Şimdi Ara

DOOM 4 (PS4 ANA KONU) 2016 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
6
Favori
21.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız arkadasinizdan trip mi yediniz, patron gider mi yapti, babanizdan azar mi isittiniz acin oyunu 1 saatte hicbir seyiniz kalmaz rahatlarsiniz

Cok kral stres atmalik oyun olmus grafik ve fps oranina bittim zaten yag gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 22 Kasım 2016; 16:41:57 >
  • Şuraya bırakayım, bakarsın lazım olur.

DOOM  4  (PS4 ANA KONU) 2016
  • Oyun efsane.benim gibi yillar oncesinden ayila bayila oynayanlar kesinlikle beyenecek
  • TDM ve DM'yi yaptıkları bir güncelleme ile diğer playlistlerin içine katıp görev odaklı oyun modlarının daha çok oynanmasını sağlayama çalıştılar. Gelen tepkiler nedeniyle (ben dahil) ertesi gün değişikliği geri çektiler. Oyunun multiplayer kısmını TDM ile DM ayakta tutuyor. Çıkışından uzunca bir süre geçmesine rağmen bu modlarda beklemeden oyun bulabiliyorum. Ayrıca gelen ücretli/ücretsiz yamalarla oyun zenginleşmeye devam ediyor. Şu an bilek gücüne dayanan saf aksiyonu başka bir oyunda bulmanız mümkün değil. Yeni gelen haritaların tasarımları da ayrıca çok başarılı.

Yüklediğim vidyolara bağlantıdan bakabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/playlist?list=UUIIL1s9UR2eBgp981GfgryQ

• delio kullanıcısına yanıt
    Basit bir multiplayer odaklı dlc yi 15$'a satan adamların oyununu single bitirip silerim multisi istediği kadar zevklı olsun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni haritalarda oynamak için dlc alman gerekmiyor. Fakat gelen güncellemelerle oyun 90 GB a dayandı. Bilgin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: navolta

Arkadaşlar oyunun demosunda cihazda acayip bir fan sesi olmuştu şimdi full alsam aynısı olur mu?

Ps4'de fan sesi çok oluyordu ben oynarken, pro'da tamamen sessiz çalışıyor oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.Ben yaklasık 1 ay önce ps 4 aldım. Oyunu biraz oynadım.Belirli bi seviyede görevleri yaptım.Ancak şimdi girmeye çalıştığımda.Sol üstte camping yazısında takılıp kalıyor ne yapmam lazım. Yardımcı olur musunuz ?
  • Oyun sonun da bitti.bana gore efsane,bol aksiyon multide gayet iyi.online oynamak isteyen varsa psn uye adini atsin ozelden kapisalim.
  • fubo kullanıcısına yanıt
    Psn imzamda mevcut.

• Oyunu indirimden aldım 59 tlye. Multisine baktım eğlenceli gözüküyor adam bulunuyor mu team deathmatch falan yaparken

• GranTurismo kullanıcısına yanıt
    DM ve TDM de sıkıntı yok. Görev odaklı takım oyunlarına girersen orada oyuncu bulamayabilirsin.
  • Bir daha oyun almadna önce reddit te deadzone input lag diye aratıcam arkadaş bu ne 60 fps doom diye aldık deli gibi deadzone var. oyun ilk çıktığındna beri söylemişler kimse takıpta bi deadzone ayarı eklememiş oyuna bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 9 Şubat 2017; 13:19:16 >
  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN. DAHA ÖNCE 4 5 KERE YAZDIM BURAYA ANCAK KİMSE CEVAP VERMEDİ YAZDIĞIMA..

PS4 İÇİN DOOM 4 ALDIM.OYUN KUTULU. BELİRLİ BİR SEVİYEYE KADAR OYUNU TAMAMLADIM.15 20 GÜN KADAR ARA VERDİM.SONRA BİR DAHA OYUNU OYNAYAMADIM. SOL ÜSTTE CAMPİNG YAZISI TAKILIP KALIYOR. YARIM SAATT BEKLEDİM GENE AÇILMADI. OYUNU SİLİP TEKRAR YÜKLEDİM GENE OLMADI.LÜTFEN YARDIMCI OLUN
  • @StevenByLouise
    Oyunun takılması konusunda birşey diyemeyeceğim. Oyun büyük güncellemeler aldı. Arka planda dosyaların hash doğrulaması uzun sürebiliyor.

@Far Beyond Driven
    Oyun ilk çıktığında ben de hassasiyetten şikayetçiydim ta ki hareket yumuşatmasını sıfırlayana kadar. Denemeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delio -- 17 Şubat 2017; 12:43:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delio

@StevenByLouise
    Oyunun takılması konusunda birşey diyemeyeceğim. Oyun büyük güncellemeler aldı. Arka planda dosyaların hash doğrulaması uzun sürebiliyor.

@Far Beyond Driven
    Oyun ilk çıktığında ben de hassasiyetten şikayetçiydim ta ki hareket yumuşatmasını sıfırlayana kadar. Denemeni öneririm.

Ne yapmam gerekir peki ne önerirsin...

Hash ne demek

• Hash konusuna takılma zaten bizi ilgilendiren bir mesele değil.

Öncelikle oyun kurulduktan sonra PS4 bildirimler menüsünde devam eden indirme var mı kontrol et. Güncellemeler tamamen yüklenmeden oyun açılmayabilir.

Son baktığımda DOOM 90 GB yer kaplıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delio

Hash konusuna takılma zaten bizi ilgilendiren bir mesele değil.

Öncelikle oyun kurulduktan sonra PS4 bildirimler menüsünde devam eden indirme var mı kontrol et. Güncellemeler tamamen yüklenmeden oyun açılmayabilir.

Son baktığımda DOOM 90 GB yer kaplıyordu.

tamam teşekkür ederim
  • arkadaşlar oyunu kurdum ama karekter çok aşırı hızlı hareket ediyor.sanki ghost veya hızlı gitme hilesi açılmış gibi acayip hızlı..normal harekt hızının çok çok üstünde.doom 3 veya normal bir oyundaki hız gibi nasıl ayarlanır bilgisi olan varmı ?
  • HyperActive kullanıcısına yanıt
    Oyun bana da çok hızlı geldi 60 fps olmasından sanırım.Konsoldaki diğer 60 fps lere göre daha hızlı.Alışmamışız konsolda bu hıza beynim döndü.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.