Şimdi Ara

DOOM 4 (PS4 ANA KONU) 2016 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
6
Favori
21.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Silahlardan özellikle çiftenin bütün özelliklerini upgrade yaptığınızda karşınızda duracak yaratık kalmıyor. En küçüğünden en büyüğüne kadar herkeste işe yarıyor.
  • Oyun efsane olmuş, hem grafikler hem oynanış zevki üst düzeyde. Bu grafiklerde bu kadar akıcı çalışması da müthiş bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda oynadığım en iyi FPS kesinlikle. Tam stres atmalık. Hazır indirim de varken kaçırmayın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delio

quote:

Orijinalden alıntı: dvoca

Güncellemeyi yükleyip faydasını gören var mı ?

SP ye yönelik birşey yok. MP de 2 yeni mod eklediler. Güncellemenin büyüklüğüne bakarak ilk dlc yi de içine eklediklerini düşünüyorum. Yeni modlara gelirsek CTF abuk subuk olmuş. Diğeri de domination benzeri. Aynı haritalara tüm modları yedirme çabalarının oyunu batırmaktan başka bir işe yaramadığını düşünüyorum. Halo yu yapan takıma vermiyeceklerdi bu işi ,geçmiş olsun. Sadece TDM oynuyorum o da yokluktan.

Guzel tespit. Bu guncellemeye, ozellikle boyutuna aldanip takaslamama karari aldim ancak insan 7gb guncellemeyle multinin icjne iyice edebilir mi aklim almiyor. En guzel mod olan domination gitmis takim bazli diye bir sey gelmis ki, her seyi gectim hala odalar bombos 4 kisiyle tdm cevirmeye calisiyoruz. Alacaklara da tavsiyem iyice ucuzlamasini bekleyin 90 a anca satilabilecek bir oyun oldu.

• Oyunu bitirdim.

Atmosfer ve mekanlar olmasa oyun gerçekten sıkıcı. Hep aynı tarz yaratıklar hep aynı tarz oynanış bir süre sonra sıkıyor. Yer yer oyunun platform oyununa dönüşmesi bayıyor. Atmosfer ve mekanlar iyi tasarlanmış. Vuruş hissini beğenmedim doğru düzgün hedef alamıyorsun. Genede bu fps yokluğunda idare etti.

7/10
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zfr cn -- 20 Ağustos 2016; 21:56:33 >
  • Oyun cok kral olmus. Muzikleri aksiyonu her tarafi hardcore her tarafi psikopat. Eski seriye cok da sadik kalinmis. Fps olmasina ragmen bir suru upgrade/skill rune oyunlari da cok hos olmus. Multi oynamasaniz bile single oynanmali. Fps sevenler zaten dusunmeden almali.

Yalniz oyunu zorda oynayin diger turlu sıkıcı olur. Nightmare new game plus yapmadan girmek iskence cok cabuk indiriyorlar ama Nightmare in bir alti tam sweet spot hem zor hem heyecan dolu oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Ağustos 2016; 13:56:37 >
  • Oyunu bitirenler kaç saat sürüyor ortalama ?

• Oyunda 7 saatlik full exploration gittigim oyunum oyun cokmesi akabinde save dosyasini bozmasi ile cope gitti. Canimdan bir parca koptu ama oyun o kadar guzel ki hemen bastan basladim eski noktama yaklastim.

Bu oyunu oynarken oyundan her ciktiginizda save dosyanizi "USB'YE YEDEKLEYİN" sony serverlarina degil. Sony'e yedeklerseniz ve dosya hatasi alirsaniz bozuk dosyayi otomatik olarak duzgun dosyanizin uzerine upload edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 24 Ağustos 2016; 8:45:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Oyunu bitirenler kaç saat sürüyor ortalama ?

20 saat sürmüş benim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun Amazon'da 20 dolar.

• Oyunun 8.bölümüne geldim.
    İlk bölümden bu bölüme kadar aksiyon hiç bitmedi. Mekanlar şahane silahlar çeşitli ve upgrade ile dehşet hale dönüşebiliyor.
    Oyunu oynarken bir yandan büyük keyif alıyorum bir yandan da sinir krizi geçiyorum çünkü çok zor olmuş.
    7. Bölüm olan Hello on mars galiba çıldırttı beni 2 saati aşkın sürede anca geçebildim. O sadece havada uçup ağzından balon tarzı ateş eden yaratıklar geldi mi sürekli ölüyorum. Onları öldürmek büyük dert.

Kesinlikle oyunu alın ve oynayın derim.

Hikaye olayına çok takılan arkadaşları anlamıyorum. Sonuçta film izlemiyoruz oyun oynuyoruz. Takılmadan stresinizi atın geçin.

• En son UC4 de böyle heyecanlanmıştım. Soluksuz oynuyorum oyunu. Grafikler desen harikulade. Alın oynayın bitirin.

• Son gelen güncelleme ne gibi farklılıklar getirmiş bilen arkadaşlar yazarsa makbule geçer okadar şeyi indirmeyelim yoksa boşver.

• Oyun baya eğlenceli fazla aksiyon içeriyor sonlara gelmek üzereyim sec hakkı uygun fiyata satacağım ilgilenen pm atabilir.
  • zfr cn kullanıcısına yanıt
    En önemli değişiklik multiplayer da yalın deathmatch (FFA) modu geldi. Ayrıca artık isteyen kendi belirlediği kurallarla özel lobi kurup multiplayer oynayabilecek.

Single moda dair teknik hata düzeltmeleri dıışnda birşey yok. Aynı şekilde snapmap için de birtakım düzeltmeler/iyileştirmeler yapılmış.

https://community.bethesda.net/thread/81627
  • Tr psn çift hak mevcut. Almak isteyen varsa pm atabilir.
  • Oyunu henüz bitiremedim kısmen zorlanıyorum geçmişteki tüm doomları oynamıştım aynı hissi veriyor diyebilirim 30 üzeri yaşınız varsa çok eğlenirsiniz ama genç bir oyuncu iseniz yeni oyunlara göre bölümlerin kendini tekrar ettiği ve sıkıcı bir platform oyunu olduğunu düşünebilirsiniz. Genel olarak ben beğendim.

• gözümde 2 damla yaşla oynadım düm.
    dile kolay 20 küsür yıl olmuş. aşağıdaki linkten değişimleri görebilirsiniz. Aynı zamanda eskiye ne kadar bağlı kalındığını da.
    https://www.buzzfeed.com/gabrielsanchez/doom-in-90s-vs-today?utm_term=.thQPqpmVq#.mdKp6M986

20 sene önce ansıl oynadıysam ne hissettiysem aynısını hissettirdi bana. zaman ne hızlı geçmiş yav.
  • Bugün başlayacağım oyuna 68GB nedir lan oha
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.