Şimdi Ara

Doom Metal - Duygusal Müzik Köşem / Sohbet Konusu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
62
Favori
22.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vocalsiz olur dersen neofolk tarzı Vali var.

01:12'ye kurban

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aoi. kullanıcısına yanıt
    Dostum elimizdeki kaynaklar bittiği zaman dediğin gibi olabilirde daha koyacak baya bir doom/melankolik müziğimiz var. Onlar tükenince bakarız artık.

Bu arada madem II'yi koymuşun I'i de koyalım. O baştaki yan flüt.

• Başına kurban...

• quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

Başına kurban...

Isiklar kapali ve de Empyrium caliyor.. Daha ne olsun, insan hic bikmiyor. Allahim sana geliyorum

• Açılın bu işin üstadı geldi.

Yorum yapmıyorum , efsane.

Tam da bu saatlerde çok iyi giden bir yapıt. 30 tane replay atsan da doymazsın.

Yukarı da arkadaş koymuş ama yine de koyasım geldi.En sevdiğim parçalarından.

• Dostlar; tür olarak alakasız olabilir. Ama bu konuya uygun olduğunu düşündüğüm bir parça... Bi dinleyin...

• Şarkılara bir ara bakarım
    akustik var bol bol

• Çok teşekkür ederim beyler. Vallahi çok iyi oldu. Yarın grup grup inceleyeceğim hepsini.

@Stainless..
    Harika... Aslında Türkiye'de müzik adına çok güzel şeyler yapıldı da bakma, değerini bilememişiz zamanında. Daha da pek bir şey çıkmıyor maalesef.

Ben de diyorum konuda ne eksik. Estatic Fear konulmamış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aoi. -- 12 Temmuz 2014; 2:49:51 >

Estatic Fear'a yarın değinecektik. Bu arada Chapter'ların parça parça değilde 1'den 9'a kadar bir bütün olarak dinlenilmesi taraftarıyız. Neyse yine boş gitmiyim. İlk mesajda Endless'i atmıştım , en az onun kadar güzel olan Years of Silence'ı dinleyelim..

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Estatic Fear'a yarın değinecektik. Bu arada Chapter'ların parça parça değilde 1'den 9'a kadar bir bütün olarak dinlenilmesi taraftarıyız. Neyse yine boş gitmiyim. İlk mesajda Endless'i atmıştım , en az onun kadar güzel olan Years of Silence'ı dinleyelim..

güzel konu

iranlı bu grup enteresan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon tr -- 12 Temmuz 2014; 8:28:09 >

• Aman allahım nasıl bir gruptur bu. A Sombre Dance albümü için konuscam. Bu albümü 2 sene önce keşfettim. Resmen doom ve melankolinin zirvesine çıkarıyor adamı. Bir oturuşta bastan sona sıkılmadan dinlediğim ender albümlerdendir. Albümün chapter lardan oluşması ve chapter lar arası geçişin harika olması vede her chapter ın insan beyninde ayrı duygular uyandırması bu albümü benim için eşsiz kılan niteliklerden sadece bir kaçıdır. Sonbahar aylarında yada gecenin karanlığında gözleri kapatıp dinlemek gibisi yok. Gece boyunca albümü dinleyebilmek icin aksam erkenden yatıp gece 12 gibi kalkıp sabah olana dek bu albümü dinlemişliğim vardır defalarca. Albüm sona erdiğinde genelde ağlamış oluyorum ve etrafa böm böm bakıyorum. Ne kadar anlatsam boş arkadaşlar. Intro dahil toplam 10 parça bulunmaktadır bu albümde. Grubun zaten 2 albümü var ve ne yazıkki grup coktan dagılmıs. İşin garip yanı pek fazla tanınmaz bu güzellik. Ele ayağa düşsün istemem ama bilmeyenlerin daha önce hiç dinlememiş olanların dinlemesini istiyorum. Eminim birçoğunuzun hoşuna gidecektir. Benim gibi hastası olanlarında yorumlarını beklerim..

Örnek olarak intro ve chapter 1:
    Chapter lar ilerledikçe acıyı dahada derinlerde hissediyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 13 Temmuz 2014; 1:30:24 >

• Ne kadar uygun bilmesem de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 12 Temmuz 2014; 13:31:31 >
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    Uygun dostum uygun. Hazır gelmişken ben de şunu bırakıyım.

• akustik sevenler buna da bakabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quantumfluctuations -- 12 Temmuz 2014; 15:57:32 >
  • Evet Shamrain'le tanışmış mıydınız ? Underratedlerin kralıdır. Someplace Else albümünü baştan sona dinlediğinizde depresyona girme olasılığınız yüksektir.

• Bunu koymadan olmaz

• Teşekkür ederim hocam dün gece Vàli'ye baktım Angelica'nın önerisi üzerine. Hepsini olmasa da bir çok parçasını dinledim. Fakat bugün durup dururken hoparlörüm bozuldu. En kısa zamanda tamamını dinleyeceğim, harika tek kelimeyle.

[ Bilgi : Vàli grup değil tek kişilik bir projeymiş. ]

Bu arada yukarıda arkadaş Shamrain demiş. Eskiden sürekli Black November'ını dinlerdim. Doom Metal'lik bir durumu yok ama güzel parçadır. Tavsiye ederim. Link koyamıyorum şu an maalesef.
  • JamesKırkRobertLars kullanıcısına yanıt
    Thurisaz ve ShamRain'in ikişer adet parçaları var bende. Onlar da senin paylaştığın şarkılar zaten. Diğer şarkıları nedense pek sarmıyor. Senin varmı baska bildiğin bu tarz parcaları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 13 Temmuz 2014; 1:30:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.