Bildirim
Doom Metal - Duygusal Müzik Köşem / Sohbet Konusu (4. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
Olabilir dostum zaten herkes sevicek diye bir şey yok. O zebani dediğini zaten doom dinlemeyenler kolay kolay dinleyemez.Peki şu biraz yukarıda paylaştığım Midlake ve Shamrain'lere bi göz at seveceğini düşünüyorum.
Bak onlar güzelmiş dinldm şimdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alla halla doom metal böyle bişey değildi sanki -
Ben bu tarz şarkıları çok seviyorum ama şu brutal vokallerden nefret ediyorum. O mükemmel bestenin üstüne bir canavar böğürüyor sanki böyle. Tüm güzelliği mahvediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle konularda mesajlarım olurdu genelde, baktım baktım göremedim. Neyse ben bir isim bırakayım buraya biri gelip bakar elbet;
Kauan -
quote:
Orijinalden alıntı: sage29
Böyle konularda mesajlarım olurdu genelde, baktım baktım göremedim. Neyse ben bir isim bırakayım buraya biri gelip bakar elbet;
Kauan
yukarıda paylaştım kauan'ın son albümünü. cidden enfes yapıyorlar, 2 hafta önce falan keşfettim zaten. -
Çok teşekkürler, ilk kez bu tarz dinledim; mükemmel rahatlattı. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: quantumfluctuations
quote:
Orijinalden alıntı: sage29
Kauan
yukarıda paylaştım kauan'ın son albümünü. cidden enfes yapıyorlar, 2 hafta önce falan keşfettim zaten.
Mesajı attığım vakit bir aceleci bir halim vardı. Bu sebepten link de bırakamamıştım. İyi bari Kauan'ı bilen birilerinin olduğuna sevindim. -
Başlık ilgi çekici olmuş. Bakalım. -
-
-
-
-
Uaral gerçekten başarılı bir grup ancak, doom metale en çok yakışan scream vokaldir, brutal vokal değil.Örneğin Nargaroth grubunun bir şarkısını paylaşayım:
Herkes bilmez bu şarkıyı, çoğu kişi beğenmezde ancak bu şarkıyı gerçekten dinleyen kişiyi yerinden kıpırdayamaz hale getirir, aşırı yavaş bir temposu vardır.
Birde funeral doom metal var ki, burada scream vokal kullanılmadığı için çok daha yavaş gelir insana, birde bu türü icra eden gruplarda mutlaka bir kadın vokalist bulunur :)
Bu türün öncüsünden iki şarkı vereyim, yalnız her bünyeye hitap etmez bu:
Özellikle artık bunaltan yavaşlıktan sonra gelen o mükemmel solo, insanı daha bir bunaltır, karanlık atmosfere sokar.
[DHTUBE=https://youtube.com/watch?v=FRcE3TpO32Q]
Bu da diğer bir şarkısı, insanı alır götürür.
Birde çok az kişiye değilde daha fazla kişiye hitap eden bir şarkı paylaşarak bitireyim:
Şarkıyı özellikle aşırı sessiz bir ortamda, ve ardından başka bir şarkı açılmayacak şekilde dinleyin, ve şarkı bittikten sonra gelen o derin sessizliğe dikkat edin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yanqoue -- 18 Temmuz 2014; 7:04:55 >
-
Dostum aslında bu konuyu doom metal dinlemeyenleri bu güzelliklerle tanıştırmak için açtım. Ve 1-2 melankolik rock grubunu tanıştırmak için. Senin koyduğun şarkılar 10-15 senelik doom dinleyicilerine hitap ediyor biraz. Doom metale en çok scream mi yakışır brutal mi orası zevk işidir biraz. Bana göre brutaldir sana göre screamdir. Paylaşımların iyi ama biraz daha geniş kitleyi hedeflersek çok güzel olur.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
Dostum aslında bu konuyu doom metal dinlemeyenleri bu güzelliklerle tanıştırmak için açtım. Ve 1-2 melankolik rock grubunu tanıştırmak için. Senin koyduğun şarkılar 10-15 senelik doom dinleyicilerine hitap ediyor biraz.Doom metale en çok scream mi yakışır brutal mi orası zevk işidir biraz. Bana göre brutaldir sana göre screamdir. Paylaşımların iyi ama biraz daha geniş kitleyi hedeflersek çok güzel olur.
Dostum, elbette verdiğim şarkıları tam anlamıyla dinleyebilmek için belli bir geçmişiniz olması lazım doom metalle, ancak uaral grubuda alışkın olmayan birine ucube sesi gibi gelebilir :).En azından bir death metal dinleyicisi olmak gerekiyor.
Ancak yinede önerebileceğim şarkılar var elbette, biraz daha geniş bir kitleye hitap eden şarkılar.Uzun zamandır doom metal dinleyicisi olmama rağmen, bende arada açar dinlerim :).
Temposu daha yüksek bir şarkı, ancak yinede aradaki sololar gayet iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
@Angelica: Bu konuya beni davet etmemen olmadı işte
@robert- Hayalimdeki konuVakit bulunca buraları donatacağım jeymz haberin olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sâlim -- 19 Temmuz 2014; 3:11:48 > -
Eyvallah istediğin gibi donatabilirsin.
2 veya 3'ten fazla video koyacaksak spoiler içerisinde gösteriyoruz bu arada haberiniz olsun.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X