Şimdi Ara

Doom Türkçe Yama [İstek] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
8.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu oyunda Türkçe yamaya gerek yok çünkü hikayesi arka planda hatta yok.
    Diyor eleştirmenler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun Shoot 'Em Up tarzı ilerliyor, hikaye anlatımı ile ilgili pek derdi yok. Zaten anlatıcı ile atarlaşıp ilerliyorsunuz paso.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla oyun da ses notları falan var onları topluyorsun anlamak içinde yama şart bence. Ayrıca ilk oyundaki hikaye ikinci oyunda daha da netlik kazanıyor. Bence hikayeyi anlamak için çevrilmeli ki yaması devam ediyor diye biliyorum.
  • EmRe-92 E kullanıcısına yanıt
    Doom 3'e göre oyunda hikaye anlatmak için bir dert yok adamlarda onu demek istiyorum. Yani şöyle diyeyim oyunda yürüme yok, normal hızı koşma hızı olarak yapmışlar. Hatta reload bile yok. Önüne geleni vur, bölüm sonunda bossu öldür. Sana direktifler veren elemanla atış, sonra yine aynı olayları yap. Yeni oyun Dünya'da geçecek ama yine aynı olaylar silsilesi olacağı için hiç heyecanım yok. Onun yerine Painkiller serisini oynarım en azından daha zevkli.
    Trgamestudio çevirecekti sanırım ama tool sorunu var diye hatırlıyorum. Rage çıksın belki bir bilgilendirme yaparlar.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Aynen Trgamestudio çeviriyor geri paketleme sıkıntısı vardı galiba. Umarım sıkıntı hallolurda yama çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRe-92 -- 19 Kasım 2019; 14:0:44 >
  • Doom Ethernal diye devamı çıkacakmış galiba Mart ayında artık şart oldu buna türkçe yama arkadaşlar sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Strosferus13 kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim Doom 2016 daki hikaye devam oyununda gün yüzüne çıkacakmış bu nedenle yama şart. Umarım devam oyunu çıkmadan yama gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRe-92 -- 18 Aralık 2019; 3:34:44 >
  • çeviriyle oyun çok güzel duruyor hadi bakalım kolay gelsin
  • Zamanında bu oyunu Doom 3 kafasıyla bekleyip, vur geç mobil oyun mantığında arcade tarzı bir oyun olduğunu görünce hayal kırıklığına uğramıştım.
    Hikaye anlatma derdi olmayan oyunlar belli bir kesime hitap ediyor, ayrıca uzun süreler başında pek tutamıyor, onca yatırım yap çerezlik oyun gibi dursun.
    Aynı hatayı ne yazık ki Rage ile de yaptılar. 1 nerede 2 nerede. Ayrıca yeni çıkacak olan Ethernal'dan de yine umutlu değilim. (Belki az daha hikayeye ağırlık verirlerse, bir umut.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Teknik -- 29 Ocak 2020; 8:32:38 >
  • Çeviri gerçekten güzel duruyor. Ekran yazılar vs... çok başarılı. Takipteyiz...
  • Çeviriye gerek yok, shoot-em up bir oyun diyordum fakat fikrim değişti. Çıktığında birde yama ile oynamak var tekrar.

Çeviri kaliteli olmakla beraber göze batan bir kaç kısım var. Ellerinize sağlık.

Facility : Fabrika değilde Tesis olmalı. Malum Tesis'teyiz.
    Lockdown : Kelime anlamı kilitlenme doğru fakat oradaki durumu bence tam anlatmıyor. Tecrit olabilir bence.
  • İsteyen direkt bu linkten indirebilir. Kendi sitelerine koydukları linkten acayip acayip sitelere yönlendiriyoe bildirim izni vs. istiyor. Ama en sonunda ulaşılan indirme linki bu link. Yalnız linke tıklamayın kopyala yapıştır yapın o şekilde açılıyor. Kurulurken şifre istiyor ileri ileri diyerek okumadan geçmeyin şifre kurulum açıklamalarında yazıyor oradan okuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi den -- 12 Ağustos 2020; 17:13:3 >

• den kullanıcısına yanıt
    Ben Doom'u torrentle indirip kurdum ama bu yama ile türkçeleştiremedim nerede hata yapıyorum acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: den

İsteyen direkt bu linkten indirebilir. Kendi sitelerine koydukları linkten acayip acayip sitelere yönlendiriyoe bildirim izni vs. istiyor. Ama en sonunda ulaşılan indirme linki bu link. Yalnız linke tıklamayın kopyala yapıştır yapın o şekilde açılıyor. Kurulurken şifre istiyor ileri ileri diyerek okumadan geçmeyin şifre kurulum açıklamalarında yazıyor oradan okuyun.
    https://mega.nz/file/yYQBBIyQ#CggSzpV4szye4pOY3O4N942bWblQhfbH32PHCykEQSg

Slm bu Doom3 BFG Türkçe yaması mı.Verdiğiniz site ilk indirmede şifre istiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.