Şimdi Ara

doping'e geçtim download hızım çok düştü.. yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben 4 gün önce internetimi ttnet'ten doping'e taşıdım. ttnet'te hızım 1 mb/sn idi. doping'te ise 8mb/sn'e kadar olan tarifeye geçtim. ttnet'te iken download hızım 117kb/sn civarındaydı. şimdi doping'te daha hızlı bir tarifeye geçmiş olmama rağmen download hızım 35kb/sn civarında. hız testi yapıyorum sonuç 7000kb'in üstünde çıkıyor ama 100 mb'lık bir dosyayı saatlerdir indiremiyorum. doping müşteri hizmetleriyle görüştüm hattınız 16mb/sn'yi bile kaldırabilecek rahatlıkta dediler ama yok işte dowload yapamıyorum deli olcam. öyle çok bilgilerede sahip değilim bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim

• başka bir dosya denediniz mi indirdiğiniz dosyanın sunucusuyla da ilgili olabilir
  • evet denedim. hattımı taşıdığımdan beri indirdiğim her dosyada aynı problem yani 50 kb/sn'yi geçmiyor maalesef
  • ftp://ftp.pardus.org.tr/pub/ISO/Kurulan/2011/Pardus-2011-i686.iso

Üstteki dosyayı hızlı indirebilmen lazım.
  • nihat arkadaşım nasıl oluyor anlamadım ama verdiğin linkteki dosyayı tam 950kb/sn hızında indiriyor.
  • Sorun indirdiğiniz kaynak ile alakalı o zaman hocam. Hangi siteden indirmeyi denediğinizde yavaştı?
  • her zaman film indirdiğim bir site. şimdi senin verdiğin linki çok hızlı indirince acaba gerçekten film indirdiğim sitedenmi kaynaklanıyor diye başka bir siteden 5 mb'lık bir müzik dosyası indirmeyi denedim ama yine 30kb'sn hızında. çok ilginç ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fkaratilki -- 2 Şubat 2011; 0:02:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu dopingde adil kullanım kotası benzeri bişi varmı ne kadar akıl karı bunlara geçiş yapmak acaba??
  • hocam torrent kullanıyosan orda da güncel dosyalarda 30u geçmesi gerek bence sunucu sorunu yaşıyorsun
  • flimlerin upload edildiği birkaç siteyi mahkeme kararıyla yasakladılar sanırım ondan sorun çıkıyordur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.