Şimdi Ara

Doping Hafıza ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba alırsam bir faydası olur mu alıp kullanan ve bir faydasını gören var mı ?

• Mehmetgec M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, duyduğum kadarıyla paket oldukça pahalı ve önermiyorlar özellikle sayısalcaysanız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • orkanarchy O kullanıcısına yanıt
    Ben sözelim. Peki pahalı diye mi önermiyorlar yoksa ders anlatımı falan kötü mü
    Ekşi sözlükte hakkında bir çok yorum yapılmış. Bakmanızı öneririm. Şimdi sizi yanıltmayayım.

• Sundayman Ali kullanıcısına yanıt

• Sundayman Ali kullanıcısına yanıt
    Ne kadar ücret ödediniz 1 ay için
  • Bu emoji neden
  • orkanarchy O kullanıcısına yanıt
    Peki bakarım sağ olun
    Çok güzel hocam en sevdiğim emoji bu

• Tamam anladım doping ile dalga geçmiş arkadaş 1 ayda konular bitti hatırladım diyerek emoji ondan
    Biraz da o hocam ama cidden en güzel emoji bu bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmetgec

Ben sözelim. Peki pahalı diye mi önermiyorlar yoksa ders anlatımı falan kötü mü
    Sözelciysen eğer sözel dersleri Benim Hocam kanalıyla götür.(video ders notlarını al.Şuan bekle 2021 kitapları çıksın onlarla ilerlersin.Dpoing Hafıza'ya falan bulaşma.Benim hocam kanalı sözel dersler içinde çok üst seviyede.
    Sayısal dersler içinde sınavda bakacaksan birkaç kaynak öğrenirim yapmak istediğin net aralığına göre.
  • Ekşiye falan bakıp almayın, kötü yorumların çoğunu sildiriyorlardı. Ayrıca almayın hocam, hiç gerek yok.

• Biyolojiden 0 doğru 6 yanlış yaptığım oluyodu.

• edebiyata bu sene doping hafızadan çalıştım adamlar 1 tane bile yazar eser sormadı. tamamen gereksiz.
  • otobüste bi kız konuşurken duydum, doing hafıza alacakmış hazırlayacakmış sınava falan hahahaha hevesli hevesli anlatıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 6 Temmuz 2020; 13:23:29 >
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    Kullanılan teknikler hafızada kalması açısından başarılı ama çok yetersiz videolar. İnsanların gelecek hayallerini kullanarak paralarını almaları üzücü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okuldaki hocalarım allah razı olsun anlatıyolardı ama anlamadığım yerler oluyodu hocalardan 3 4 kezde anladığımı doping hafızayla 1 seferde anlayabiliyordum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.