Şimdi Ara

DOOM (Çıktı!) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
7
Favori
14.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En düşük 60, ortalama 90, fps en yüksek de 120 fps gördüm. En yüksek ayarlarda Opengl ile. AMD hangi konuda kötüymüş anlamadım? 970 200 fps falan mı gösteriyormuş? Birde Vulkan çok ama çok gereksiz olmuş bu oyuna.
  • Yeni monitör aldım ve yanında Doom oyun kodu hediye veriliyormuş.

Steam kodu diye yazıyor zaten gelen mail de multi de var.

Fiyat :90 tl ye satıyorum.

İlgilenen arkadaşlar varsa p.m ile iletişime geçsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

En düşük 60, ortalama 90, fps en yüksek de 120 fps gördüm. En yüksek ayarlarda Opengl ile. AMD hangi konuda kötüymüş anlamadım? 970 200 fps falan mı gösteriyormuş? Birde Vulkan çok ama çok gereksiz olmuş bu oyuna.

amd'nin opengl driver desteği nvidia'ya göre zayıf, hep öyleydi zaten. amd bu oyuna özel driver çıkarttı, şu an aldığın fpsler o yüzden öyle, öncesinde amd kullanıcıları baya şikayet etmişti. yani bir yerinden atıyorsun sen gibi düşünüyorsan, hayır.

vulkan ya yavaş yavaş kullanılmaya başlanacka ya da dx12 yüzünden arkaplanda kalacak. zamanla görürüz.
  • Vulkan api kullanarak mevcut sistemim de minimum fps de çok daha iyi sonuçlar elde ettim. 1080p ultra ayarlarda 57-85 fps alıyorum. Open GL kullanımında max fps artsa da minimum fps vulkana göre daha düşük kalıyor. Bunun sebebi de sanırım çoklu çekirdek kullanımı. Şuan ki durumda bana göre vulkan ile bu oyunu oynamak daha mantıklı.
  • beyler oyun bende açılmıyor hiç bir tepki vermiyor neden olabilir
  • Az önce Steam'e girince Doom Demosuna yama geldiğini gördüm. Anlaşılacağı üzere demoya Vulkan desteği gelmiş. Asus R9 280 kullanıyorum. Kart GCN 1.0 bu yüzden async compute ve Vulkan olayını eski mimarili kartta denemek istedim.

Sistem :

i5 4460 @ 3.2 Ghz
    Asus R9 280 Directcu ii TOP 3GB
    Crimson 16.7.3 Whql
    Win 8.1
    12 GB DDR3 1333 Mhz Ram
    Oyun hdd üzerine kurulu.

Ayarlar her şey ultra'da vsync kapalı tssaa8x

Oyun boyunca sürekli 85-95-110 fps arası oynadım. En düşük 75 gördüm bunlar dışında tüm gözlemlerim sonucu fps değerlerim min = 75 max = 110 - 120 avg =85-90 . Oyun yağ gibi aktı hiç bir şekilde stuttering gibi bir problem yok. Vulkan olmuş diyorum ben.
  • 12 GB güncelleme mi? o_O
  • 12 gb güncelleme görünce direk duraklata bastım :D o nedir arkadaş
  • Ek paket gelmiş olabilir mi yeni haritalar bölümler falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 GB güncelleme gelmiş. Oyunu dünden beri oynuyorum Multi oynamak isteyen varsa beraber oynayabiliriz. Steam id'lerinizi PM ile yollayabilirsiniz.
  • 12 GB ne güncellemesi bu yahu?

Changelog'una bakmak lazım bir, merak ettim.
  • Steam'deki duyuruda yazanlara göre Changelog şunları içeriyor:

Single Player
    Fixes and Optimizations
    Fixed an issue where performance gradually decreased in the Polar Core level
    Fixed an issue where the Gauss Cannon’s charged mod alt-fire did less damage than the base fire damage
    Fixed an issue where players were unable to unlock the Argent Overload achievement/trophy if they began their progress after the release of Update 1
    Fixed an issue where players were unable to unlock the Tinkering trophy if they began their progress after the release of Update 1 (PS4)
    Fixed an issue where some users were not able to progress weapon and rune masteries after the release of Update 1.
    The “What Else Ya Got” achievement/trophy no longer is blocked for those who have not completed the “Double take” challenge.
    Fixed an issue which prevented users from using Combat Shotgun mods when out of shells, with “Rich Get Richer” enabled.
    Multiplayer damage indicators have been removed from the single player mode.
    Fixed an issue where users experienced a crash to desktop while using current NVIDIA drivers. (PC)
    Fixed an issue which prevented users from assigning menu-specific actions to the Steam controller. (PC)

Multiplayer
    New Features
    Added two new multiplayer game modes
    Sector – Capture and Hold
    Exodus – Capture the Flag

Single Player'ı yeni modlardan, haritalardan, görevlerden, silahlardan ziyade Bugfix'leri içeriyor.

• Big Update adından Youtube'a video koymuşlar. Açtım baktım hiç bir şey yok. Boyutunun da 12 gb olması ayrı bir komedi olmuş. Sanırım Big Update ismi boyutundan geliyor.
  • Bende q4 sevenlerdenim elemanın dönüştürüldüğü sahne bombadır ya, bu seri benim için efsanedir ilk oyunu 166 mmx bilgisayarımla oynadığım yılları hatırlarım q2'yi 2 mb ekran kartıyla oynamaya çalışmıştım zamanlar hey gidi Keşke devam oyunu gelse...
  • Önümüzdeki hafta dlc açılıyor, muhtemelen oradaki içeriği de kapsıyor bu güncelleme.
  • beyler asus markalı almış monitörden steam key geldi satıyorum 80 tl almak isteyen ulaşsın
  • Arkadaşlar almak isteyenler, G2A da kupon ile beraber 76 TL

%3 Kupon: allkeyshop
  • G2A'da Steam indirimi yüzünden mi fiyatlar 75TL-85TL civarına indi? Vay be
  • 5 Ağustos'ta yeni büyük güncelleme geliyor.

https://www.facebook.com/doom.eu/posts/1164532733626882
  • Son güncellemeden sonra multi bayağı kendine geldi, gerçi ne kadar sürer bilmiyorum ama şimdilik anında oyuncu buluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.