Şimdi Ara

DOOM (Çıktı!) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
7
Favori
14.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jvcjvc

Bypass malesef. Denuvoya' doom demo gibi gosterilmis falan. Dah denuvonun ise yaramaz hale gelmesine var.

Hocam araştıracak olursan bypass olayı dışında Denuvo kırıldı Rise of the Tomb Raider üzerinden,kıran ekip diğer oyunlar için de çalışmalara başlayacağını duyurdu hatta.Bypass değil yani ama şimdilik sadece Tomb Raider var
  • az evvel malum ortamlara düşmüş gibi gördüm ama denemeden bişey bilinmez tabi bir haber edeyim dedim
  • Pc de var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun malum yerlere düşmüş canlanır buralar yakında
  • indiren yokmu son halini :)
  • Konu hep yukarılara geldiği zaman, oyunla ilgili konuşan biri var mı diye bakıyorum hep korsan muhabbetleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Konu hep yukarılara geldiği zaman, oyunla ilgili konuşan biri var mı diye bakıyorum hep korsan muhabbetleri.

Doom 3 etkisi yaratamadı maalesef

• Ben mi yanlış hatırlıyorum o zamanları yoksa zaman geçtiği için eskiden olan şeyler daha mı güzel gözüküyor bazı arkadaşlara. Doom 3 ilk çıktığı zaman hem Half Life 2 ile yakın olan çıkış tarihleri ve bekleneni verememesinden dolayı yerin dibine sokulmuştu.
  • ben bi hevesle aldım , oyunu dahada bitiremedim oynamak gelmiyor nedense. multiplayer kısmı çok yavan zaten
  • quote:

Ben mi yanlış hatırlıyorum o zamanları yoksa zaman geçtiği için eskiden olan şeyler daha mı güzel gözüküyor bazı arkadaşlara. Doom 3 ilk çıktığı zaman hem Half Life 2 ile yakın olan çıkış tarihleri ve bekleneni verememesinden dolayı yerin dibine sokulmuştu.

Doom 3 diğer Doom oyunlarından çok farklıydı ama her zaman Half-Life 2 ile karşılaştırılırdı. Her ne kadar Doom serisi ile pek alakası olmasa da dönemin en kaliteli oyunlarından birisidir bence.
  • Oyun hep koşar tarzda hızlımı oynanıyor ? tüm videolarda öyle gibi gördüm doom 3 efsanesi gibi ağır sakin ilerleme yokmu single modunda ?
  • Hayır, özü olan Doom 1 ve 2 oynanışına dönmüş durumda oyun çoğunlukla.
  • oyun kırıldı conspir4cy tarafından, ilginen varsa..
  • Safkan fps arayan adam bu oyuna dadansın acaip deşarj ediyor iblisleri dağlamak yetmiyo kafa gözde kopartıyorsun. Durup dinlenmek yok sürekli koşar adım devam ediyorsun yorgun olanlar oynamasa iyi olur Yalnız 65 GB çok hayvan boyutu var kotanın ..zına .çıyor
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Doom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citadel -- 11 Eylül 2016; 0:01:28 >
  • quote:

Ben mi yanlış hatırlıyorum o zamanları yoksa zaman geçtiği için eskiden olan şeyler daha mı güzel gözüküyor bazı arkadaşlara. Doom 3 ilk çıktığı zaman hem Half Life 2 ile yakın olan çıkış tarihleri ve bekleneni verememesinden dolayı yerin dibine sokulmuştu.

Gerilim olarak çok başarılı bir oyundu. Gerçekten insanı rahatsız edebiliyordu. Doom safkan bir fps olsada Zamanına göre iyi işler çıkardı. Açıkcası doom 3 ü daha çok seviyorum. Önüne geleni vur dağıt hoşuma gitmiyor. Half Life ın önüne kimi koysan sönük kalır zaten. Ona yapacak bir şey yok

• Yorumlarınız için teşekkürler, bende yorumumu yapayım.

Doom 3'ün bence hiç derin bir hikayesi yok ki Doom serisi için gerek de yok. Doom 3 çıktığı zaman beğenilmişti ama efsane olarak değil gayet normal, iyi bir oyun olarak değerlendirilmişti. Tabi zevkler kişiye göre değişir ama o yüzden Doom 3 gibi olamadı, Doom 3 efsane yazılarını görünce şaşırdım. Doom 3'ün sunduğu gerilim ve korku da ilk 1 saat sonunda gidiyordu çünkü yaratıkların hepsi size 'boo' yaparak saldırıyor, köşelerden çıkıyordu sürekli ve bir süre sonra alışıyordunuz. Oyun nasıl başladıysa öyle bitiyor, sizi hiç şaşırtmıyor, uğraşmıyordu bile. Yanlış anlaşılmasın iyi bir oyundu bende zevkle oynamıştım hatta BFG Edition'i da yıllar sonra alıp oynadım fakat yeni Doom ile 3 arasında bence kalite olarak pek fark yok hatta bazı açılardan daha iyi bile diyebilirim.

Benim yeni oyunu beğenme nedenlerim, modern FPS'ler gibi QTE'lar ile yok kapı patlatma gibi eventler ile doldurmadan ruhuna sadık kalmışlar Doom'un. Çok hızlı bir oynanışı var günümüzde bir çok oyunda olmayan ve önümüze geleni vurmaktan başka bir şey yapmıyoruz ki Doom zaten bu. Yaratıkların, hareketleri, animasyonları, kaçıp saldırmaya çalışmaları her şeyini beğendim. İçerik olarak da iyi bir süre sunuyor tabi ben Online'ını beklediğim kadar beğenemedim, oynayıp bıraktım bir süre sonra. Fiyat olarak da değerlendirme yaparken bizim gibi şansız ülkelere göre değerlendirme yapmayalım.

Demek istediğim kendi düşünceme göre ilk Doom'ları beğenen bu oyunuda beğenir, Doom 3 ile bence aralarında öyle aman aman fark yok. Doom 3 daha karanlık olabilir ama zaten hep aynı şekilde korkutmaya çalıştığı için korku ögesi kalmıyordu bir süre sonra. Doom 3 benimde sevdiğim oyunlar arasında ama öyle efsane gibi yorumlar görünce şaşırdım sadece.

• Bence bu DOOM'a hızlı demek de yanlış. Daha doğrusu şöyle yanlış, eski Doom oyunları gibi hızlı değil. Sadece günümüz oyunlarına göre hızlı. Yoksa eski Doom veya Quake oyunlarına bir göz atarsanız yine onlara nazaran yavaş olduğunu görebilirsiniz. Bence bu haliyle çok akıcı ve keyifli olmuş oyun. Arkadaşın da dediği gibi tam deşarj olmalık. :D
  • Doom yuklu steam hesap isteyen varsa pm den ulassin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korku öğesi azalmış.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.