Şimdi Ara

DOOM (Çıktı!) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
497
Cevap
7
Favori
14.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doom oynamayı sevenler ekler ise memnun olurum arkadaşlar. Steam id: snaket900
  • İyi günler arkadaşlar

Elimde

DOOM Oyun Kodu + Exclusive Multiplayer Pack

kodu mevcut

İsteyene 100₺ ye verebilrim benim işime yaramaz (asustan alınma)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de üstte böyle dedim ama oyunu aldım ve dün itibariyle oynamaya bşaladım biraz. Saat geç olduğu için bir yerlerde bırakıp kapamak zorunda kaldım uyumak için, yoksa daha sabaha kadar gidecektim herhalde

Bu arada oyun tam bir optimizasyon canavarı olmuş aslında. Her ne kadar dışarı çıktığımız bölgelerde fazla turuncu hava hakim olsa da, iç mekanlarda yaratıklarla dolu ortamlarda bile i5'li 850m'li alet kastırmadı. COD'da falan bile daha çok kastırmıştı. Bir de oyun otomatik olarak bazı ayarları Medium'a çekip FSAA'yı falan açmıştı, FSAA'yı kapatıp detayları açmaya çalıştım. Benzer şekilde Motion Blur da öyle.

Evet belki acayip bir hikayesi yok ama gerçekten de nostalji anlamında güzel olmuş. Kendini oynatacak belli.

• Hocam ben hikayeyi beğendim, beğendim derken tam eski Doomlar gibi olmuş. Güzel hikaye yazacağız diye Doom markasını bozabilirlerdi onun yerine nostalji duygusunu ön planda tutmuşlar. Sonuçta cehennem enerjisini kullanmaya çalışan kötü kalpli bir şirket var ortada. Fakat yine farklı yönlere gitmişler bizim karakter aslında görevi o bir insandan fazla entity gibi bir şey yapmışlar güzel de olmuş.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Hikaye tam olması gerektiği kadar olmuş, Doom'a bu kadar hikaye bile çok aslıda. Sonu biraz daha iyi olabilirdi bence, DLC getirmek için kasmışlar ortada bırakmışlar.
  • Sonu son değil hocam zaten. Ama Doom da tam 80'lerin aksiyon filmi havasında olduğu için o sonu bile beğendim ben.
  • Şu NVIDIA güncellemesinden sonra bende de performans baya yükseldi.
  • GTX 860M'de input lagsız oynayan varsa grafik ayarlarını benimle paylaşabilir mi?
  • Sonunda bitirdim, teknik açıdan bu kadar sorunsuz ve güzel olacağını beklemiyordum, bu konuda yanıldığıma sevindim. Benim gibi yaşı kemale ermiş eski nesil oyuncular için gayet kaliteli ve zevkli bir oyun olmuş.
    En kısa zamanda devamını bekliyorum, keşke Hexen ve Heretic serilerine el atsalardı, bu oyun motoruna gayet güzel yakışırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cexxx

Sonunda bitirdim, teknik açıdan bu kadar sorunsuz ve güzel olacağını beklemiyordum, bu konuda yanıldığıma sevindim. Benim gibi yaşı kemale ermiş eski nesil oyuncular için gayet kaliteli ve zevkli bir oyun olmuş.
    En kısa zamanda devamını bekliyorum, keşke Hexen ve Heretic serilerine el atsalardı, bu oyun motoruna gayet güzel yakışırdı.

Biraz mekan çeşitliliği de olsa fena olmazdı aslında. Belirtmeden geçmeyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cexxx

Sonunda bitirdim, teknik açıdan bu kadar sorunsuz ve güzel olacağını beklemiyordum, bu konuda yanıldığıma sevindim. Benim gibi yaşı kemale ermiş eski nesil oyuncular için gayet kaliteli ve zevkli bir oyun olmuş.

devamı 10 seneden önce gelmez heralde

• imzamdaki sistemle 40 fps felan alıyorum ortalama sakin sahnelerde 50-55 e kadar çıkıyor ama yeterli bir sıkıntı yok yani.
  • En iyi performansı hangi ekra kartında veriyor?

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    GTX 1080
  • Ben de dayanamayıp aldım sonunda, gayet de memnun kaldım

Oyun optimizasyon açısından başarılı olmuş bence.
    i5 ve 850m ile güzel çalıştı. Ancak bazı yerlerde FPS düşse bile belli etmiyor, ancak deli gibi input lag yaşatıyor. İşin komiği klavyede falan da sorun yok ama ateş etmek için sol tıklayınca kafadan 2sn sonra silah ateşliyor. Bu durumu görünce ilk başta baya şaşırdım, noluyo be diye :D Halbuki oyun o sırada baya baya akıcı gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

En iyi performansı hangi ekra kartında veriyor?

Testlere bakılırsa GTX 1080'de uçmuş. GTX 1080 yani.
  • Hadi ya... Neyse artık 3-5 sene sonra oynarım.

• www.oyunmio.com // Editör olmak isteyenler mail atabilir info@oyunmio.com

• En ucuza 98-100TL şu aralar sanırım? Hani şu Drrrrummmmmumplay diye bir site var ya (forum yazmaya izin vermiyor)
  • 98 TL en ucuzu, DAY ONE edition. Şu an alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.