Şimdi Ara

DOOM 4 (PS4 ANA KONU) 2016 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
6
Favori
21.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu ile alakalı değil ama kusura bakma gassalmısın?
  • Skylined kullanıcısına yanıt
    yok hocam :)
  • Snapmap haritalarına bakın. Zira multide böyle bir mod yok.
  • delio kullanıcısına yanıt
    cıkmadan once oyuncuların bır araya gelıp parti parti canavarların olacagı bır mod olacaktı belkıde dlc ıle gelecek
  • O söylediğiniz kesit snapmap tanıtılırken gösterilmişti. Şu an survival tarzı coop haritalar snapmap da mevcut.
  • demosunu indirdim ps4e yarım saat oynamadan sildim hikayesiz oyun oyun deilmiş anladım.. Free 2 play ücretsiz oyunlara benzemiş tam olarak para falan verilmez bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var...

oyunda ending boos'dayım. son boss'da bütün silahlarım ve mermilerim bitiyor uzun bir süre oyunun en başında elimde olan silahla takılmak zorunda kalıyorum ve baya bir süre sonra yeşil şeye geldiğimde bütün mermilerim tekrar dolduruyor ama iş işden geçmiş oluyor ölüyorum.

ending bossla savaşırken savaş anında yeşil şeye geldiğimde mermiler max diyor yenilemiyor ve bütün mermilerim bitene dek yenilemiyor. oyunu bitiren arkadaşlar yardımcı olunuz lütfen çıldırmak üzereyim

• Evrekas kullanıcısına yanıt
    Yamadan sonra online maçlara girmek daha bir çileli hale geldi. Lobide bazen bekleme süresi sayacı kayboluyor ve maç başlayamıyor. Lobi dolup dolup boşalıyor, mal gibi bekliyoruz. Çıkıp tekrar gireyim diyorsun fakat gene aynı lobiye düşüyorsun. Oyunun yükleme ve bekleme süreleri zaten bezdiriyordu, bu sorun da üstüne tüy dikti.
  • arkadaşlar demoyu indirdim oynanıyor sürekli anlamadım demo kaç saat ? :D
  • arkadaşlar demoyu çok beğendim ve bugün sipariş verdim

gerçekten çok güzel bir oyun

demoyu bu kadar uzun yapmalarının sebebi sanırım kendilerine güvenmeleri

insan bazende senaryosuz, düşünmeden, çok detaylı strateji üretmeye çalışmadan sadece bol aksiyon içerisinde savaşarak ve müthiş müziklerin zevkini çıkararak oynamak istiyor

işte böyle zamanlar için bu oyun birebir

çok zevkli müthiş birşey
  • Ana karakter İman dolu maşallah. Ne kadar şeytan varsa kutsal suyu veriyor hepsine. Bize böyle cengaverler lazım.

• Konuya biraz hareket vereyim.

Akşamları multi oynayanlar beni ekleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: delio

Konuya biraz hareket vereyim.

Akşamları multi oynayanlar beni ekleyebilirsiniz.

Ekleyelim de dostum ps4 id n nedir. Benim mr_aerolite yas 21.

• omeremregoktas95 kullanıcısına yanıt
    İmzada mevcut. Videolarda da mevcut.
  • Güncellemeyi yükleyip faydasını gören var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dvoca

Güncellemeyi yükleyip faydasını gören var mı ?

SP ye yönelik birşey yok. MP de 2 yeni mod eklediler. Güncellemenin büyüklüğüne bakarak ilk dlc yi de içine eklediklerini düşünüyorum. Yeni modlara gelirsek CTF abuk subuk olmuş. Diğeri de domination benzeri. Aynı haritalara tüm modları yedirme çabalarının oyunu batırmaktan başka bir işe yaramadığını düşünüyorum. Halo yu yapan takıma vermiyeceklerdi bu işi ,geçmiş olsun. Sadece TDM oynuyorum o da yokluktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delio -- 31 Temmuz 2016; 21:00:50 >
  • çok zor ve çok eğlenceli

eleştirebileceğim tek yön yandığın zaman check point geride kaldığı için hiç alakasız şekilde her defasında yürüyüp gelmek zorunda kaldığın mesafeler can sıkıcı.

Bunun dışında gerçekten efsane.

Konu filan arayan arkadaşlar; Bu oyun eğlence amaçlı bir FPS

sürekli aksiyon ve dikkat gerektiriyor.

Bu da bölümü bitirdiğinizda çok mutlu olmanızı sağlıyor

Grafikler, silahlar vs herşey süper
  • Elden çıkartmak isteyenler çift hak ve tüm bilgileri vermek şartıyla alabilirim.
    Edit: Alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBeyaz -- 2 Ağustos 2016; 9:32:23 >
  • 55
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.