Şimdi Ara

Doomun Ultisinden Nasıl Korunur veya Kurtulurum? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • u have to MakeMyFireOut U kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın game 3 yerine game 1 i atmışım düzelttim linki yeniden kontrol edebilirsin . Teşekkür ederim uyarın için.
  • linken stacklemek
  • şu ana kadar doom denk gelmedi bana neyse ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: MubabasH

Çok haklısın game 3 yerine game 1 i atmışım düzelttim linki yeniden kontrol edebilirsin . Teşekkür ederim uyarın için.

Eyv hocam sen saol bilgiler için
  • Vallahi pek bir yolu yok tek ve karşı tarafta yakalandıysan geçmiş olsun alırlar paçanı aşagı. Öbür türlü takım arkadaşlarına güvenip besmele çekip yürüye yürüye kaçmaya çalışacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatırlıyomda bi ara o kadar kasmıştımki (omni) doom ulti attı üstüne skill üstüne bm açtı.. adamı aldım :) millet ayakta alkışladı la beni :) neyse senin soruna gelirsek linken kasıcan yada magic resistance veren bi item var adını unuttum % 30 artı hp regen veriyo o itemi çık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • doom u dürüp köşeye atmak ıstıorsan yanına saglam bır oracle oyuncusu alacaksın bu kadar net. Taktıktıkler uzun uzun yazılara gerek yok bence nokta.
  • Yanina omnikinghti alarak

• quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

Gusul alip girip linken kasicaksin.

Ajfhajsjahshsjajxhah doom adamı imana getirir

• Zevk almaya bakacaksın.
  • blink doom initate karşı manta. Ulti yememek istiyosanız bkb+linken bkb bitene kadar linkeninizi bozması mümkün değil. Teorkik olarak doom atınca gg gibi dursa da late gamede karşı koymak imkansız değil. Sonuçta bazı fightlar var ki 5 saniye sürüyo :)
  • Biride dememiş doomun ultıinin en iyi antisi witch doctor w skillidir couldownu da yok doom attığı zaman hiç canın gitmez
  • galapagoskaplumbağası kullanıcısına yanıt
    Mesele can gitmesi değil ki. Mesele ne item ne skill kullanamamak. basher alırsın bash vuramazsın crit alırsın crit vuramazsın kötü tarafı o.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.