Şimdi Ara

DOOM (Çıktı!) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
7
Favori
14.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oynayacak oyun bulamadığım için almayı düşünüyorum bende, nerede hocam bu fiyata?
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    dostum bu fiyata her yerde var neredeyse, ben instant gaming den aldım. tabi öncesinde araştırdım cd key compare sitelerinde. instant gamingle aynı fiyat çoğu. en ucuzu şu an 98TL.

bu arada lanet olsun bu geliştiricilere, quantum break te aynı şekilde performans sorunları vardı bunda da fps bug var. Vulkan gelene kadar geçici çözümü var steam forumlarında araştıran bulmuştur şimdiye kadar herhalde.
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Paylaştığınız konuyu yeni fark ettim. Böyle bir bug olduğunu bilmiyordum ve gerçekten çok işime yaradı. Şuanda vsync adaptive olarak lultrada sabit 60 fps alıyorum daha önceleri sahnenin belirli yerlerinde fps düşmeleri yaşıyordum bu ortadan kalktı. Anlatılandan farklı olarak işlemleri yaptıktan sonra low da olması gereken ayarlarıda tekrar high yaptım. Bu işlemler yapıldıktan sonra gpu ya binen yükün azaldığı görünüyor. Paylaşım için teşekkürler.
  • Quake de gelir INSALLAH.

Strogg ları òzledim.

Rahmetli marine gardaşlarımızı özledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andre Citroen

Quake de gelir INSALLAH.

Strogg ları òzledim.

Rahmetli marine gardaşlarımızı özledim.

Tüm Old-School FPS'lerin devam oyunları veya Remake'leri yapılsa güzel olur.

Quake serisinden ses soluk çıkmıyor. En son 5 yıl önce Q3 Arena Remake'i olan Quake Live'ı çıkardılar. Şöyle Quake 4'ün ardılı niteliğinde Quake 5 gelse fena olmaz. Quake 5'e dair çeşitli "dedikodular" dolaşıyor sadece; ama hiçbirinin resmî bir dayanağı yok. Modern grafiklerin en çok yakışacağı serilerden biri de Quake'tir ayrıca.

Bir de Heretic ve Hexen serileri bitmemeliydi, özellikle de Heretic. Yanlış hatırlamıyorsam yıllar önce bir Heretic 3 projesinden bahsediliyordu; ama rafa kaldırıldı ve bir daha o raftan inmedi. :)

Duke Nukem'dan bir şey beklemeyelim. 14 yıllık bir Forever faciası barındırıyor o seri.

Wolfenstein serisi devam ediyor. The New Order 2 geliyor.

• Heretic, Hexen iyi hatırlattın valla küçükken oynardım
  • Quake 4 , 2'ye nazaran çok çok iyi (Full çözünürlükte Crysis,Cod Black Ops vs ile kıyaslananilir) grafiklere ve idare eder bir senaryoya sahip olmasına karşın pek sevilmedi.

Çünkü bildiğin getir götür işlerine baktık.

Yok elektrikleti ać yok paneli temizle yok makinayı çalıştır...

Bunu ise Strogg larla dengelemişler ve bazı bölümler çok iyi.

Daha dün telefona indirdim PC ye attım Rusça çıktı

Dublaj dahil

Wolfenstein T.N.O 1 orjinal aldım ve çok beğendim.

Sonu kötü bitti sadece

Grafik açısından Crysis Warhead kadar olsun yeter.

Bu arada 2008 sezonu çoğu oyunda orjinal aldıklarîm dahil Securom yüzünden kuramıyorum Crack de fayda etmiyor.

Buda vadesinin dolduğunun bir göstergesi sanırım.

• quote:

Quake 4 , 2'ye nazaran çok çok iyi (Full çözünürlükte Crysis,Cod Black Ops vs ile kıyaslananilir) grafiklere ve idare eder bir senaryoya sahip olmasına karşın pek sevilmedi.

Dublaj dahil

Sonu kötü bitti sadece

Bu arada 2008 sezonu çoğu oyunda orjinal aldıklarîm dahil Securom yüzünden kuramıyorum Crack de fayda etmiyor.

Q4 u bir seven ben varım galiba zevkle oynamıştım. Özellikle o banda yatırılıp muhtelif yerlerimızı n koparildigi ve yerine yeni parçalar takıldığı kısmı hala hatırlarım .

• quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

Quake 4 , 2'ye nazaran çok çok iyi (Full çözünürlükte Crysis,Cod Black Ops vs ile kıyaslananilir) grafiklere ve idare eder bir senaryoya sahip olmasına karşın pek sevilmedi.

Dublaj dahil

Sonu kötü bitti sadece

Q4 u bir seven ben varım galiba zevkle oynamıştım. Özellikle o banda yatırılıp muhtelif yerlerimızı n koparildigi ve yerine yeni parçalar takıldığı kısmı hala hatırlarım .

Hani sonra bizi marine ler kurtarmıştı hatta birisi 3 tane sıktı dahada sıkacaktı diğeri durdurdu dirseğiyle parçaladı camı .

Sonra Marine ölümleri var ki evlere şenlik.

Bitanesi ilk bölümlerde tam kapının önünde duruyor "Hey kane !" der demez Berserker garibanı duvara zımbalayıp fırlatıyor :))

Başka bitanesi ışınlayıcı kullanmaya çalışıyor biz yarı Strogg olduğumuzdan yırtıyoruz ama o ortadan yırtılıyor yarısı bi tarafta... öbür yarısı bi tarafta ...

Bazı bölümler aşırı şiddetli bazıları korkunç.

Mesela bi bölümde Strogglaştırma sürecinde başarısız olan yarı zombi strogg :) insanları öldürüyorduk.

Bitanesinde Robot ve Tank kullanıyorduk.

FPS harici sadece LFS ve Mass Effect oynayan bir Fps sever olarak Q4 benim ićin bir dönüm noktasıydı.

Adam gibi bir siteden indirebilirsem yazarım.

• Bu arada oyunun e3 süresi içinde indirilebilecek demosu yayınlandı yanlış anlamadıysam. 6gb bir boyutu var almamış olanlar deneyebilir. Ben inince bir performans testi yapacağım. Quake de geliyor bu arada dün tanıtıldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Bu arada oyunun e3 süresi içinde indirilebilecek demosu yayınlandı yanlış anlamadıysam. 6gb bir boyutu var almamış olanlar deneyebilir. Ben inince bir performans testi yapacağım. Quake de geliyor bu arada dün tanıtıldı.

Nereden indirebiliriz peki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Bu arada oyunun e3 süresi içinde indirilebilecek demosu yayınlandı yanlış anlamadıysam. 6gb bir boyutu var almamış olanlar deneyebilir. Ben inince bir performans testi yapacağım. Quake de geliyor bu arada dün tanıtıldı.

Nereden indirebiliriz peki.

Steam. Doom Demo diye aratirsaniz bulabilirsiniz.

• Dunku Bethesda konferansindan Doom hakkinda haber basliklari da kisaca soyle:

-Snapmap'e yeni moduller ve ozellikler gelecek. SnapMap'e cikacak her turlu guncelleme/ek paket bedava olacak.
    -Multiplayera gelecek ay 2 adet yeni oyun modu gelecek. Bunlarin ikisi de Doom'a ozel oyun modlari olacak, biri CTF benzeri digeri ise yine alan kontrolu benzeri bir mod. (Mod isimleri de soylendi ama aklimda degil.) Ondan sonraki ay ise Free For All oyun modu gelecek cok sukur.
    -Season Pass dahilinde cikacak DLC'de duyuruldu. 3 yeni map, 1 yeni demon, 1 yeni silah ve ozellestirme itemleri DLC ile beraber gelecek.
  • Mp oynayan yok ki içerik getiriyorlar, 45dk bekleyip de oyuncu bulamadığı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outlaw Torn

Dunku Bethesda konferansindan Doom hakkinda haber basliklari da kisaca soyle:

-Snapmap'e yeni moduller ve ozellikler gelecek. SnapMap'e cikacak her turlu guncelleme/ek paket bedava olacak.
    -Multiplayera gelecek ay 2 adet yeni oyun modu gelecek. Bunlarin ikisi de Doom'a ozel oyun modlari olacak, biri CTF benzeri digeri ise yine alan kontrolu benzeri bir mod. (Mod isimleri de soylendi ama aklimda degil.) Ondan sonraki ay ise Free For All oyun modu gelecek cok sukur.
    -Season Pass dahilinde cikacak DLC'de duyuruldu. 3 yeni map, 1 yeni demon, 1 yeni silah ve ozellestirme itemleri DLC ile beraber gelecek.

Multiplayer'a gelecek içerikler ücretli mi olacak acaba?
  • @melkor23

Hocam Pc'yi pek bilmiyorum, ben Xbox'ta oynuyorum 10 sn ya suruyor ya surmuyor oyuncu bulmam.

@Final Getsuga Tenshou

Oyun modlari ucretsiz olacak, Season Pass dahilinde gelen DLC'ler ucretli tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outlaw Torn

@melkor23

Hocam Pc'yi pek bilmiyorum, ben Xbox'ta oynuyorum 10 sn ya suruyor ya surmuyor oyuncu bulmam.

@Final Getsuga Tenshou

Oyun modlari ucretsiz olacak, Season Pass dahilinde gelen DLC'ler ucretli tabii.

Teşekkürler.
  • Arkadaşlar Steam,Torrent kullanmıyorum.

Bu oyun PC için fiyatları sizce en uygun kaça olur ? (Orjinal kutulu)

• Demoyu denedim az önce.
    Muhteşem görünüyor. Grafikler harika ve işin güzel tarafı en yüksek ayarlarda min 60 FPS aldım ilk bölümün sonuna kadar. Genelde 90 üstü hatta 120 fps bile gördüm. Zerre bir kasma veya donma problemim olmadı. Betasinda saniyelik donmalar yaşamıştım duzeltmisler onları. Muhtemelen yaz indirimlerini kadar bekleyip güzel bir indirim olmazsa keyfi satan sitelerden alacağım oyunu. Bu arada tüm oyunları en zorda oynama gibi bir hastalığım var ama nightmare açtım oynanacak gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Final Getsuga Tenshou -- 14 Haziran 2016; 11:45:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.