korunmaya başlar.

• Doom Hikaye Modunu Oynadık

• Doom Collectors Edition Kutu Açılışı

• bu oyun muhteşem ve bu kadar az ilgi görmesi ilginç...
  • otto1234 O kullanıcısına yanıt
    Otto fiyatı çabuk düşecek oyunlara ilgi olmaz herkes bilir ve hepimiz biliyoruz ki oyun 6-7 ay sonra çılgın indirimleri görecek, Ekim ayında 80 - 90 tl ye kutulu sıfır %99 ihtimalle bulacağımdan o kadar eminim ki Türkiye de de o fiyatlara yakın olur 120 TL neden olmasın bu yüzden oyun çıkar çıkmaz sağlam fiyatlar ile geldi pc de fiyat yükselttiler. Önce fan ları yolayım sonra batan geminin malları der satarım kafası

Diğer tarafta 190 TL ye uncharted 4 varken 210 tl ile ps4 de 500 000 satış yapmaları tam bir hayal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 21 Mayıs 2016; 17:19:56 >
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    ne 210 TL si yahu :) oyunu ben 179 TL ye aldım ayrıca oyun endenozya psn'de 135 TL.
  • otto1234 O kullanıcısına yanıt
    Endonezya ya ben gidene kadar 90 tl olur :) pahalı oyunlara alerjim var

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.