Şimdi Ara

DOPİNG NET..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş merhaba çok acil bişey öğrenmem gerekiyor lütfen yardım edin.
    17.06.2017 tarihinde evime internet bağlatmak için Türk Telekom diye sanırsam dolandırıcı bi internet sağlayıcısı doping nete denk geldim ama aradığımda onlar olduğunu bilmiyordum neyse ben bi kadınla konuşmaya başladım tarifeleri falan anlattılar bi tarifede karar kıldık bana onaylıyo musunuz diye sordular bende onaylıyorum dedim sözlü olarak. bana dediler whatsapp numarası gelcek birazdan kimliğinizin resmini çekin whatsaptan yollayın ben tamam dedim sonra kapattım telefonu. bana 0553 799 73 62 numaraya belgeri imzalı olarak göndermem için mesaj geldi. ben sakin kafamla düşündükten sonra koca türk telekom whatsapptan işmi yapar dedim yollamadım hiç bi fotoğraf falan. Ben şimdi telefondan onaylıyorum dedim sözlü olarak ama hiç bişey göndermedim whatsapptan falan bundan sonra benim başıma iş açabilirlermi sözleşme falan imzalamadım sonuçta.
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER LÜTFEN YARDIM EDİİİN ARKADAŞLAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar lütfen içime kurt düştü gören yazsın

• kkaakk K kullanıcısına yanıt
    Hiçbirşey olmaz. Doping dolandırıcı değil ama onu satan merdivenaltı satıcılar dolandırıcı. Ararlar ise cayma hakkımı kullanıyorum dersiniz olur biter. Hiçbir belge göndermeyin.
  • merdiven altı dolandırıcı derken hocam adamlar satıcı mı yoksa harbiden dolandırıcı mı TC kimlik numaramı falan aldılar sıkıntı çıkarmı

• 0850 333 0 333 musteri hizmetleri arayip bilgi alabilirsiniz. Ben doping kullaniyorum simdiye kadar bi problem yasamadim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıyorum sıkıntı yok mh 10 numara

• Selamlar, büyük ihtimal doping'in bayisi. Evrak süreçleri hızlı olması için whatsappdan isteniyor. Ancak her ne olursa olsun. Sözleşmenin aslı olmadan yani ıslak imzalı formu hiçbirşey olmaz. Aslında ıslak imza sistemlerine gelmeden interneti de açamazlar. Regülatif*

Tabi, bu iletitğiniz bayi, yarın gün doping ile tüm ilişiğini kesebilir. Başka x bir firma ile anlaşabilir. Bu eni anlaştığı firmada abudik kubidik şeyler satıyor olabilir. Bu vesile ile size sürekli saçma sapan pazarlama şeyleri yada daha da kötüsü sahte işler gelebilir.

Bu nedenle firmaların resmi kanallarından abone olmanızı en sağlıklısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone net IPTV sorunu
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu firma zamaninda imzasiz açtı benim interneti. Online islemlerde evrak goruntuledigimde yerime imza atmislar. Imza benim degil. igrenc bir firma. Beni de turk telekom diye kandirmislardi. Uzak durun. Kimseye onermiyorum.

• Doping net diğer adı ile Millenicom oldu tamamen Ben 4 yıldır kullanıyorum gayet memnunum Ozmanlar eve kargo ile gönderiyorlardı belgeleri 1 hafta 10 gün felan sürüyordu işlemler Daha hızlı olması için whatsap hattını kurmuşlar sanırım Doping internetin türk telekom gibi her yerde şubesi olmadığı için böyle yürüyor işlemler

Not:Dopingin whatsap hizmeti ile teknik desteği de var bir sorun olunca whatsap destek hattından hat ile ilgili işlemler yapıla biliyor bu numarada dopingin kendisine ait bir abonelik numarası olabilir numarayı müsteri hizmetlerinden teyit ettirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL3lMA -- 18 Temmuz 2017; 22:25:34 >
  • Bu karın ağrısı firmaya bulaşanlara öncelikle geçmiş olsun diyorum. Girmeye girersiniz bunlara ama çıkamazsınız. Sizi haftalarca oyalarlar ama o lanet iptal işlemini asla yapmaz size bedavadan fatura geçirmeye devam ederler. Tek tavsiyem uzak durun bunlar gibi merdiven altı sanayi esnafı kafalı işletmelerden. Bunların vereceği interneti kullanacağınıza dumanla haberleşin daha iyi. Haa başkaları iyi mi süper değil ama bunlar gibi insanları aptal, enayi yerine koyanı da yoktur.

3 haftadır iptal için uğraşıyorum mail atıyorum mail gelmedi diye bile bile göz göre göre yalan söylüyorlar. Çünkü mail gitmese hotmail, gmail gibi mail serverleri delivery failedi diye bilgilendirme yapar, faks çekiyorum gıcır gıcır okunan kimlik fotokopisine kimlik bilgileriniz okunamadı diye mesaj atıyorlar. Sakın ha sakın bu merdiven altı firmaya bulaşmayın başınıza ağrılar sokarlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.