Şimdi Ara

DOOM 4 (PS4 ANA KONU) 2016 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
6
Favori
21.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben normalde bu tarz oyun oynamam ama ilginc geldi guzele benziyor. Bi iki arkadasa mesaj attim ama merak ettigim 3d var mi bu oyunda. 3d varsa ayni su 7d filmler gibi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde bende aktif 3d var yan yana yada alt alta yi seciyon ps4 de 3d nasil hic 3d oynamadim.

• PS4'de multi ne durumda, PC'de ciddi bir oyuncu azlığı var gibi zira çok zor oyuncu buluyor, bulduğu da çoğunlukla td modundan, diğer modlarda yarım saat bekleyip de oyuncu bulmadığı oldu.
  • Niye bilmiyorum bu oyun beni aşırı gerdi, kasıla kasıla oynuyorum. Zorluk seviyesini düşürdüm sakinleşmek için yine de oyunun sonuna kadar dayanip bitirebilir miyim bilmiyorum
  • DOOM Evolution – DOOM 1993 vs. DOOM 2 vs. DOOM 3 BFG vs. DOOM 2016 Graphics Comparison

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Oynadığım süre zarfında oyuncu bulmak konusunda hiç sıkıntı olmadı. Fakat uzun vadede multiplayer ın ciddi kan kaybedeceğini düşünüyorum. Diğer oyun modları TDM nin üstüne pek birşey koyamıyor. Gerçi bu hızlı oyun yapısına başka nasıl görev odaklı bir mod yapılabilir onu da bilemiyorum. En azından CTF modu ve ona uygun haritalar olmalıydı.
  • delio kullanıcısına yanıt
    Ut3 ün kaderini paylaşıyor. Sp si için alan alır, mp bir şekilde elde patlayacak, oynayanda 1000 kişilik server larda takılır 7-8 ay sonra
  • Oyunu aldık sonunda Unc 4 bitince Doom macerası başlasın

DOOM  4  (PS4 ANA KONU) 2016

• Beyler bir sıkıntım var oyunuda save noktasından baslıyamıyorum file corrupt hatası yazıyo ve yüklenemedi yazıyor oyuna kaldığım yerden baslıyamıyorum benzer sorun yaşayan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 27 Mayıs 2016; 1:20:56 >
  • Almayi düşünenlere şiddetle tavsiye ediyoruz stres atmak için birebir

• arkham92 kullanıcısına yanıt
    260a mi aldiniz?

Hayırlı olsun. Umarım araldan 260 tl ye almamışsınızdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Hayırlı olsun. Umarım araldan 260 tl ye almamışsınızdır.

Çek vardı onunla aldım hocam media marktan Fiyatını hak etmiyorsa bu oyun henüz açmadım paketini Unc 4 oynuyorum bitmedigi icin gidip baska oyunla değişim yapayım?

Oyun güzel o yüzden söylemedim :) Sorun hiçbir oyun 260 tl yi hakketmiyor. O yüzden umarım araldan almamışsınızdır demek istedim. Çünkü daha uygun fiyata daha doğrusu olması gereken fiyata başka yerde bulabilir fiyatların bu seviyeye gelmesine neden olanların daha az kazanmalarını sağlayabilirsiniz demek istedim.
  • Belçika da 50 euro belki alıp başlayanilirim ama sadece multiplayer için

• 36 kullanıcısına yanıt
    Sadece multplayer için alacaksan, hiç alma. Singleplayer için al. Yoksa değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tfn123

Sadece multplayer için alacaksan, hiç alma. Singleplayer için al. Yoksa değmez.

Hilaye modu ilerlemeli modu hiç sevmiyor degmez o zaman boşver :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Oyun güzel o yüzden söylemedim :) Sorun hiçbir oyun 260 tl yi hakketmiyor. O yüzden umarım araldan almamışsınızdır demek istedim. Çünkü daha uygun fiyata daha doğrusu olması gereken fiyata başka yerde bulabilir fiyatların bu seviyeye gelmesine neden olanların daha az kazanmalarını sağlayabilirsiniz demek istedim.

Hocam oyunun PC konusunda şöyle yeni bir mesaj atılmış kafa karıştırmıyor değil :)

"Yeni Doom ile ilgili şöyle bir tereddüt ve düşüncem var:

"Oyun çok süper, şöyle mükemmel" modundayız ancak şöyle bir bakış açısı göstereyim size;
    Oyunun şu haliyle bir Painkiller'den ne farkı kaldı? Süper grafikler, eski nostaljik Doom ortamı mı? Peki bunlar size yetiyor mu? gibi sorular kafada uçuşuyor.

Doom'un zamanında devrim niteliğinde olması ve ilgi görmesi, Wolfenstein'den sonra bu tip başka hiçbir FPS oyununun olmaması idi. O yüzden isterse senaryoya sahip olsun, ister olmasın, zaten kimsenin umurunda olmadı, herkes aldı takır takır oynadı.

Peki şimdi onu diğer oyunlardan farklı kılan ne oldu? Biraz önce dedim ya, şu haliyle bir Painkiller'dan farkı nedir? Yani ismi Doom olmasa, Boom olsa, başka bir yapımcı yapsa, bu oyun sizce yerden yere mi vurulurdu, yoksa yine aynı tepkileri mi alırdı?

Örnek de vereyim, Homefront: Revolution. Sağda solda incelemelerde "grafikleri güzel, şu var bu var, bilmemne, ama hikaye çok sıkıcı, şu eksik bu bilmemne" diye bir köşeye atıldı. Steam'de bile kullanıcı incelemeleri karışık. Alsam mı almasam mı karar veremedim bu yüzden. E peki Doom olunca ne oluyor, hikaye zaten yok? Önüne geleni öldür? Ortam, atmosfer mi önemli?

Bilemedim, karar veremedim, beni ikna edin lütfen :P "

• Yalnız DH'de Doom'un hem PS4 hem PC konularına bakıyorum arkadaş, bu kadar mı pasif olabilir ya? Doom çıkmış abicim 12 yıl sonra... Yazık yani, senelik COD BF konularına bakıyorsun dakika başı mesaj alır, ama DOOM gibi uzun süreli çıkmayan efsanevi oyunlar hiç bu tarz forumlarda tutmaz. Cidden oyun kültürü diye bir şey kalmamış ya. Sürekli Casual'a kayıyor. Doom 4'ü beklerken bile daha çok mesaj alırdı. Cidden üzülüyorum vallahi.
  • Field Drone'u havada yakaladım. Bir çeşit glitch olsa gerek.

Bu da ufak bir boss kapışması. Oyunu oynamayanlar için spoiler içine alıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.