Şimdi Ara

Doping AKN'siz Tüm hızlar 44,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Torentçiler için iyi gibi ancak, TurkNet'den sonra AKN'siz Heryöne aynı hızlı uyguluma ile bir göz gezdirilebilir.

Pakette saat bazlı hız sınırlaması bulunmaktadır.

detaylar;
    http://www.doping.com.tr/Telefonsuz-Internet-Kampanyalari/Aile-Boyu-Hizli-Internet-Kampanyasi

• Kota ve AKN uygulaması olmaksızın, kampanya kapsamında 01:01-19:00 saatleri arasında 8, 16, 24, 35, 50, 100 Mbps’e kadar hız seçeneklerinden seçilen tarifeye ve altyapıya uygun hızda, 19:01-01:00 saatleri arasında 1 Mbps hızında hizmet sunuluyor.

• Kampanya kapsamında internet hizmeti için 192 TL olan aktivasyon ücreti hediyedir.

• Her yöne 500 dakika ses paketinin kampanya fiyatı 28 TL’dir.

Doping AKN'siz Tüm hızlar 44,90 TL

• Şimdi buda değişik bir yöntem bence

Aknsiz olduğu için akşam 7 den sonra hız düşürülür .

Sonra 1 mayisda hizim neden düşük diye düşünür dururuz diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakarqa kullanıcısına yanıt
    Akşam 7 ile gece 1 arası, Hız maalesef 1 Mbps'e düşüyor zaten
  • Ben daha yaratıcı paketler bekliyorum ISS lerden :)

Ayrıca bu paket 49 TL ye Vodafone De de var aylardir. Ve daha insaflilar 3 mbit e düşüyor
    Turknet ile kıyaslama olmamış çünkü onlar yapa santrallerde 7/24 kaldırdılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakarqa -- 6 Nisan 2017; 16:17:56 >
  • buradaki fiyatlar aynı koşullar ile daha iyi gorunuyor (34,90 tl) benim gözden kaçırdığım bir şart şurt yoksa

http://www.doping.com.tr/Internet-Kampanyalari/Aile-Boyu-Hizli-Internet-Kampanyasi
  • 1 megabit nedir yahu leş bence

Bari o saatler arası 1 Mayısdan itibaren geçerli olucak AKK hızlarına düşürselerdi milleti en azından kabul edilebilir olurdu hatta efsane olurdu.
  • Doping almayın aldırmayın 3-4 sene önce geçeyim dedim geçtim şu ana kadar gördüğüm en rezalet iss :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akşam 7'den gece 1'e kadar hız 1 megabit olacakmış tamamen interneti keselim deselermiş daha makul olurmuş.. Milletin işten evine geldiği zamanı seçip 6 saat boyunca 1 megabitte süründürecekler bide buna kampanya yaptık hede hödö lololo diye konuşacaklar! Umarım böyle adi firmalar batarda kurtuluruz.
  • TürkNet'in fiberinin kılı bile olamaz bu kampanya zaten ben neti o saatler arasında kullanıyorum 1 Mbit nedir yahu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1mbps nedir yahu dalgamı geçiyorlar yıl2017 1mbpsden bahsediliyor bide bunu kampanya diye sunuyorlar çok gereksiz bir şey bence
  • internetin en çok kullanıldığı saatlerde 1 megabit ne demek ya şaka yapıyorlar herhalde Kampanya TIRT :)
  • arkadaşlar superonline avcı kampanyası kullanıyordum. aylık 35 TL ödüyordum şimdi bitti. Ancak telekom için telefon tahahudum var. telefonu kapatamıyorum. Bana bir iss kampanya önerin
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    turknet bıraktınız mı ?

• Hiç vermeselermiş bari. Yinede şükredin diyorlar 128 kbps vermediğimize.

• Akn kalkıyor hız kısıtlaması geliyor!

• Zaten en çok kullanılacak olan saatlerde 1mbps veriyor. Hiçbir anlamı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu başlığı yanlış bence..konu başlığı düzeltilmeli.
  • Akk en az 3 olmalı iken nasıl 1 veriyorlar hocalarım?

• Akşam saatlerinde btk kararındaki hız düşümleri uygulansa yok satarda demekki turknet'in yaşadığı sıkıntıyı yaşamak istemiyorlar çok abone gelirse altyapı sıkıntısı ortaya çıkar o yüzden az ama öz abone toplamaya çalışıyorlar ama 1 megabit efsaneymiş iyi şanslar
  • half life 3 kullanıcısına yanıt
    cevaba benide etiketlersen sevinirim bende merak ettim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.