Şimdi Ara

Doping Hafıza ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doping Hafıza görsel ve duysal hafıza teknikleriyle, karşılaşacağınız sınavlarda netlerinizin yükselmesinde faydalı olabilir. Ayrıca tavsiye, kaynak seçimi ve rehberlik gibi konularda biyojedi sitesinden danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

böyle milleti trolleyen eleman vardı sene başında forumda o aklıma geldi
  • Sayısal kısmındaTyt den sadece matematikte ve fen bilimlerine çalışacağım sadece önce Tyt yi 5 ayda halletmek istiyorum 3 ay kala ayt sözel için çalışacağım. Tyt matematikten 20 net , fen bilimlerinden ise 10 net yeterli olacaktır benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmetgec -- 6 Temmuz 2020; 15:9:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Evet gerçekten öyleymiş bende almaktan vazgeçtim ve sözelci olarak benim icin youtube yeterli oluyormuş. Peki hocam bir konuda yardımcı olur musunuz Tyt matamatik ve fen bilimlerini nasıl halledebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telegram da bulursun eskilerini önce ordan bak bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mehmetgec M kullanıcısına yanıt
    Tyt matematik için...
    Ben kaftan çalışmıştım. Tyt için zerre gerekli değil. O yüzden yorum yapamıcam yanlış bilgi vermek istemem.

Tyt fizik için:
    Paranız varsa esş
    Paranız yoksa altuğ güneş

Tyt kimya için:
    Paranız varsa kimyaözel
    Paranız yoksa kimya bakanı, kimya adası, kimyacı gülçin hoca...

Tyt biyoloji için
    Selin hoca
    Fundamentals

• Ikizler kenar üçgenin çözümünü hatırlatmak için "gördün ikizleri indir dikizleri" gibi saçma sapan ezberler yaptırmaya çalışıyorlardı afshskdks.

1 milyon tayfa için faydalı ilk 50k için bir işe yaramaz.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammed Balım -- 3 Haziran 2021; 2:53:24 >
  • Muhammed Balım M kullanıcısına yanıt
    Kimyası hariç hiç beğenmedim ayt yi tyt sözelde tek Türkçeyi izledim fena değildi ama sayısal dersleri leş maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Edebiyat kaliteli gerisni bilmiyorum.

• Hocam ben Tahta'yı kullandım alternatif olarak soru çözdürebiliyorum konu videolarına ek olarak. Fiyatları da daha uygun gibi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.