Şimdi Ara

Doom Metal - Duygusal Müzik Köşem / Sohbet Konusu (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
62
Favori
22.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • JamesKırkRobertLars kullanıcısına yanıt
    Doom metal 20-25 yaşları arasında dinlerdim, yaş ilerleyince dinlediğim müzik tarzı progressive'e doğru evrildi. My Dying Bride, Anathema, Uaral, Empyrium, Silent Cry, Crimson Tears, Shamrain, Lacuna Coil (Gothic diye geçer gerçi) Dark Tranquillity dinlerdim, arada yine dinlerim ama en çok dinlediğim gruplar önceki mesajda dediğim gruplar. Piotr'ın ölmesine de çok üzüldüm :(
  • Ben de eskisi kadar yoğun dinlemiyorum artık. Birde bu şarkıları uzun süre dinlemeyip sonra dinleyince bazen daha da güzel olabiliyor.
    aynen öyle, ben de gitar çaldığımdan dolayı biraz da daha zor dinlenilen (easy-listening olmayan) progressive müziğe yöneldim. linkte ilgilenirsen yarı-profesyonel çalışmalarım mevcut.

www.soundcloud.com/opethianskies
  • Güzel çalışmalar var. Emeğine sağlık.
    Teşekkürler :)

o halde şunu bırakıp kaçıyorum :)

• Stainless.. kullanıcısına yanıt
  • Konuyu çok geç gördüm ne malım
  • Çok hoş şarkılar tanıdım burada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Uaral bilen birisi daha...
  • Empyrium konserinden izlenimlerimi aktarıyorum öncelikle grup adına bir sıkıntı yok, gayet iyi sadece Thomas abimizin vokalde sıkıntıları var onu da müziğin şiddetine bağlıyorum sesini duymakta zorlandık.
    Kemandaki Aline Deinert'i nerden hatırlıyorum diyorum bende kendisi hem Haggard hem de Neun Welten çalıyor zaten.

Herneyse benim hoşuma gitmeyen ise izleyici kitlesiydi ne kadar alakasız adam varsa gelmiş, önümdeki adam tüm konser boyunca headbang yaptı ne diyim çok şaşırdım adam orda many moons ago söylüyor önümdeki headbang yapıyor, ne yapıyorlar bir türlü anlam veremedim. Bunların sayısı az da değildi hani etrafta gördüm baya baya kopan adamlar vardı, adamlar şaşırmışlardır heralde bunlar ne yapıyor diye. İkincisi şarkının sonunu beklemeden alkışlamalar lan bi durun şarkı 7dk ortada güzel bi melodiden sonra alkışlıyorlar falan garip garip hareketler, saçma saçma çığlık atanlar.

Yani adamlar iyiydi de Türkiye'de olmuyor arkadaş olmuyor, bunlar yüzünden çok fazla zevk alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KatakIysm -- 3 Eylül 2016; 15:25:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KatakIysm

Empyrium konserinden izlenimlerimi aktarıyorum öncelikle grup adına bir sıkıntı yok, gayet iyi sadece Thomas abimizin vokalde sıkıntıları var onu da müziğin şiddetine bağlıyorum sesini duymakta zorlandık.
    Kemandaki Aline Deinert'i nerden hatırlıyorum diyorum bende kendisi hem Haggard hem de Neun Welten çalıyor zaten.

Herneyse benim hoşuma gitmeyen ise izleyici kitlesiydi ne kadar alakasız adam varsa gelmiş, önümdeki adam tüm konser boyunca headbang yaptı ne diyim çok şaşırdım adam orda many moons ago söylüyor önümdeki headbang yapıyor, ne yapıyorlar bir türlü anlam veremedim. Bunların sayısı az da değildi hani etrafta gördüm baya baya kopan adamlar vardı, adamlar şaşırmışlardır heralde bunlar ne yapıyor diye. İkincisi şarkının sonunu beklemeden alkışlamalar lan bi durun şarkı 7dk ortada güzel bi melodiden sonra alkışlıyorlar falan garip garip hareketler, saçma saçma çığlık atanlar.

Yani adamlar iyiydi de Türkiye'de olmuyor arkadaş olmuyor, bunlar yüzünden çok fazla zevk alamadım.

Dostum katiliyorum o headbang atan tipleri ben de anlamadim arkadas sanki heavy metal muzik yapiliyor. Ulan karsindaki grup doom folk grubu sen headbang atiyorsun. İzleyici kitlesinden ben de memnun degildim ama grubun performansi cok iyiydi tuylerim diken diken oldu her sarkida. Empyrium dinlemis olmadan olmeyecegiz artik

• Rome -- Hope Dies Painless

Buralar bu aralar çok sessiz

• Beni benden alıyor bu şarkı. Hele ki adamın ses tonu harika uzaklara götürüyor insanı...
    Bu harika parçayı sizlerle paylaşmak istedim.

• https://www.youtube.com/playlist?list=PL5yjy9lIhxrxjdiY5m_BqzhnWFffGgC5R

Ansızın düşüncelere dalıyor insan...

• KatakIysm K kullanıcısına yanıt
    O adamlar fix galiba
  • MarcoLane kullanıcısına yanıt
    güzelmiş

Archive - Again

• Geri döndüm gençler.

Hayatıma neşe vermiştim

Düzen vermiştim

Renk, dans, müzik, eğlence demiştim

Giyimimi nickimi bile değiştirmiştim

Şimdi yine siyah giyiyorum merhaba ben Ruh Adamın Teki

Girişi 5 saat soluksuz dinleyerek yaptım bana daha fazla üzüntü hissettrcek şarkı yok gensler konuda paylaşılanlar birbirinin tekrarı hep. İşin kötüsü konu yeşillense biz daha çok üzüleceğiz daha çok insan üzülecek

Yeter ya bence bu işe bi son verelim toplu intihar falan edelim.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 6 Kasım 2016; 21:40:15 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.