Şimdi Ara

Doping internet nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar doping internet almaya karar verdik hem fiyatı çok iyi hemde tarifesi ttnetten daha iyi ama doping adsl'le ilgili konuya baktığımda hep postlar çok eski.Şu anda nasıldır doping ? Bu arada İzmir'De kullanıcam İzmir'de altyapısı nasıldır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up up up up up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Bnde konunun takipcisiyim lutfen kullanan arkadaslar memnuniyetini veya sikayetini yazabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: PoiIv

Evet arkadaşlar doping internet almaya karar verdik hem fiyatı çok iyi hemde tarifesi ttnetten daha iyi ama doping adsl'le ilgili konuya baktığımda hep postlar çok eski.Şu anda nasıldır doping ? Bu arada İzmir'De kullanıcam İzmir'de altyapısı nasıldır ?

Arkadas kullaniyor sürekli küfür ediyor. İnternet bir iyi çalışırken aniden kopuyormus ms çok yüksek oluyordu oynarken upload sürünüyor download bile düşük müşteri memnuniyetini 0 ilgi alaka yok. 5 ayda anca hi sorun çözuyorlar. Valla uzak durulmasi gereken diyot brn yandım siz yanmwyin diyor :D birde oynarken ms düşük ama loss 95-100 olunca oyun çekilmiyor çocuk aramaktan bikti onlar ariza kaydi almadan bikmadi :D

• Aldığınız yere göre değişir kalitesi, sonuçta Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor ikisi de. Çok tereddütteyseniz aylık 50 liraya taahhütsüz kampanya var sadece ilk ay 36 lira ekstra aktivasyon parası alkyorlar olan 36 liraya olur baktınız iyi 45 lira 24 ay taahhüte geçersiniz şahsen ben böyle yapıcam benim de ttnet taahhütüm bitti üstüne dopingde gezinti saçmalığı olmadığı için zaman zaman darboğaza girmez diye düşünüyorum 2 yıl biri kullandım ve bir kez olaun internetim yavaşladı demedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber internet Hakkında
    geçen yıl açıldı
    Altyapısız internet önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.